- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
Samsonummm geldim sonunda, yoğunluktan giremedim epeydir, eğitilip döndüm yanmış dondurma yemedim ama. Hatta otelde kilo alırım diye otla ve balıkla beslendim (yediğim tatlıları böyle telafi edebilirdim ancaGünaydın hatunalar
Öğlen olmuş gerçi. Nasılsınız bugün? A Arya-78 epeydir ses vermiyorsun can, yaramaz bişey yok di mi?
Mihail Zoscenko hanii yanmış dondurmaa?
@nobahari sizin oralar cıvıl cıvıldır şimdi, süslemeler falan tam mevsini..geziyor musunuz akşamları?
N nscckts posta kutun dolmuş olabilir mi? Son yazılanlar geldi mi?
aaaa oyle bır dızı mı var dur google amcadan bulup aksam ıcın hazırlayayım hemenSize The Bigbang Theory dizisi yazıyorum akşam tok karnına, hem bilim hem komedi
Samsonummm geldim sonunda, yoğunluktan giremedim epeydir, eğitilip döndüm yanmış dondurma yemedim ama. Hatta otelde kilo alırım diye otla ve balıkla beslendim (yediğim tatlıları böyle telafi edebilirdim anca), hiç kilo almadan 5 günü atlattım hayırlısıyla. İş arkadaşlarım da alkali su falan içmeye başladı benden göre göre, başta dalga geçiyorlardı
Siz nasılsınız kızlarımm iyi misiniz görüşmeyeli özledim sizi
Yaaa çok tatlı karı koca güya birbirinizden habersiz hazırlık mı yapıyosunuz
Öğle arasına girdik senin için trendyol, morhipo, network, chima ve adil ışığa baktım sahiden de güzel bi krep kalem elbise yok yaoyle oldu bıraz ama ıstedıgım elbıseyı bulamadım
ben saks veya beyaz agırlıklı dolap ıstedıkce onume hep sıyah cıkıyor hep sıyah
derın sırt dekoltelı sıyah bır elbıse aldım dun
ama hala gozum beyazda
ayneeen oyleÖğle arasına girdik senin için trendyol, morhipo, network, chima ve adil ışığa baktım sahiden de güzel bi krep kalem elbise yok yabol bol trikolar fırfırlar volanlar var beni yorar elbisede bu kadar hareket :))
Diktirsen mi acaba iyi bir terzi vardır muhakkak bildiğin. Ben nerdeyse tüm kışı Kalem etek ve topuklu çizmeyle geçiririm, eteklerimin tamamına yakınını annem dikmiştir çok da beğenirler :))ayneeen oyle
ben hepsını ezberledım nerde ne var yok ıcıme sınen bırsey
amerıkadan baktım shein dıye bır sıte var 3 haftada gelıyor baktım orda da ıcıme sınen yok malesef
ben kendı kendıme de dıkıyorum elbıse :) dıkıs bılgım var makınamda var annanemde babanemde emeklı dıkıs hocasıydı bende ellerınde buyudum malum :)Diktirsen mi acaba iyi bir terzi vardır muhakkak bildiğin. Ben nerdeyse tüm kışı Kalem etek ve topuklu çizmeyle geçiririm, eteklerimin tamamına yakınını annem dikmiştir çok da beğenirler :))
supersın ! muhtemelen ıade sebebıyle tekrar sısteme gırmıstır daha dun yoktu alıcam sımdı elbıseyı cok mutluyum suanBi de trendyolda gösterdiğin perspective elbisenin 38'i var güzelmiş o elbise 38 alıp daraltsan mı ki
https://www.trendyol.com/perspectiv...MI4qTaq7if3wIVAuAYCh3bTw1BEAYYAyABEgJQ8PD_BwE
geçmiş olsun canım.kaç ateşiBen kötüyüm Ahsen parkta usudu
Üşüdüm dedi eve geldik hemen
Ateşi var inliyor yavrum uykudabaya halsiz
Onun başındayım
38 ateşi dünden beri bekledim bol su icirdim ballı tarçın karanfilli ıhlamurgeçmiş olsun canım.kaç ateşi
evet aslında maraş dondurması varsa iyi bende yaparım ama çocuk olunca bilemedim38 ateşi dünden beri bekledim bol su icirdim ballı tarçın karanfilli ıhlamur
Tarhana çorbası mercimek çorbası bu şekilde dikkat ettim
Bu sabah öksürük şurubu verdim demin ateş düşürücü de verdim
Kötü olan evimde değilim 2 gündür . Bu akşam evde olucam ılık duş falan aldirsam rahatlicak
Boğazım ağrıyor diyor öksürüyor ateşi var
Ben ne zaman öyle olsam annem hakiki dondurma yedirirdigeçerdi ağrısı
Ama ben korktum daha kötü olursa diye
Şuan yanımda iltihapli durumlarda ateş olur ve iltihaba soğuk iyi gelir yayılmasını önler diyor 1 top dondurma yesin ardından ılık su icsin 2 güne geçer ballı süt tarçın caylariyla diyor
Napsam ki
Ahsen doğduğundan beri 2 kere grip oldu pek hasta olmadığı için bilmiyorum ne yapılır
Çok geçmiş olsun canımBen kötüyüm Ahsen parkta usudu
Onun başındayım
Oy Minnoş yaa.. Rabbim acil şifalar versin. Sen ona bol limonlu, karabiberli bi tavuksuyu mu yapsan?Ben kötüyüm Ahsen parkta usudu
Onun başındayım
Ahh kuzumyarın sabah 11 de randevu aldım
ates 39 .4 ne yapsam dusmuyor
sımdıde anne mıdem agrıyor ama lutfen dokunma dıye aglıyor
nefesı de cok agır kokuyor
gozlerını acamıyor
bugun ıcımı en acıtan cumlesı anne doktora gıdelım ıgneden korkmuyorum dedı
hemen randevu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?