- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.288
- 798
hadi canım o derece ayrı gayrımısınızannem calısıyor yogun
kayınvalıdem cenazeme gelır heralde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi canım o derece ayrı gayrımısınızannem calısıyor yogun
kayınvalıdem cenazeme gelır heralde![]()
aynen oylehadi canım o derece ayrı gayrımısınız![]()
hım baya yormuş anladığım kadarıyla seni.evet zaten bazı şeylere çocuklar için katlanıyorsun.kendi kaybetmiş bence senin gibi düzenli titiz evine çocuğuna eşine düşkün bir gelini.aynen oyle
benım yerımde baskası olsa bırdaha donup yuzune bıle bakmaz hıc bırsekılde gorusmez
ben ölümlü dunya sırf kızımın babanesı oldugu ıcın arada bır gorusuyorum oda sadece esımle veya yanımızda baska mısafırler de varsa ...
ben 2 sene hıc gorusmedım evıne de gıtmedım evıme de gelmesını ıstemedım ama kızım buyuyupde dedem yok mu ? amcam yok mu gıbı seyler sorunca akraba ısımlerını ogretırken . sırf onun hatırına ben affetmesem de kızım ıcın katlanıyorum dıyeyım :)
hım baya yormuş anladığım kadarıyla seni.evet zaten bazı şeylere çocuklar için katlanıyorsun.kendi kaybetmiş bence senin gibi düzenli titiz evine çocuğuna eşine düşkün bir gelini.
bugun hıc bırsey yıyemedım yarım saat sonra hastaneye gıdıcem orda bır serum vurulayım ıyı gelır bana
bugun pasta borek yıcem valla hastayım ben
kucukken ne zaman hasta olsam annem hep buyuk boy cıkolata alırdı tavuk suyu corbanın yanında tepsıye koyar getırırdıaklıma o geldı
hastayken hersey mubah
Suhaaan epey uzun banlı kaldın sanki? Naptın sen yaw?
birileri seneler öncesine inmiş.ban saysıcı artınca günde artıyor galiba dün açılacaktı sağolsunlar sanırım gece onikiye doğru açtılarSuhaaan epey uzun banlı kaldın sanki? Naptın sen yaw?
Nisaaa ne dedi doktor? Nasıl oldun? Minnoş nasıl?
Bilemedim. Saat ya da cicili bicili kırtasiye de olabilir. Ya da hesaplı bir gitar belki?haftaya yegenımın dogum gunu esımın yegenı
9 yasında erkek cocuk dogum gunu hedıyesı olarak bılım setı dusundum mıkroskop set cocuklar ıcın
nasıl olur acaba
gecen sene uzaktan kumandalı araba almıstım ondan oncekı sene takım elbıse almıstım
bu sene okul yası ıtıbarıyle deney setı mı alsam dıyorum ne dersın
Hoşgeldinbirileri seneler öncesine inmiş.ban saysıcı artınca günde artıyor galiba dün açılacaktı sağolsunlar sanırım gece onikiye doğru açtılar![]()
şimdiye kadar hiç kullanmadım .aslında vakti geldi gibiHoşgeldinevet yaa, bazen insanın bam teline fena basıyorlar burada. Allah'dan görmezden gel seçeneği var. Bir bakıyorsun o üye hiç var olmamış gibi
![]()
ooo geç bile kalmışsınşimdiye kadar hiç kullanmadım .aslında vakti geldi gibi![]()
doktor bana antıbıyotık ıgne verdıSuhaaan epey uzun banlı kaldın sanki? Naptın sen yaw?
Nisaaa ne dedi doktor? Nasıl oldun? Minnoş nasıl?
benım goz ardı lıstem cok kabarıkşimdiye kadar hiç kullanmadım .aslında vakti geldi gibi![]()
tekrar gemiş olsun kuzudoktor bana antıbıyotık ıgne verdı
ates dusurucu agrı kesıcı oksuruk surubu verdı
boyle durumlarda telefon acın ben eve gelırım saglık bu ıyıkı epılepsı havale falan gecırmedın bu kadar yuksek atese dedı
ahsen bugun cok cadıydı dedım ahsen sen bellıkı ıyılesmıssın çenen acılmıs![]()
gitar alırsam eger dersını benım vermem gerekır cunku ben senelerce pıyano ve gıtar dersı verdımBilemedim. Saat ya da cicili bicili kırtasiye de olabilir. Ya da hesaplı bir gitar belki?
gayet mantıklı bende yavaştan yavaştan yapayımbenım goz ardı lıstem cok kabarık
gecen bır konuya gırdım okadar cok goz ardı edılen secenegı goster yazısı cıktı kı ılk sayfa komple bos gorundu gozume![]()
![]()
ben sadece bana hakaret eden de degıl genel olarak sorunlu tıplerı de engellıyorum konuda yorumlardan kımın ne oldugu anlasılıyor baskasına hakaret eden sataşan bana da sataşır ona yapan yarın bana yapar mantıgı![]()
ıgneyı yedım gozum acıldı vallatekrar gemiş olsun kuzu
daha dun bır konu okuyorum konuya samsoon yorum yapmıs kendısıyle aynı fıkırde oldugu bırını alıntılamıs hanı aynen oyle degıl mı tarzında destekleyıcı konusmusgayet mantıklı bende yavaştan yavaştan yapayım![]()
Nisa senin de 10 parmağında 10 marifet hakketen. Demek piyano bile çalabiliyorsungitar alırsam eger dersını benım vermem gerekır cunku ben senelerce pıyano ve gıtar dersı verdım
suan ona hıc yuregım yokcocuga ogretmek zor oluyor
cocugunda herseyı var masallah ınsan ne alacagını sasırıyor