Sağlıklı beslenirken;

Selam N nscckts

Ben yine sağlıklı beslenme serüvenime girmiş bulunuyorum 18. gündür şeker, karbonhidrat vs tüketmiyorum.
74,6'dan 65,8'e düştüm.

21 günlük alışkanlık şeklinde hedef koydum kendime. bitince ikinci 21 gün hedefi koymayı planlıyorum.

İyi gidiyor şimdilik. -8,8 ile yola devam :KK55:
süper :KK200: resmen gözlerim parladı harikasın :KK19:

Selam N nscckts

Ben yine sağlıklı beslenme serüvenime girmiş bulunuyorum 18. gündür şeker, karbonhidrat vs tüketmiyorum.
74,6'dan 65,8'e düştüm.

21 günlük alışkanlık şeklinde hedef koydum kendime. bitince ikinci 21 gün hedefi koymayı planlıyorum.

🧿 maşallah çok güzel. Azminizi tebrik ederim.

Selam N nscckts

74,6'dan 65,8'e düştüm.

18 gündemi verdin 8.8 i 😱 çok iyi rakam

Screenshot_20220611_231149.jpg
Screenshot_20220611_231136.jpg
Screenshot_20220611_231117.jpg
Screenshot_20220507_081943.jpg
Screenshot_20220425_201322.jpg

hello kızlar . nasılsınız . nasıl gidiyor. sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama bisküvi yiyorum arada çayın yanına.
temmuz ayının 3 ünde dgs sınavım var. ondan sonra daha bi dikkat edeceğim kendime. şimdilik odağım sınav.
siz neler yapıyorsunuz

hello kızlar . nasılsınız . nasıl gidiyor. sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama bisküvi yiyorum arada çayın yanına.
temmuz ayının 3 ünde dgs sınavım var. ondan sonra daha bi dikkat edeceğim kendime. şimdilik odağım sınav.
siz neler yapıyorsunuz
ben aynı bıraktığın gibiyim sağlıklı beslenmeyi asla bozmuyorum 4 sene oldu hala sağlıksız karbonhidrat ve şeker almış değilim vücuduma :KK70:

Canınız hiç birşey istemiyor mu? Mesela benim ki revamı istedi haftasonu 😅. Küçük borcam yaptım az yemeye çalıştım ama yedim yani 😅.
yerseniz istiyor komple kesince asla istemiyor tatlının abur cuburun memleketinde yaşıyorum ki anormal iştahlı biriyimdir bir oturuşta 1 kg dondurma yanında 2 kişilik künefe falan yerim ben öyle iştahlıyımdır o yüzden yemiyorum :KK70: vücudunuza girdiği sürece hep ister...şeker ve kanda şekere dönüşen herşeyi uyuşturucu gibi göreceksiniz bağımlılık yapıyor ...

yerseniz istiyor komple kesince asla istemiyor tatlının abur cuburun memleketinde yaşıyorum ki anormal iştahlı biriyimdir bir oturuşta 1 kg dondurma yanında 2 kişilik künefe falan yerim ben öyle iştahlıyımdır o yüzden yemiyorum :KK70: vücudunuza girdiği sürece hep ister...şeker ve kanda şekere dönüşen herşeyi uyuşturucu gibi göreceksiniz bağımlılık yapıyor ...
çok tatlısın nisa yaa.
1 kg dondurma 2 kişilik künefe. inanasım gelmiyor .
gözümde canlandırıyorum. ııhhh. yok.

Iradeniz çelik gibi o zaman. Ben sanırım komple kesmeyi başaramayacağım. Memlekete gidince bi ev baklavası da yemeden olmaz 😅. Annem çok güzel yapar. Az yesem olur benim için. Ayarsizca yiyorum çünkü 🤣🤣

Iradeniz çelik gibi o zaman. Ben sanırım komple kesmeyi başaramayacağım. Memlekete gidince bi ev baklavası da yemeden olmaz 😅. Annem çok güzel yapar. Az yesem olur benim için. Ayarsizca yiyorum çünkü 🤣🤣
bayramdan bayrama ya da nadiren yenilen 1 dilim ev baklavasından birşeycik olmaz ... 1 ayda yenilen şekerden kurtuluyorsunuz hücreler öyle çalışır ... o 1 ay içinde şekerli yemezseniz tekrar canınız istemez :KK66: aslında hiç iradeli değilim dozunda yiyerek bırakamam o yüzden hiç bulaşmıyorum yersem dünyayı da yerim diye korkuyorum :KK70:

çok tatlısın nisa yaa.
1 kg dondurma 2 kişilik künefe. inanasım gelmiyor .
gözümde canlandırıyorum. ııhhh. yok.
yaa vallahi yerim :KK70: şahit olanlar var
midem yok sanki yiyorum yiyorum dolmuyor midemin hep yarısı boş :KK70: o yüzden ayranlar sular salatalar çorbalara abanıyorum yemekten önce ... şuan hala benim yediğim 2 kişilik insan yemeği ... dün mesela 1 tavuğun göğsüyle yapılmış 3 tabak salata,2ayran ,fırında sebze yemeği 2 tabağa yakın bunları yedim 1 avuç kuruyemiş ve 2 de kahve içtim bu akşam yemeğiydi

Hamur işi ve seker konusunda kendimde şunu farkettim. Uzun süre yemeyince ornegin 2 hafta 3 hafta süreler gibi. Yediğimde hemen sonrası baş ağrısı olmaya başladı. Sanki tansiyonum çıkıyor gibi okuyorum. O yüzden yemek istemiyorum artık. Yersem de çok çok az 1 çatal gibi mesela yemeye çalışacağım. 😊

X