fit yemek mi diyorsun canım emrenin yönlendirdiği valla yaz bence kesinlikle daha kontrollü olmanı sağlıyor,besin değerlerini de görebiliyorsun ,değerleri görerek yazmak daha faydalı bencefit vs'li bi uygulama vardı ben de 2019 civarları yazıyordum tekrar mı başlasam? hatta bütçe yönetimi excelim vardı ona da başlayayım diyordum ikisini birden aradan çıkarayım. Yurtdışında yemekle ilgili şöyle bir problem var, istediğim gibi beslenemiyorum, türkiye'deki gibi yani. Kaldığım yerde yeterince tencere vs yok, bir de kendime ait ev gibi rahat edemiyorum ya hemen mutfakta hızlı hızlı işimi bitirip çıkayım kafasındaydım ama aştım onu, otur adam akıllı haftalık yemeğini hazırla mihail diye kafama vura vura yemek hazırlıyorum bir süredir. o zamana kadar arayı bol yeşillikle telafi ettim allahtan, türkiyedekinden çok daha fazla salata yiyorum (sebze yemeği pek yeme imkanım olmadığı için). okul da yoğun, bir süredir çalışmaya da başladım. hal böyle olunca elinde ne varsa onu yiyip geçiştiriyor insan, yine de dikkat ediyorum ama türkiye'deki gibi olmuyor. bir de burada her şey hazır, yüksek kalorili, şekerli falan (tatlı olmasa bile yemeğin içinde de şeker katkısı var). yine iyi kötü bir düzen oturttum ama daha iyi beslenmem lazım. Kan değerlerim eskisi gibi olmayabilir mesela, gerçi 6 ay önce iyidi baktırmıştım.
Görünümümde bir fark yok nisam (bayramda aldığım kiloyu verdim) ama bu sene selülit artmaya başladı mesela ki haftada 40 km kadar yürürüm ortalama. beslenmeye bağladım bu durumu. o yüzden lily sabriye tekrar başladım 3 hafta oldu iyi gidiyor şimdilikfit yemek mi diyorsun canım emrenin yönlendirdiği valla yaz bence kesinlikle daha kontrollü olmanı sağlıyor,besin değerlerini de görebiliyorsun ,değerleri görerek yazmak daha faydalı bence
sen zaten hiçbir zaman cozutmadın hep kontrollüsün arada biraz salar geri hemen toparlarsın ipin ucunu hiç kaçırmıyorsun
yaş aldıkça da yağ oranımız artıyor kilon aynı ama yağ oran artıyorsa ya hareketsiz yaşamdandır ya da yaşlanıyormuyuz kız biz?Görünümümde bir fark yok nisam (bayramda aldığım kiloyu verdim) ama bu sene selülit artmaya başladı mesela ki haftada 40 km kadar yürürüm ortalama. beslenmeye bağladım bu durumu. o yüzden lily sabriye tekrar başladım 3 hafta oldu iyi gidiyor şimdilik
Evet :'( geçen hafta 33'e girdim oradan biliyorumyaş aldıkça da yağ oranımız artıyor kilon aynı ama yağ oran artıyorsa ya hareketsiz yaşamdandır ya da yaşlanıyormuyuz kız biz?
Nisam sanki seni bilmiyormuşuz gibi sen de :)) spor yapmasan da fıtı fıtı gezmiyon mu evin içinde tüm günlily sabri çok iyi ya zaten ilk bibinin spor yapmasına teşvik oldum sonra sen lilşy sabriyi gönderdin de ben spora öyle başladımsu aygırı gibi döne döne yatan düşündükçe yorulan ben sayenizde spora başladım valla
ben 37yimEvet :'( geçen hafta 33'e girdim oradan biliyorum
Cildime de iyi bakarım falan ama sarkma emareleri var artık, resmi kocakarılık yaşı kaçtı 250 mi?
Çook saolasın nisam, daha önümüzdeki yaşayacağımız birkaç yüzyıl var bu sene olmazsa seneye gelir bildirimkız senin doğum gününmüş de bana neden bildirim görünmedi yaaaiyiki doğdun ballı lokma tatlım benim nice güzel senelere sağlıkla huzurla inşallah
ben sana ilk yaptığım sıralarda vermiştim linki yaKızlar bu lily sabrı videoları hangisi hadi link ativerin bugün başlayıp her gün yapalım ve rapor verelimm
Ay kız onun üstünden çok geçti listeye alayım da kaybolmasinben sana ilk yaptığım sıralarda vermiştim linki ya
10 günde bile değişimi görüyorsunAy kız onun üstünden çok geçti listeye alayım da kaybolmasin
Bu aksam bunu yapayım yazarım bakalım 1 2 aya nasıl degistirecek
Ooo nisam sen baya şey yapıyorsunben bunu yapıyorum birde bunu
1 senedir hergün spor yapıyorum :)Ooo nisam sen baya şey yapıyorsun
Hey maşallah kızz1 senedir hergün spor yapıyorum :)
belim şuan 63 cmHey maşallah kızz
Ölçü alıyor musun bende gidip Alayım bir süredir yapıyorum sana wpden foto yollarımyürüyüş olanlar güzel yağ yakıcı videolar onlara sonra gelirim şuan zorlar gibi
Benim de o civardabelim şuan 63 cm