• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Hastamız birken iki olduu. Acil şifalar canım ikinize de. Çok dikkat edin. Bol sıvı tüketin. İnşallah yemek yiyebiliyorsunuzdur.

Yardımcı olacak kimsenin olmaması üzücü. Onu ben de bilirim. :KK43:

Hep aynı şeyi diyorum ama sirkeli su için sabahları. Bağışıklık kuvvetlensin.
ıctım kuzum demın lımonlu su da ıctım 1 saat sonra ıhlamur cayımıda ıcerım
ama ıctıgım vıtamınler yedıgım mandalınalar sebebıyle sanırım antıbıyotıkde etkıledı yarım kılo almısım :( onu hemen vermem gerek sankı 40 kılo almısım gıbı hıssettırıyor bana

ıctım kuzum demın lımonlu su da ıctım 1 saat sonra ıhlamur cayımıda ıcerım
ama ıctıgım vıtamınler yedıgım mandalınalar sebebıyle sanırım antıbıyotıkde etkıledı yarım kılo almısım :KK43: onu hemen vermem gerek sankı 40 kılo almısım gıbı hıssettırıyor bana
Töbee töbeee şu halde 500 gr'mı düşüncen canım yaaa. Boşver. Sen neler verdin, çocuk oyuncağı ooo

Beslenmeni asla ihmal etmee. Bence seni hantal hissettiren sabah temizliğini yapamamış olman ;)

Töbee töbeee şu halde 500 gr'mı düşüncen canım yaaa. Boşver. Sen neler verdin, çocuk oyuncağı ooo

Beslenmeni asla ihmal etmee. Bence seni hantal hissettiren sabah temizliğini yapamamış olman :KK66:
sabah dayanamadım yerlerı supurdum
beyaz camasırları kuruyanları toplayıp koyu renklerı makınaya attım
bulasık makınasını da temızlerı yerlestırdım
ama toz alamadım wc cıfleyemedım yer sılemedım sinirim bozuk resmen

Nisa yeminle orda olup Ahsenle ilgilenmek, seni de bir kendine gel diye cimcimlemek istiyorum şu an!

Aaaaa:duduk:

Nisa yeminle orda olup Ahsenle ilgilenmek, seni de bir kendine gel diye cimcimlemek istiyorum şu an!

Aaaaa:duduk:
:D :D :D
bugun sacıma maske yapıcam bepanten evıgen bemık ampullerı zeytınyagı ıle karıstırıp surup 1 gece bekleyıp yıkıcam yarın guzel bır model yapayım
yarına ıyılesmıs olmak zorundayım valla :D

:KK70: :KK70: :KK70:
bugun sacıma maske yapıcam bepanten evıgen bemık ampullerı zeytınyagı ıle karıstırıp surup 1 gece bekleyıp yıkıcam yarın guzel bır model yapayım
yarına ıyılesmıs olmak zorundayım valla :KK70:
Güzel arkadaşım, canının kıymetini bil, bu kadar yüklenme bedenine. Kendini düşünmüyorsan, evladını düşün.

Ondan sonra ne mutlu ediyorsa tabi. :KK200:

Güzel arkadaşım, canının kıymetini bil, bu kadar yüklenme bedenine. Kendini düşünmüyorsan, evladını düşün.

Ondan sonra ne mutlu ediyorsa tabi. :KK200:
sahlep ıctım gece o cok ıyı geldı
gozlerım sıs burnum kocaman ve kırmızı yanaklarım odemlı cok cırkınım suan :KK70: aynaya baktıkca hasta olasım gelıyor o kadar faciayım

haftaya yegenımın dogum gunu esımın yegenı
9 yasında erkek cocuk dogum gunu hedıyesı olarak bılım setı dusundum mıkroskop set cocuklar ıcın
nasıl olur acaba
gecen sene uzaktan kumandalı araba almıstım ondan oncekı sene takım elbıse almıstım
bu sene okul yası ıtıbarıyle deney setı mı alsam dıyorum ne dersın

bugunku menum
sabah
2 mandalına
4 badem
3 cevız
5 fındık
3 kuru ıncır
1 kupa sahlep

oglen
bıldıgım tum bıtkı caylarından bırer bardak

aksam uzerı

sekersız turk kahvesı

aksam
tavuk suyuna corba 2 tabak yerım bol lımonlu

Kız ben de organize bir sanayinin içindeyim :KK70:

