Sağlıklı beslenirken;

fit yemek mi diyorsun canım emrenin yönlendirdiği valla yaz bence kesinlikle daha kontrollü olmanı sağlıyor,besin değerlerini de görebiliyorsun ,değerleri görerek yazmak daha faydalı bence

sen zaten hiçbir zaman cozutmadın hep kontrollüsün arada biraz salar geri hemen toparlarsın ipin ucunu hiç kaçırmıyorsun

Görünümümde bir fark yok nisam (bayramda aldığım kiloyu verdim) ama bu sene selülit artmaya başladı mesela ki haftada 40 km kadar yürürüm ortalama. beslenmeye bağladım bu durumu. o yüzden lily sabriye tekrar başladım 3 hafta oldu iyi gidiyor şimdilik

yaş aldıkça da yağ oranımız artıyor kilon aynı ama yağ oran artıyorsa ya hareketsiz yaşamdandır ya da yaşlanıyormuyuz kız biz?

lily sabri çok iyi ya zaten ilk bibinin spor yapmasına teşvik oldum sonra sen lilşy sabriyi gönderdin de ben spora öyle başladım su aygırı gibi döne döne yatan düşündükçe yorulan ben sayenizde spora başladım valla

Nisam sanki seni bilmiyormuşuz gibi sen de :)) spor yapmasan da fıtı fıtı gezmiyon mu evin içinde tüm gün

Evet :'( geçen hafta 33'e girdim oradan biliyorum
Cildime de iyi bakarım falan ama sarkma emareleri var artık, resmi kocakarılık yaşı kaçtı 250 mi?
ben 37yim 33 bence birşey değil sana o kadar diyeyim inan her sene acayip acayip farkediyor şey gibi hani bebekler 3 ayda büyük farkla büyür ya bence 30 yaştan sonra da her sene öyle etkili o yüzden spor kesinlikle şart vücudumuzun uyarılması lazım kan akış hızımız bile düşüyor

Hey maşallah kızz
Ölçü alıyor musun bende gidip Alayım bir süredir yapıyorum sana wpden foto yollarım yürüyüş olanlar güzel yağ yakıcı videolar onlara sonra gelirim şuan zorlar gibi
belim şuan 63 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…