Sağlıklı beslenirken;

Oy Minnoş yaa.. Rabbim acil şifalar versin. Sen ona bol limonlu, karabiberli bi tavuksuyu mu yapsan?

Dondurma yorumlarını da sonradan gördüm. Ben de bilemedim ama bana sirke gargarası çok iyi geliyor hep.
Tavuk çorbası benim en etkili ilacımdır samsonncum.Gerçekten çok iyi geliyor.Ben de acaba plesebo etkisi mi diyordum ama şimdi sen de tavuksuyu deyince dedim demek ki gerçekten şifa.

O değil de şimdi sabah sabah katmer olacaktı

Noldu yavru yaaa? Yine sudan mı bişey kaptı acaba?

Nisaaa telaşın çok ama bizi de habersiz bırakmaa. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Tavuk çorbası benim en etkili ilacımdır samsonncum.Gerçekten çok iyi geliyor.Ben de acaba plesebo etkisi mi diyordum ama şimdi sen de tavuksuyu deyince dedim demek ki gerçekten şifa.
Yok canım, grip/ soğuk algınlığı için bilimsel olarak da açıklıyorlar. Hem tavukda, hem limon+karabiber ikilisinde kış hastalıklarına çok iyi gelen şeyler varmış.

kızlaaarr ben geldımm
cok tesekkur ederım hepınıze
ıyıyız cok sukur
kulak ıltıhabı
bogaz ıltıhabı
cıgerlere ınmıs bronsıt olmus
serum oldu antıbıyotık ıgne verıldı
karından ayrıntılı ultrason ve cıger fılmı cekıldı kan tahlılı yapıldı
degerlerı cok ıyı kanda ıltıhap yok kana karısmamıs
1-2 gune ıyı oluruz bız

Böcük bütün kış hastalıklarını birden geçiriyor, yeni senede hiç hasta olmayacak inşallah

Lapa lapa kar yağıyor burada

Çok geçmiş olsun canım, sen iyi edersin hiç merak etme

İki gündür akşam yemeği de yiyorum uzun bir aradan sonra
Önceki akşam arkadaşa davetliydim, dün de misafirim vardı. Fırında levrek-salata yaptım buraya kadar hepsi güzel ardından da kaymaklı ekmek kadayıfı yaptım hepimiz bir güzel yedik. O da güzeldi gerçi

Burda anca is pas sis ve sanayi kokusu

Kız ben de organize bir sanayinin içindeyim

Levreeeek, en bi sevdiğim Şifa olsun
Dün gece 10 da, Nisa çayın yayında incir ve ceviz yediğini söyledi, utancımdan ben de irmik helvası yiyorum diyemedim. Ekmek kadayıfı da yapılır mı yalnız, bu kadar da hamarat olunmaz kiii

Neyse, telafi adına intermittent fasting yapmayı denicem elimden geldiği kadar. Dün en son 22.00'da yedim işte, bu saate kadar sadece ıhlamur içtim, ilk yemeğim 13.00 da olacak

Böcük bütün kış hastalıklarını birden geçiriyor, yeni senede hiç hasta olmayacak inşallah

Lapa lapa kar yağıyor burada
burda da sogugu var kar yok :)

Çok geçmiş olsun canım, sen iyi edersin hiç merak etme

oooohhh super afıyet olsun

afıyet olsun

Günaydın Hatunlar

Nisa böcük nasıl oldu?
selam canım
hala kotu ondan da bana bulastı gece atesım 41 dereceye cıktı
cocugu bırakabılecegım kımse yok zaten hava da cok soguk perısan olmasın dıye hastaneye gıdemedım gece 3 de esım nobetcı eczaneye gıttı benım ıcın de ılaclar aldı
yarın dogum gunum ve tum planlar bozuldu okadar uzgunum kı

off ya, çok üzüldüm. O aldığın serumda bağışıklık kuvvetlendiren bişey yok muydu ki?
Canım, 3-4 gün sonra yine yaparsın kutlamanızı, siz bir iyleşin yeterki. Onun için hiç üzülme, ama 41 C çok fazlaaa. Keşke eşin çocukla kalsaydı, sen taksi ile gidip görünseydin bir doktora

he dogru ya
bılmeyenlere anlatayım
kızım serumdan korkmasın dıye kendıme serum yaptırdım
kızıma serum yapılacakken doktora gıdıp bana da bır fırt serum yazında bende olayım cocuk korkmasın analı kızlı olalım dedım
bır halsızlıgın varmı dedı yok dedım
ıcınde ne vardı bılmıyorum 15 dk da bıttı zaten
seruma ragmen boyle oldumsa dusunemıyorum ıyıkı serum olmusum

yuruyemıyordum bıle ayakta duramıyordum konusamıyordum kendı basıma 41 derece atesle hastaneye gıdebılmem ımkansızdı bırde gece 3 gıbı in cin top oynarken düşüp ölsem kımse farketmez
ılac gozumu actı ama sımdı en azından kendı basıma tuvalete falan gıdebılıyorum okadar kotuydum

Hastamız birken iki olduu. Acil şifalar canım ikinize de. Çok dikkat edin. Bol sıvı tüketin. İnşallah yemek yiyebiliyorsunuzdur.

Yardımcı olacak kimsenin olmaması üzücü. Onu ben de bilirim.

Hep aynı şeyi diyorum ama sirkeli su için sabahları. Bağışıklık kuvvetlensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…