• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Sabah ofise geldim. Masamda kocaman, pufidik, taze yapılmış bir kakaolu kek. Nasıl hayır dedim bilmiyorum. Kendimi büyük bir iş becermiş kahraman gibi hissediyorum şu an :KK70:
:KK9::KK9::KK9::KK9: supersın ve kesınlıkle guzel bırsey yapmıssın kendının kahramanızın bugun kendını gluten bombasından kurtardın

domates ya da soğanın işidir o
kesın domates
bız anteplıler sabah kavurma yerız nohut durumu yerız kahvaltıdır bu mıdemız canavar gıbı de
o domates asidi sanırım bırde hepsını yemem 1 dk mı aldı :D nefes almadan

kesın domates
bız anteplıler sabah kavurma yerız nohut durumu yerız kahvaltıdır bu mıdemız canavar gıbı de
o domates asidi sanırım bırde hepsını yemem 1 dk mı aldı :KK70: nefes almadan
Niye acele ediyorsun ya? Keyfine baksana. İşler bekliyor deme sakın, atarım kendimi camdan:-)

Niye acele ediyorsun ya? Keyfine baksana. İşler bekliyor deme sakın, atarım kendimi camdan:-)
yok cok ac hıssettım kendımı ustumu bıle degısmeden dırek yataktan cıkıp mutfaga gecıp ayak ustu yedım okadar ac hıssettım
cok gec uyudum cok erken yemıstım aksam yemegını
uyurken mıdem murat 124un tektekleyen motoru gıbı ses cıkarıyordu dusun :D
3-4 saat zor uyudum uyanır uyanmaz resmen saldırdım :D

selamlar; bugünki menüm
sabah
1 küçük muz+5 adet ceviz
öğlen
mercimek çorba+tavuk+salata
akşam
kapya biberinden tost

şekeriz türk kahvesi içerim yatmadan..

yok cok ac hıssettım kendımı ustumu bıle degısmeden dırek yataktan cıkıp mutfaga gecıp ayak ustu yedım okadar ac hıssettım
cok gec uyudum cok erken yemıstım aksam yemegını
uyurken mıdem murat 124un tektekleyen motoru gıbı ses cıkarıyordu dusun :KK70:
3-4 saat zor uyudum uyanır uyanmaz resmen saldırdım :KK70:
:D :D tekleyen motor gibi demek. :D

afiyet şifa olsun canım ;)

bibertost2.jpg

kapya biber-tostu.jpg

Nisaa su karnabahar tarifinde sadece sütle fırınlayip çıkmasına yakın peynir mi ekliyorduk? Yarin yapıcam inşallah. :kk77:

Nisaa su karnabahar tarifinde sadece sütle fırınlayip çıkmasına yakın peynir mi ekliyorduk? Yarin yapıcam inşallah. :kk77:
valla ben hepsını yapıp fırınladım :D sonradan koyacaktım kaşarı ama unutup fırına gonderdım bayaa cıtır cıtır olmus erımısdı :D

valla ben hepsını yapıp fırınladım :KK70: sonradan koyacaktım kaşarı ama unutup fırına gonderdım bayaa cıtır cıtır olmus erımısdı :KK70:
:rolleyes:
Yağa falan gerek yok di mi? Karabiber, tuz?
Pazardan karnabahar aldım, sırf bunu düşünerek :KK73:süt kaplayacak mı?

:rolleyes:
Yağa falan gerek yok di mi? Karabiber, tuz?
Pazardan karnabahar aldım, sırf bunu düşünerek :KK73:süt kaplayacak mı?
yarım bardak sut yarım bardak su karıstırıp 1 yumurtayla cırpıp koymustum ben buyuk boy karnabaharı borcama
ustune peynır rendesı ve baharat
karabıber tuz unutma he :)

normalde ıcıne 1 yemek kasıgı un konuyor ben koymadım bırde haslayıp koyanlar var ben hepsını dırek fırında pısırdım

günaydınlar; bugünki menüm
sabah
5 tane ceviz peynir zeytin domates biber
öğlen
çorba ızgara köfte salata
akşam
patates haşlaması üzerine yoğurt

Back