- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.181
- 798
Beni bu güzel havalar mahvetti diyor ya şair, beni de arkadaşlarHaftasonları çıldırıyor bu samsonncan:)Hafta içi de kuş kadar yiyor.Vallaha akıllıca.Zamanında ben de öyle yapsam 90 kg lere çıkmazdım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni bu güzel havalar mahvetti diyor ya şair, beni de arkadaşlarHaftasonları çıldırıyor bu samsonncan:)Hafta içi de kuş kadar yiyor.Vallaha akıllıca.Zamanında ben de öyle yapsam 90 kg lere çıkmazdım![]()
Reklamın böylesi, ilk fırsatta hepimiz toplanık Nisa'yı basarsak görecek kızSanki çok yakın akrabamla görüştüm. O kadar sıcak sarıldık ki... İnsanın akrabaları bile böyle karşılamıyor çoğu zaman. Benim duyma problemim olduğunu biliyorsunuz. Çekiniyordum anlaşamazsak diye ama hiç öyle bir şey olmadı. Bu kadın çok güzel konuşuyor, öğretmen olması lazımEve bi gittik offff o nasıl sofraydı. Ertesi gün ünlü bir resteurant'ta da yedim içli köfte ama kesinlikle Nisa'nin köftesinin eline su dökemez. Çiğ köfte muhteşemdi. Ay hepsi çok güzeldi
Sürekli bir şey yedirmeye çalıştı. Sofra bitti bir tatlı tabağı getirdi, içinde yok yok yani. Baklavalar gidiyor, sakız gibi bademli helvalar geliyor, o gidiyor dondurmalar geliyor. En son meyve şarabı içerken mide fesadı geçirecektim içmeden sarhoş gibi oldum
Yatak bile yumuşacıktı. Bir insan kolay kolay böyle güzel ağırlanamaz. Eşini de o kadar sevdim ki... Sanki ailemizin damadı. Öyle bir yakın hissetme. Ahsen... Ah Ahsennnn... Çok sevdim, çok sevildim. Bebişim benim. Eve girerken Ahsen benden çekiniyordu. Sana bir saat veriyorum, en geç bir saat sonra beni seveceksin dedim ve bingo bir saat sürmediKuzum benim, tatlı bıdığım. Ben orada çok yakın bir dostumu ve ailesini bırakıp geldim. Tekrar tekrar gideceğim. Türkiye'de çok yer gezdim ama beni böyle etkileyen bir şehir olmadı. Bence ben Antep'e ait bir insanım
![]()
Reklamın böylesi, ilk fırsatta hepimiz toplanık Nisa'yı basarsak görecek kız
Şaka bi yana, eğlenmenize, dolu dolu zaman geçirmenize çok sevindim. Belki gerçekten Antep seni çağırıyordurrr. Nisaaa Makarona şöyle bir kara kaş kara göz delikanlı mı baksan![]()
Ay ikinizde çok güzelsiniz yaa. Senin de bakışın, gülüşün sıcacık, çok güzel bir enerji veriyorsun maşallahİş bulsun giderim. Koca bir şekilde bulunur önce ekmekBu arada çok güzel bir kız. Bakmayın sürekli diyet yaptığına, diyetlik bir şeyi yok. Uzun boylu, ince belli. 36-38 beden. Ben yanında baya tıfıl kaldım. Ayakta foto çekilelim dedik, psikolojim bozuldu. En iyisi oturalım öyle çekilelim dedim ahahahaha
![]()
Çookk teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda senle de görüşmek nasip olur.Ay ikinizde çok güzelsiniz yaa. Senin de bakışın, gülüşün sıcacık, çok güzel bir enerji veriyorsun maşallah![]()
İnşallah canımÇookk teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda senle de görüşmek nasip olur.
Ay hakikaten ben niye öyle boynu bükük gibi avatarsız dolanıyorum buralarda:)
Senden şöyle janjanlı bir avatar bekliyorumAy hakikaten ben niye öyle boynu bükük gibi avatarsız dolanıyorum buralarda:)
Valla ben birkaç kişi var onlarla tanıştırcam makaronuReklamın böylesi, ilk fırsatta hepimiz toplanık Nisa'yı basarsak görecek kız
Şaka bi yana, eğlenmenize, dolu dolu zaman geçirmenize çok sevindim. Belki gerçekten Antep seni çağırıyordurrr. Nisaaa Makarona şöyle bir kara kaş kara göz delikanlı mı baksan![]()
Canım canım canımİş bulsun giderim. Koca bir şekilde bulunur önce ekmekBu arada çok güzel bir kız. Bakmayın sürekli diyet yaptığına, diyetlik bir şeyi yok. Uzun boylu, ince belli. 36-38 beden. Ben yanında baya tıfıl kaldım. Ayakta foto çekilelim dedik, psikolojim bozuldu. En iyisi oturalım öyle çekilelim dedim ahahahaha
![]()
Sanki çok yakın akrabamla görüştüm. O kadar sıcak sarıldık ki... İnsanın akrabaları bile böyle karşılamıyor çoğu zaman. Benim duyma problemim olduğunu biliyorsunuz. Çekiniyordum anlaşamazsak diye ama hiç öyle bir şey olmadı. Bu kadın çok güzel konuşuyor, öğretmen olması lazımEve bi gittik offff o nasıl sofraydı. Ertesi gün ünlü bir resteurant'ta da yedim içli köfte ama kesinlikle Nisa'nin köftesinin eline su dökemez. Çiğ köfte muhteşemdi. Ay hepsi çok güzeldi
Sürekli bir şey yedirmeye çalıştı. Sofra bitti bir tatlı tabağı getirdi, içinde yok yok yani. Baklavalar gidiyor, sakız gibi bademli helvalar geliyor, o gidiyor dondurmalar geliyor. En son meyve şarabı içerken mide fesadı geçirecektim içmeden sarhoş gibi oldum
Yatak bile yumuşacıktı. Bir insan kolay kolay böyle güzel ağırlanamaz. Eşini de o kadar sevdim ki... Sanki ailemizin damadı. Öyle bir yakın hissetme. Ahsen... Ah Ahsennnn... Çok sevdim, çok sevildim. Bebişim benim. Eve girerken Ahsen benden çekiniyordu. Sana bir saat veriyorum, en geç bir saat sonra beni seveceksin dedim ve bingo bir saat sürmediKuzum benim, tatlı bıdığım. Ben orada çok yakın bir dostumu ve ailesini bırakıp geldim. Tekrar tekrar gideceğim. Türkiye'de çok yer gezdim ama beni böyle etkileyen bir şehir olmadı. Bence ben Antep'e ait bir insanım
![]()