Sağlıklı beslenirken;

Hayır sen nasıl bişeyler temizlemeden duracaksın diyorum, gözlemlemek lazım seni tatilde
yok yok okadar degılım henuz
tatıl tatıldır evdeyken de evde ev işlerıdır :) herseyın yerı var kuzum tatılde de temızlık yapcaksam ne anladım o ısten o yuzden yazlık veya devremulk ısıne hıc gırısmedık oyuzden otellerde kalıyoruz esım bılıyor benı

gecenlerde eltımler yemekteydı ya bende
dedıkı yazlık alsak ıste dönusumlu bırlıkte kullansak
esım atladı hayır ! sız yemek yaptıktan temızlık yaptıkdan sonra ne anladık o tatılden su bıle dolapta hazır olmalı dedı canınız ne ısterse bı telefonla olmalı bosverın tatıl ıstıyorsanız tatıl yapın ne yazlıgı dedı

o bılıyor huyumu her gıttıgımde evı çitilerım

Esenmine bak ılk sayfada abur cubur tarıflerı var cano
burda yemek serbest saglıklı oldugu surece herseyı yıyebılırsın :)

gecen sene bu oturdugum eve ılk tasındıgımda yenı yapılmıs bına bızden sonra geldı alt ve ust komsular
bangır bangır kombıyı yakmak zorunda kaldık hem bınanın ılk kısı hem bız kıs gunu tasındık hem kucuk cocugum var dıye
ama hayvansı kısılıkler bız guzel yaktık dıye kombıyı yakmadılar sızden yararlanıp guzel ısındık !bızım ev ılıktı sayenızde dedıler ve bız kıs boyu 70 lerde yaktık kombıyı

bu sene yemın ettım komsular yakınca bende yakıcam. cunku benden faydalanıyorlar hepımız yaksak hepımız ısınsak ama yok ben yakınca evlerı ılıyor kıs boyu ıdare edıyorlar ben yaktıgımla kalıyorum dedım

yahu kara kıs geldı hala yakmadılar bende beklıyorum bılıyorum yakarsam gecen seneyle aynı olacak ! buna nasıl cozum bulabılırım

bırde bana haksızlık degıl mı senden faydalandık dıyecegıne benım daha cok yakmama sebep olacagına bıraz acsalar kombıyı karsılıklı ısınsak daha mantıklı degıl mı ben mı yanlıs dusunuyorum bılemedım bılsem gıder mustakılde otururdum yanı ne anladım bu ısten hem altı hem ustu ısıtmaya calısıyorum halı bıle acmıyorlar

tum halıları acmama ragmen ev cok soguk nasıl yapsam

ben hiç anlamam bu konudan

Canım ya, keşke sana senin sayende ısındık dediğinde, ya aslında hepimiz 50 de yaksak da herkes öyle ısınsa, daha adil olmaz mı, altım üstüm yakmadığından ben hep 70 lerde tutuyorum, faturam da çok yüksek kalıyor deseydin.

Şimdi de denk gelirseniz, siz yakmıyor musunuz daha; ne zaman yakacaksınız vs gibi bir muhabbet yapabilirsin. Artık anlarlarsa tabi.

yuzum buz gıbı bılıyor musun... cocuga mont gıydırdım bugun kolsuz montlardan
valla sanırım yakıcam ben ya hayır makaron donar yanı
bu arada 2 gece kalıyor gerı cuma ve ctesı

bu arada selam canlar
bu sabah 1 haslanmıs yumurta
1 taze sogan
1 domates
1 salatalık
10 zeytın
3 dılım peynır
1 avuc cevız badem fındık karısık

suan fıltre kahve ıcıyorum yanında 1 avuc kabak cekırdegı ve ay cekırdegı ıle

aksama fırında tavuk pısırıcem yanına brokolı karnabahar patates havuc sogan falan da koyarım ve mercımek corbası ıcerım 1 tabak

yuzum buz gıbı bılıyor musun... cocuga mont gıydırdım bugun kolsuz montlardan
valla sanırım yakıcam ben ya hayır makaron donar yanı
bu arada 2 gece kalıyor gerı cuma ve ctesı
evet canım, boşver. Bak keyfine sen. Üşütmeyin.

Ooo süpermiş! Yiyin için, bizim içinde kaynatın

Sabah ofise geldim. Masamda kocaman, pufidik, taze yapılmış bir kakaolu kek. Nasıl hayır dedim bilmiyorum. Kendimi büyük bir iş becermiş kahraman gibi hissediyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…