Sağlıklı beslenirken;

2 gundur acayıp yogun ve yorgunum bır kosturma bır hareket halı
bugunku soframı paylasıcam bırazdan :)

günaydınlar
pazar menü

sabah.........2 yumurta, 1 dilim peynir,1 çk kadar çökelerk,1 domates,tbe
öğle.............büyük bi kase yeşil salata,2 parça tavuk,yarım tbe
akşam.........1 kase mercimek çorba,yarım tbe

aralarda........1 avuç kadar leblebi,1 litre ödem atıcı çay

afıyet olsun gayet guzel valla hıc sakıncalı bırsey yok oh mis :)
sende saglıkgillerdensin ne guzel :) guzel beslendıkce o hafıflıgı enerjıyı hıssedıyor musun

bu sabah
2 haslanmıs yumurta
2 dılım kaşar 2 dılım antep peynırı
1 kase ayıklanmıs narı kasıkladım

1 fıltre kahve
1 kuru hurma
3 fındık
3 cevız
3 badem
1 avuc dolusu karısık kabak ve ay cekırdegı

aksama
kerevız salatası
mercımek corbası
soganlı cevızlı kıyma sote
haslanmıs lımonlu ve zeytınyagı ıle soslanmıs brokolı ve karnabahar var
her telden yıyesım var bugun

afıyet olsun gayet guzel valla hıc sakıncalı bırsey yok oh mis :)
sende saglıkgillerdensin ne guzel :) guzel beslendıkce o hafıflıgı enerjıyı hıssedıyor musun
diyet listeme uymadım kafama göre takıldım.kendimi çok enerjik hissediyorum.sabah kuş gibiydim

diyet listeme uymadım kafama göre takıldım.kendimi çok enerjik hissediyorum.sabah kuş gibiydim
kafana gore takılınca daha mı ıyı olmus ne :) sevındım senın adına onemlı olan ve guzel olan zaten bu his cok guzel dengelı ve doyurucu beslenmıssın sifa olsun oh mis :)

kafana gore takılınca daha mı ıyı olmus ne :) sevındım senın adına onemlı olan ve guzel olan zaten bu his cok guzel dengelı ve doyurucu beslenmıssın sifa olsun oh mis :)
evet daha iyi oldu gibi.yani öyle hissettim

bende akşama karnabahar yemeyi planlıyorum.bol sarımsaklı yoğurtla

su ıcmeyı unutmayalım en en en onemlısı bılıyorsun
bugun limonlu su ıcıyorum arada ıyı oluyor acayıp ödem atıyor

Limonlu suyu sadece sabahları içmek gerek sanıyordum gün içinde ayrıca mı içiyorsunuz ?

Limonlu suyu sadece sabahları içmek gerek sanıyordum gün içinde ayrıca mı içiyorsunuz ?
tabı tabı gun ıcınde 2-3 bardak ıcıyorum 1 lımonu uce bolup yarım lıtrelık su bardagımda 3 defa da sabah oglen aksam seklınde

ya da bazen 1 surahı su ıcıne 1 lımonun suyu ayrıca kabukları dılımleyıp bır kac parca nane 1-2 dılım salatalık koyup gıdıp gelıp ıcıyorum
daha cok etkısı oluyor oyle
oda ısısında suyla ıcıyorum ozellıkle ılık veya sıcak da degıl

selam canlar
dun gece regl oldum bu hafta hava degısımınden mı cok yoruldugum ıcın mı nedır bılemedım 5 gun erken suprız yaptı ya da lımonlu suların sökturucu ozellıgınden bılemedım

halım yok pek sabah 2 haslanmıs yumurta yedım
2 dılım peynır
1 avuc kuruyemıs

suan 1 kuru hurma ve fıltre kahve ıcıyorum

aksam tel sehrıyelı nohutlu yogurtlu tavuklu corba
patlıcan kebabı :)

Ben de o çorbadan istiyorum Nisaa.

Çok bunaldım yaa..hiç işe odaklanamıyorum. Hafta sonu beslenme açısından berbattı, şimdi de sabah sabah işe gelirken dondurma yediğim yetmez gibi, bir de işte abla ıslak kek yapmış. Ona da hayır diyemedim tabii.

gel bırlıkte yıyelım :)

hafta sonu neler yedın bakım ıtıraflar ıtıraflar
1 dılım ıslak kek ya da bır porsiyon dondurma seni dibe goturmez de 3-4 gun ust uste yedıklerın direk cehennem atesine atar yanı
naptın sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…