Sağlıklı beslenirken;

süper resmen gözlerim parladı harikasın

maşallah çok güzel. Azminizi tebrik ederim.

18 gündemi verdin 8.8 i çok iyi rakam

hello kızlar . nasılsınız . nasıl gidiyor. sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama bisküvi yiyorum arada çayın yanına.
temmuz ayının 3 ünde dgs sınavım var. ondan sonra daha bi dikkat edeceğim kendime. şimdilik odağım sınav.
siz neler yapıyorsunuz

ben aynı bıraktığın gibiyim sağlıklı beslenmeyi asla bozmuyorum 4 sene oldu hala sağlıksız karbonhidrat ve şeker almış değilim vücuduma

Canınız hiç birşey istemiyor mu? Mesela benim ki revamı istedi haftasonu . Küçük borcam yaptım az yemeye çalıştım ama yedim yani .
yerseniz istiyor komple kesince asla istemiyor tatlının abur cuburun memleketinde yaşıyorum ki anormal iştahlı biriyimdir bir oturuşta 1 kg dondurma yanında 2 kişilik künefe falan yerim ben öyle iştahlıyımdır o yüzden yemiyorum vücudunuza girdiği sürece hep ister...şeker ve kanda şekere dönüşen herşeyi uyuşturucu gibi göreceksiniz bağımlılık yapıyor ...

çok tatlısın nisa yaa.
1 kg dondurma 2 kişilik künefe. inanasım gelmiyor .
gözümde canlandırıyorum. ııhhh. yok.

Iradeniz çelik gibi o zaman. Ben sanırım komple kesmeyi başaramayacağım. Memlekete gidince bi ev baklavası da yemeden olmaz . Annem çok güzel yapar. Az yesem olur benim için. Ayarsizca yiyorum çünkü

Iradeniz çelik gibi o zaman. Ben sanırım komple kesmeyi başaramayacağım. Memlekete gidince bi ev baklavası da yemeden olmaz . Annem çok güzel yapar. Az yesem olur benim için. Ayarsizca yiyorum çünkü
bayramdan bayrama ya da nadiren yenilen 1 dilim ev baklavasından birşeycik olmaz ... 1 ayda yenilen şekerden kurtuluyorsunuz hücreler öyle çalışır ... o 1 ay içinde şekerli yemezseniz tekrar canınız istemez aslında hiç iradeli değilim dozunda yiyerek bırakamam o yüzden hiç bulaşmıyorum yersem dünyayı da yerim diye korkuyorum

çok tatlısın nisa yaa.
1 kg dondurma 2 kişilik künefe. inanasım gelmiyor .
gözümde canlandırıyorum. ııhhh. yok.
yaa vallahi yerim şahit olanlar var
midem yok sanki yiyorum yiyorum dolmuyor midemin hep yarısı boş o yüzden ayranlar sular salatalar çorbalara abanıyorum yemekten önce ... şuan hala benim yediğim 2 kişilik insan yemeği ... dün mesela 1 tavuğun göğsüyle yapılmış 3 tabak salata,2ayran ,fırında sebze yemeği 2 tabağa yakın bunları yedim 1 avuç kuruyemiş ve 2 de kahve içtim bu akşam yemeğiydi

Hamur işi ve seker konusunda kendimde şunu farkettim. Uzun süre yemeyince ornegin 2 hafta 3 hafta süreler gibi. Yediğimde hemen sonrası baş ağrısı olmaya başladı. Sanki tansiyonum çıkıyor gibi okuyorum. O yüzden yemek istemiyorum artık. Yersem de çok çok az 1 çatal gibi mesela yemeye çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…