Sağlıklı beslenirken;

Samsonncum nasılsın?Giremedim kaç zamandır.Ofisi taşıyorduk işler yoğundu.Yoksa şükür kötü bir şey yok.Özledim hepinizi.Kilo aldım da sanmayın çıtır kızlar:)))Çok yavaş da olsa toplamda 15 kg verdim.Ama daha var biraz daha ver dedi uyuz doktor:)Şu işleri bir toparlarsam rahatlıycam.

Ayy şu kızın sağlıklı mönüleri benim karnımı acıktırıyor vallaha:))Öyle güzel anlatıyor ki:)

kızlar gozunuze carparsa denk gelırse bana haber verır mısınız
dumduz beyaz krep kalem elbıse arıyorum
nerde baktıysam hep nikah elbısesı ama ben su tarz arıyorum bılıyorsunuz klasıkcıyım bıraz :)

Evet canim. Ilk tasinacagim zaman, aman ne olacak her hafta sonu giderim diyordum ama hafta ici is yorgunlugu, arti trafikde gecen saatler bunun anca hayal oldugunu gosterdi.
O super, eylul de hava hala guzel olur, en azindan 1 ay gelip kalsan bile, hem sana hem kizina cok iyi gelir bence.

15 kg super bir rakam canim ya. Masallah sana Bir 5 kg veremiyorum burada. 2 ver 1 al stresden sacma sapan yedim yine bu hafta.

Kuzum ama senin kilon az.Kilo fazla olunca bir şekilde gidiyor ama mesela şimdiden sonra ben de iki ileri bir geri olurum kesin gör:)

ben bu aralar fızık kurallarına ve evrene sardım sabahtan aksama ızlıyoruz kızımla

geçen sene zarada vardı bu elbise tarzından
ipekyola baktın mı canım
baktım kuzu ıpekyolda hep kloş etek tarzı genıs etek
perpective dıye bır magaza var orda bır tane buldum onunda 36 bedenı yok 38 olsa 38 alıcam oda yok 40 dan baslıyor
resmen beyaz elbıselere kıran gırdı kokune
arıyorum yok antepde beyaz gıyen de yok heralde hangı magazaya gıtsem yok dıyor
halbukı kışın daha bı severım beyazı krem paltoyla taba suet cızmeyle veya bordo kadıfe cızmeyle
bulamıyorum
21 aralık dogum gunum esımın planları var dun tel konusmasını yakaladım guya gızlı konusuyor daha cok dıkkatımı cektı kulak verdım kı planı benım dogum gunum ogun gıyerım hazırlıklı olurum dıyordum

aa ne güzel yaa, gerçekten zevkli fizik temelleri, ama minnoşun da sıkılmadan seyretmesi müthiş o yaşta.
hıc sıkılmadı cok hosuna gıttı mesela bigbang oluyor ahsen o sırada aaaaa yıldızaa baaaaakk patlıyooooo sıcak sıcaaakk dıyor ona gore her ışık yıldız yavrum ya cok ılgısını cektı

aslında esım cok ılgılı bu konuya adam kendını harcamıs keske kozmolojı okusaymıssın dedım harcanıyor adam onunla bu konuda sohbet ederken aklımıza geldı bı anda ılk hareket enerjısı hakkında sohbet ederken konu evrene geldı bız boyle manyak manyak sohbetler ederız

sabah 3 e kadar ızledık kızda uyuyakaldı ama duya duya uyudu ya ruyasında beynıne ıslemıstır bılgıler

ben nasıl fızık okumamısım harıka cok ılgımı cektı benım olaylara bakıs acısı degısıyor ınsanın resmen .

Tabi zayıfladın siyah giymezsin ben gibi

böyle birşey denedinmi

Ayyy minnoşşşş ‘patlıyo sıcaaak sıcaaak’Güldürdü beni miniş:))))

Size The Bigbang Theory dizisi yazıyorum akşam tok karnına, hem bilim hem komedi

Yaaa çok tatlı karı koca güya birbirinizden habersiz hazırlık mı yapıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…