ıctım kuzum demın lımonlu su da ıctım 1 saat sonra ıhlamur cayımıda ıcerımHastamız birken iki olduu. Acil şifalar canım ikinize de. Çok dikkat edin. Bol sıvı tüketin. İnşallah yemek yiyebiliyorsunuzdur.
Yardımcı olacak kimsenin olmaması üzücü. Onu ben de bilirim.
Hep aynı şeyi diyorum ama sirkeli su için sabahları. Bağışıklık kuvvetlensin.
Töbee töbeee şu halde 500 gr'mı düşüncen canım yaaa. Boşver. Sen neler verdin, çocuk oyuncağı oooıctım kuzum demın lımonlu su da ıctım 1 saat sonra ıhlamur cayımıda ıcerım
ama ıctıgım vıtamınler yedıgım mandalınalar sebebıyle sanırım antıbıyotıkde etkıledı yarım kılo almısımonu hemen vermem gerek sankı 40 kılo almısım gıbı hıssettırıyor bana
sabah dayanamadım yerlerı supurdumTöbee töbeee şu halde 500 gr'mı düşüncen canım yaaa. Boşver. Sen neler verdin, çocuk oyuncağı ooo
Beslenmeni asla ihmal etmee. Bence seni hantal hissettiren sabah temizliğini yapamamış olman
Nisa yeminle orda olup Ahsenle ilgilenmek, seni de bir kendine gel diye cimcimlemek istiyorum şu an!sabah dayanamadım yerlerı supurdum
beyaz camasırları kuruyanları toplayıp koyu renklerı makınaya attım
bulasık makınasını da temızlerı yerlestırdım
ama toz alamadım wc cıfleyemedım yer sılemedım sinirim bozuk resmen
Nisa yeminle orda olup Ahsenle ilgilenmek, seni de bir kendine gel diye cimcimlemek istiyorum şu an!
Aaaaa
Güzel arkadaşım, canının kıymetini bil, bu kadar yüklenme bedenine. Kendini düşünmüyorsan, evladını düşün.
bugun sacıma maske yapıcam bepanten evıgen bemık ampullerı zeytınyagı ıle karıstırıp surup 1 gece bekleyıp yıkıcam yarın guzel bır model yapayım
yarına ıyılesmıs olmak zorundayım valla
sahlep ıctım gece o cok ıyı geldıGüzel arkadaşım, canının kıymetini bil, bu kadar yüklenme bedenine. Kendini düşünmüyorsan, evladını düşün.
Ondan sonra ne mutlu ediyorsa tabi.
Noel uyumlu, kırmızı tonlarısahlep ıctım gece o cok ıyı geldı
gozlerım sıs burnum kocaman ve kırmızı yanaklarım odemlı cok cırkınım suanaynaya baktıkca hasta olasım gelıyor o kadar faciayım
Sanayi yazın iyi de kışın beni depresyona sokuyor hava kapalı sağımız fabrika solumuz fabrikaKız ben de organize bir sanayinin içindeyim
Levreeeek, en bi sevdiğimŞifa olsun
Dün gece 10 da, Nisa çayın yayında incir ve ceviz yediğini söyledi, utancımdan ben de irmik helvası yiyorum diyemedim.Ekmek kadayıfı da yapılır mı yalnız, bu kadar da hamarat olunmaz kiii
Neyse, telafi adına intermittent fasting yapmayı denicem elimden geldiği kadar. Dün en son 22.00'da yedim işte, bu saate kadar sadece ıhlamur içtim, ilk yemeğim 13.00 da olacak
Nisam ev işi ve pratiklik konusunda senin üçte birin kadar olayım yeter fazlasında gözüm yok mesela yarısı kadarı fazla gelirsabah dayanamadım yerlerı supurdum
beyaz camasırları kuruyanları toplayıp koyu renklerı makınaya attım
bulasık makınasını da temızlerı yerlestırdım
ama toz alamadım wc cıfleyemedım yer sılemedım sinirim bozuk resmen
aynen oyleŞaka bi yana yorma kendini bu kadar diyeceğim ama senin fıtratın bu kalkıp yapmayınca rahat edemiyosun dimi :)
bende azcık salsam ıstıyorum bugun yapmıcam dıyorum en fazla oglene kadar sabredıyorum 32 yasıma kadar sadece 1 kere aksama kadar sabredebıldım onda da mısafırım vardıNisam ev işi ve pratiklik konusunda senin üçte birin kadar olayım yeter fazlasında gözüm yok mesela yarısı kadarı fazla gelirelim şu aralar hiçbir işe gitmiyor çok keyifsizim sürekli mızmızım sürekli hüzünlüyüm sürekli kendimi eleştiriyorum birkaç gündür böyle, normalde bu ruh hali bir haftayı geçerse kendimden sıkılmaya başlayıp harekete geçiyorum ki bu da haftasonuna tekabül ediyor :))
canım sagolasın kuzu daha ıyı ama bu kez ben kotuyum
çok geçmiş olsun ya üzüldüm.kayınvaliden yada annenler yok galiba gelseler yanınacanım sagolasın kuzu daha ıyı ama bu kez ben kotuyum
dun 39 oncekı gun 41 dı atesım
dun agladım artık
cocugu bırakabılecegım kımse yok hastanede de perısan olur hava da kotu dıye hastaneye gıtmedım ama bugun hava cok guzel bahar gıbı
oglen hastaneye yola cıkıcam gıdıcem okadar kotuyum ıgne ne verıyorlarsa artık
baya kotuyum ben
annem calısıyor yogunçok geçmiş olsun ya üzüldüm.kayınvaliden yada annenler yok galiba gelseler yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?