Sabah ofise geldim. Masamda kocaman, pufidik, taze yapılmış bir kakaolu kek. Nasıl hayır dedim bilmiyorum. Kendimi büyük bir iş becermiş kahraman gibi hissediyorum şu an![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah ofise geldim. Masamda kocaman, pufidik, taze yapılmış bir kakaolu kek. Nasıl hayır dedim bilmiyorum. Kendimi büyük bir iş becermiş kahraman gibi hissediyorum şu an![]()
kesın domatesdomates ya da soğanın işidir o
Niye acele ediyorsun ya? Keyfine baksana. İşler bekliyor deme sakın, atarım kendimi camdankesın domates
bız anteplıler sabah kavurma yerız nohut durumu yerız kahvaltıdır bu mıdemız canavar gıbı de
o domates asidi sanırım bırde hepsını yemem 1 dk mı aldınefes almadan
yok cok ac hıssettım kendımı ustumu bıle degısmeden dırek yataktan cıkıp mutfaga gecıp ayak ustu yedım okadar ac hıssettımNiye acele ediyorsun ya? Keyfine baksana. İşler bekliyor deme sakın, atarım kendimi camdan![]()
yok cok ac hıssettım kendımı ustumu bıle degısmeden dırek yataktan cıkıp mutfaga gecıp ayak ustu yedım okadar ac hıssettım
cok gec uyudum cok erken yemıstım aksam yemegını
uyurken mıdem murat 124un tektekleyen motoru gıbı ses cıkarıyordu dusun
3-4 saat zor uyudum uyanır uyanmaz resmen saldırdım![]()
Selam Demet :)selamlar; bugünki menüm
sabah
1 küçük muz+5 adet ceviz
öğlen
mercimek çorba+tavuk+salata
akşam
kapya biberinden tost
şekeriz türk kahvesi içerim yatmadan..
afıyet olsunselamlar; bugünki menüm
sabah
1 küçük muz+5 adet ceviz
öğlen
mercimek çorba+tavuk+salata
akşam
kapya biberinden tost
şekeriz türk kahvesi içerim yatmadan..
buyuk bır bıber onun ıcıne peynır falan tost malzemesı koyup tost yapıyorsun ekmek yerıne bıber yanı :) cok lezzetlı bırseySelam Demet :)
Kapya biberli tost nasıl bişey ki?
Aa bayıldım ben bunaaa ya! Fırınlasam da olur bu şekilde değil mi? Peynir erise yeter sanırım. Tost makine yok benim, hiç o toplara girmeyeyim diye
fırında da olur hıc fark etmez :)Aa bayıldım ben bunaaa ya! Fırınlasam da olur bu şekilde değil mi? Peynir erise yeter sanırım. Tost makine yok benim, hiç o toplara girmeyeyim diye![]()
valla ben hepsını yapıp fırınladımNisaa su karnabahar tarifinde sadece sütle fırınlayip çıkmasına yakın peynir mi ekliyorduk? Yarin yapıcam inşallah.![]()
valla ben hepsını yapıp fırınladımsonradan koyacaktım kaşarı ama unutup fırına gonderdım bayaa cıtır cıtır olmus erımısdı
![]()
yarım bardak sut yarım bardak su karıstırıp 1 yumurtayla cırpıp koymustum ben buyuk boy karnabaharı borcama
Yağa falan gerek yok di mi? Karabiber, tuz?
Pazardan karnabahar aldım, sırf bunu düşünereksüt kaplayacak mı?
Süpersin canım. Aynı bu şekilde yapıcam. Çok teşekkürleryarım bardak sut yarım bardak su karıstırıp 1 yumurtayla cırpıp koymustum ben buyuk boy karnabaharı borcama
ustune peynır rendesı ve baharat
karabıber tuz unutma he :)
günaydınlar; bugünki menüm
sabah
5 tane ceviz peynir zeytin domates biber
öğlen
çorba ızgara köfte salata
akşam
patates haşlaması üzerine yoğurt