Sağlıklı beslenirken;

rutin bozulduğu için çok normal canım panik olma, geri hemen eski sistemine dönersin ve hemen dönünce daha fazla zarara uğramadan kilo almadan çabuk toparlanırsın merak etme...

şimdi gözün sürekli atıştırmalık abur cubur arar hem mevsim geçişi ,hem bayramdan çıktın mideye girdi ya birkere tatlar o yüzden baştan alıyoruz yaptın yine yaparsın nasıl yapılacağını biliyorsun şimdi bir anda kesmen şart...

şöyle düşün yedin şifa olsun tamam, midende gözünde doydu tadını da biliyorsun ,şimdi yediğine değmesi lazım.... kendine şunu demelisin ara veriyorum kontrolü ele alana kadar beslenmemi değiştiriyorum kendime 2 hafta zaman veriyorum arınıyorum 2 hafta sonra tartılıyorum zayıflama gördüğümde yediklerime değdi diyeceğim ve beslenmemi yeniden gözden geçireceğim her kilo vermemde kendime haftada 1 kere 1 öğünde istediğimden yeme hakkımı tanıyacağım diyeceksin

hadi de bakim kendine bunu bekliyorum neler yediğini yaz bana bakim bi

Ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel görünüyor vala gördüm karnım acıktı
şimdi evde misafirimde var dolmalar sarmalar köfteler neler neler yaptım ama yemedim yapıp yedirmeyi daha çok seviyorum artık ,eskiden daha yaparken bir yandan yerdim

Yaa aynen o moddayim.Cocuklara tabak hazirlardim tatmazdim bile oyle motiveydim.Simdii onlarin tabaklari tirtikliyorum devamli.Buna dur demenin vaktiii.Tartildim +1 gosteriyor ama su anda o onemli degil motivasyonumu gerii istiyorummm.Dun guya hazirdim ama bir baktim aksam kek yemisim.Cok kizdim kendime.Toparlaniyorum.Yazacagim ne yiyip ne ictiysem dedigin gibi lokmasina kadar.

Kızlar bende bayramdan önce 5 .5 kg vermiş olarak bayrama girdim(başladığımdan beri yani 6-7 haftada).bayramda ne yedim derseniz sadece bikaç tane bayram çikolatası birde 2 kez sütlü tatlı.Ama çok aşırı dikkat ettim desem yalan olur,köydeydim ve yemek seçme, düzenli yeme şansım olmadı, bayramlarda hep böyle oluyor gelen gidende çok olunca acıkınca ne bulduysam yedim .Bayram dönüşü kg mu koruduğumu gördüm.Almamış olmak mutlu etti.şimdi aynı düzen devam ediyorum.biliyorsunuz ben çok katı yasaklı birşey yapmıyordum zaten, düzenli yemek yeme ve aburcubur yememe olarak devam ediyorum.

canım yemek kilo aldırmaz yemek seçme şansım olmadı diyorsun ya yemek iyi birşey, zaten yemek seçerek sürdürülebilir sağlıklı yaşam olmaz ancak diyet olur oda bir işe yaramaz ,yemek gördün mü yiyeceksin pilav yemezsin ekmek yemezsin büyük porsiyon yemek yersin mis gibi hemde köy yemeği nasılda sağlıklı olur oh resmen benim karnım doydu burada

yani yemek yediğin için kilo almamışsındır daha çok börek kek pasta çikolata ekmek pilav ağırlıklı beslenseydin alırdın iyiki yemek yemişsin şifa olmuş

Saat 10:22 haslanmis yumurtali marullu yesillikli salata yiyorum 1 dilim ekmekle
e yanında az tuzlu zeytin ve 2-3 ceviz lor peynir falan da olsaydı bari bu çok az değil mi az ölçüde yemeğe alışır kaloriyi çok kısıtlarsan metebolizma çok akıllıdır bunu aklında tutar ve ona kendini alıştırır bu sefer habire kalori kısıtlaması yapman gerekir kuş kadar yesen bile kilo alır duruma gelirsin + yağları stoklar eyvah kıtlık modu var der bu sefer kilo vermen zorlaşır yani asla yemekten sakınma kendini aç bırakma bu yazdığın çok az , bari yoğurt falan da ye yanında gözünü sevim bu ne azıcık şey nasıl karnın doysun akşama doğru gözün döner kaçamak yaparsın bak ama

