Sağlıklı beslenirken;

Hey hatunlar nabersiniz

Ramazan ve bayram günahlarımdan arınma sürecinin 4. günündeyim. Tartılmadım ama ölçütüm füme kotum olacak :)) hala da sığıyorum içine ama eskisi gibi fit durana kadar devam. challenge bitince haber ederim

Kahvaltı standart işte domtis salat havuç peynir yumurta muzlu yulaf (tatlı niyetine kahveyle bu da)
İkindi yemeği de çorba salata yanına da herhangi bir yemek oluyor

Biraz işim var bitirip yürüyüşe çıkacağım.

süpersin bende sabah kahvaltısında haşlanmış nohuta maydanoz domates biber doğrayıp içine limon sıktım tuz toz nane kırmızıbiber de ekleyip yani nohut salatası yaptım yedim yanında yoğurtla

öğlen filtre kahve yanında 1 avuç badem

akşamda fırında tavuk ızgara var sebzelerde atarım yanına evde ne varsa ...

50 dk da yürüyüş yaptım

Selam 🖐. 1 kilo daha verdim. 61 oldum . Hedefe adım adım ilerliyorum. Yazda geldi. Daha da incelmem lazım. 58 kilo iken olan bir pantalonumu denedim olmadı . Yürüyüşten başka spor yapamıyorum. O da tam yürüyüş olmuyor gibi. Bebeğimle yuruyoruz bebek arabasi ile beraber.

merak etme gireceksin o pantolona az daha sabret 3 kilo 1 beden zaten öyle düşün birde hala doğum sonrasının etkisi ...
yürüyüş deyip geçme oda sıkılaştırır çocuğun biraz büyüsün spora başlarsın elbet

yaa tebrik ederim seni çok mutlu oldum
koruma döneminde daha da sıkılaşacaksın süper süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…