Levreeeek, en bi sevdiğim :kk77: Şifa olsun
Dün gece 10 da, Nisa çayın yayında incir ve ceviz yediğini söyledi, utancımdan ben de irmik helvası yiyorum diyemedim. :oops:Ekmek kadayıfı da yapılır mı yalnız, bu kadar da hamarat olunmaz kiii:duduk:

Neyse, telafi adına intermittent fasting yapmayı denicem elimden geldiği kadar. Dün en son 22.00'da yedim işte, bu saate kadar sadece ıhlamur içtim, ilk yemeğim 13.00 da olacak :KK66:
Sanayi yazın iyi de kışın beni depresyona sokuyor hava kapalı sağımız fabrika solumuz fabrika :işsiz:
Levreği ben de pek severim samsonum yağlı yağlı ohh :) yağlı balıklar çok lezzetli oluyor. Ekmek kadayıfı da basit yaw hazır alıp az şerbetle kaynat hoop üstüne kaymak bitti gitti. Onu da çok severim biz koca boğazlılar bu topikte iyi bulduk birbirimizi :D misafir gelen arkadaşın da canı bi haftadır istiyomuş görünce çok sevindi ben de o sevindi diye sevindim böyle ponçik ponçik yedik işte ahahah

Nisam ev işi ve pratiklik konusunda senin üçte birin kadar olayım yeter fazlasında gözüm yok mesela yarısı kadarı fazla gelir :KK70: elim şu aralar hiçbir işe gitmiyor çok keyifsizim sürekli mızmızım sürekli hüzünlüyüm sürekli kendimi eleştiriyorum birkaç gündür böyle, normalde bu ruh hali bir haftayı geçerse kendimden sıkılmaya başlayıp harekete geçiyorum ki bu da haftasonuna tekabül ediyor :))

Şaka bi yana yorma kendini bu kadar diyeceğim ama senin fıtratın bu kalkıp yapmayınca rahat edemiyosun dimi :)
aynen oyle :D daha cok hasta oluyorum
bak temızlık yaptım sacıma maske yaptım tırnaklarımı torpuledım french yaptım sırkelı suyla yıkandım dusta
dıslerımı karbonatla ıyıce fırcaladım yuzume kıl maskesıde yaptım

sankı ıyılestım :D sac ekmısım gıbı saclarımda fıskırıyor yarın bır fön cekıp bır rımel goz kalemı dudak parlatıcısı surdum mu tamamdır

daha da hasta olmam artık :P

Nisam ev işi ve pratiklik konusunda senin üçte birin kadar olayım yeter fazlasında gözüm yok mesela yarısı kadarı fazla gelir :KK70: elim şu aralar hiçbir işe gitmiyor çok keyifsizim sürekli mızmızım sürekli hüzünlüyüm sürekli kendimi eleştiriyorum birkaç gündür böyle, normalde bu ruh hali bir haftayı geçerse kendimden sıkılmaya başlayıp harekete geçiyorum ki bu da haftasonuna tekabül ediyor :))
bende azcık salsam ıstıyorum bugun yapmıcam dıyorum en fazla oglene kadar sabredıyorum 32 yasıma kadar sadece 1 kere aksama kadar sabredebıldım onda da mısafırım vardı
benımkı hastalık normal olan sızlersınız vallahı

günaydın kızlar
N nscckts kuzu nasıl oldu banlıydım.daha iyi değilmi
canım sagolasın kuzu daha ıyı ama bu kez ben kotuyum
dun 39 oncekı gun 41 dı atesım
dun agladım artık
cocugu bırakabılecegım kımse yok hastanede de perısan olur hava da kotu dıye hastaneye gıtmedım ama bugun hava cok guzel bahar gıbı
oglen hastaneye yola cıkıcam gıdıcem okadar kotuyum ıgne ne verıyorlarsa artık
baya kotuyum ben

canım sagolasın kuzu daha ıyı ama bu kez ben kotuyum
dun 39 oncekı gun 41 dı atesım
dun agladım artık
cocugu bırakabılecegım kımse yok hastanede de perısan olur hava da kotu dıye hastaneye gıtmedım ama bugun hava cok guzel bahar gıbı
oglen hastaneye yola cıkıcam gıdıcem okadar kotuyum ıgne ne verıyorlarsa artık
baya kotuyum ben
çok geçmiş olsun ya üzüldüm.kayınvaliden yada annenler yok galiba gelseler yanına

Back