Çok teşekkür ederimyaatebrik ederim seni çok mutlu oldum
koruma döneminde daha da sıkılaşacaksın süper süper
Ekmek ve yapay şeker paketli gıdaları keseli uzun süre oldu egzamalarim bile geçti her şeyden önce sağlık
süper
motivasyon sorunu yaşıyordum.süperresmen gözlerim parladı harikasın
18 gündemi verdin 8.8 i
ben aynı bıraktığın gibiyim sağlıklı beslenmeyi asla bozmuyorum 4 sene oldu hala sağlıksız karbonhidrat ve şeker almış değilim vücudumahello kızlar . nasılsınız . nasıl gidiyor. sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama bisküvi yiyorum arada çayın yanına.
temmuz ayının 3 ünde dgs sınavım var. ondan sonra daha bi dikkat edeceğim kendime. şimdilik odağım sınav.
siz neler yapıyorsunuz
maşallah canım . çok iyiisin.ben aynı bıraktığın gibiyim sağlıklı beslenmeyi asla bozmuyorum 4 sene oldu hala sağlıksız karbonhidrat ve şeker almış değilim vücuduma
Canınız hiç birşey istemiyor mu? Mesela benim ki revamı istedi haftasonuben aynı bıraktığın gibiyim sağlıklı beslenmeyi asla bozmuyorum 4 sene oldu hala sağlıksız karbonhidrat ve şeker almış değilim vücuduma
yerseniz istiyor komple kesince asla istemiyor tatlının abur cuburun memleketinde yaşıyorum ki anormal iştahlı biriyimdir bir oturuşta 1 kg dondurma yanında 2 kişilik künefe falan yerim ben öyle iştahlıyımdır o yüzden yemiyorumCanınız hiç birşey istemiyor mu? Mesela benim ki revamı istedi haftasonu. Küçük borcam yaptım az yemeye çalıştım ama yedim yani .
çok tatlısın nisa yaa.yerseniz istiyor komple kesince asla istemiyor tatlının abur cuburun memleketinde yaşıyorum ki anormal iştahlı biriyimdir bir oturuşta 1 kg dondurma yanında 2 kişilik künefe falan yerim ben öyle iştahlıyımdır o yüzden yemiyorumvücudunuza girdiği sürece hep ister...şeker ve kanda şekere dönüşen herşeyi uyuşturucu gibi göreceksiniz bağımlılık yapıyor ...
Iradeniz çelik gibi o zaman. Ben sanırım komple kesmeyi başaramayacağım. Memlekete gidince bi ev baklavası da yemeden olmazyerseniz istiyor komple kesince asla istemiyor tatlının abur cuburun memleketinde yaşıyorum ki anormal iştahlı biriyimdir bir oturuşta 1 kg dondurma yanında 2 kişilik künefe falan yerim ben öyle iştahlıyımdır o yüzden yemiyorumvücudunuza girdiği sürece hep ister...şeker ve kanda şekere dönüşen herşeyi uyuşturucu gibi göreceksiniz bağımlılık yapıyor ...
bayramdan bayrama ya da nadiren yenilen 1 dilim ev baklavasından birşeycik olmaz ... 1 ayda yenilen şekerden kurtuluyorsunuz hücreler öyle çalışır ... o 1 ay içinde şekerli yemezseniz tekrar canınız istemezIradeniz çelik gibi o zaman. Ben sanırım komple kesmeyi başaramayacağım. Memlekete gidince bi ev baklavası da yemeden olmaz. Annem çok güzel yapar. Az yesem olur benim için. Ayarsizca yiyorum çünkü
yaa vallahi yerimçok tatlısın nisa yaa.
1 kg dondurma 2 kişilik künefe. inanasım gelmiyor .
gözümde canlandırıyorum. ııhhh. yok.