6 - 7 tuzsuz kuru sele zeytin ve 1 dilim tulum peyniri de vardi.Onu atlamisim o anda zor sartlarda yazdim oglanlar tepemdeydi.Birazdan 1 fincan turk kahvesi ve ceviz 2 tane.

Yemekten kastım oydu zaten hamursak şeylerdi yani yedim mecburen ama çok değil 2 öğünde filan olmuştur herhalde.günahım vardıda cezası olmadı şükür

Selamlar.
Sabah yine guzel peynirli,yumurtali yesillikli bir salata ,tam bugday ekmegiyle.
Eve gelince 2 3 kasik bulgur yedim.Yarim kase yogurt kalmis bir de onu.
Oglanlari uyutup hemen bunu yaptim.Spor yapinca kesinlikle daha motive oluyorum bunu anladim..

Selam 🖐. Kilo verdiğim farkediliyor sanirim. Karşı komşumu yaklaşık 10 gündür görmemiştim. Zayıflamışsın dedi bugün karşılaştık . Dün 1 küçük ekler kaçamağın oldu bugün de fallar kids yedim . Canim tatlı istiyor nedense. Çubuk tarçınlı suda yaptım ama kesmedi tatlı isteğini. Karnım daha düz gözüküyor .

Selam 🖐. Bu sabah dayanamadım tartıldım . 62 kilo çıktım. Bu verilere göre 4 kilo vermiş görünüyorum. . Kıyafetlerimden de anlıyorum beden küçülmesi de var. Sanirim 38- 40 arası bir beden oldum . Yürüyüş yapmaya calisiyorum bebeğime her gün. Su an diyetisyen desteği alıyorum. Umarim korumayı başarırım verdikten sonra. Hayatım boyunca hamilelik dışında kilolu bir insan olmadım. Ev yemeği düzenine dönünce de korursam çok mutlu olacağım. Hedef 34 beden . Yaza bikinilerimi giyebileceğim plajda .

babanem bugün akşam döndü evine bende biraz evi toparladım temizledim şimdi duştan çıktım ancak uğrayabildim buraya kusura bakmayın kızlar

çok sevindim maşallah sana

Teşekkür ederim . Ara ara kaçamak yapıyorum dayanamıyorum nedense. Sinirden yemeğe e saldırıyorum. Bununasmam lazım
canın birşeyler yemek istediğinde karnını salatayla doyursan ya da 1 avuç badem ve 1 şekersiz kahve içsen olur aslında
kaçamak yaptıkça yaparsın yedikçe abur cuburu hep ister maalesef

Aslında abur cubur değil kacamaklarim. Hamur işi daha çok. Abur cubur sevmem. Çikolata bile yemem. Ama elim hep hamur işlerine gidiyor. Sabah akşam salata yemek de sıkıyor bir süre sonra .

Hu hu kimseler yok mu? Sağlıklı beslenmiyor musunuz yoksa ? kimseler uğramamış buraya. Bu hayatlı diyetimin son 3 günü ne neredeyse hiç uyamadım. Sonuç olarak da 62 de kaldım. 1 ay oldu başlayalı 4 kilo verdim. Bedenen de inceldim. Okul kapanana kadar online diyetisyen ile çalışmaya karar verdim. Hedefleriyim kiloya inip daha sonrasında korumak istiyorum.

inişler çıkışlar olabilir hiç sıkıntı etme sonuçta ne istediğini biliyorsun en azından bundan sonra avına kitlenmiş panter gibi kararlı devam et biraz dikkat edince hemen sonuç alıyorsun bunu düşün ,nasıl yapacağını biliyorsun bu da iyi birşey ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…