• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

gel bırlıkte yıyelım :)

hafta sonu neler yedın bakım ıtıraflar ıtıraflar :KK70:
1 dılım ıslak kek ya da bır porsiyon dondurma seni dibe goturmez de 3-4 gun ust uste yedıklerın direk cehennem atesine atar yanı :KK70:
naptın sen :)
ya yatılı kaldım canım hafta sonu. Sürekli çeşit çeşit börekler, enteresan tatlılar, şimitli pideli kahvaltılar...başka yiyecek bişey sunulmadı ki...açken bunlara da nasıl hayır denir? Hayır eve döndün, aynı moddan çıkamıyorum :KK34:

ya yatılı kaldım canım hafta sonu. Sürekli çeşit çeşit börekler, enteresan tatlılar, şimitli pideli kahvaltılar...başka yiyecek bişey sunulmadı ki...açken bunlara da nasıl hayır denir? Hayır eve döndün, aynı moddan çıkamıyorum :KK34:
e haklısın ozaman kuzum mecbur yıcen yanı
boyle bır durumda bende yerdım mecbur ac kalacak halın yok sonucta
olmus bu seferlık boyle bu haftasonu dısarı cıkar yurur hareket edersın bu hafta dengelı beslenır toparlarsın
sakın yedım herseyı dıye kendı kendını dıbe cekme dun dunde kaldı bugune bakalım .
bugun salatayla gecıstır derım kuru hurma kuruyemıs tok tutar cay may bugunu bı atlat yarın kolay canım

e haklısın ozaman kuzum mecbur yıcen yanı
boyle bır durumda bende yerdım mecbur ac kalacak halın yok sonucta
olmus bu seferlık boyle bu haftasonu dısarı cıkar yurur hareket edersın bu hafta dengelı beslenır toparlarsın
sakın yedım herseyı dıye kendı kendını dıbe cekme dun dunde kaldı bugune bakalım .
bugun salatayla gecıstır derım kuru hurma kuruyemıs tok tutar cay may bugunu bı atlat yarın kolay canım
Sağol canım.. evet ya, en azından akşam evde yemeyeyim artık diyorum. Yanımda kinoa ile ton getirdim. 5 gibi onu yiyeceğim şten çıkmadan; bundan sonra akşamları bir tek ayran Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko gibi. Senin menüler zaten her zaman 10 numaraa, hem leziz hem acayip sağlıklı :kk77:
Bu arada A Arya-78 yok ortalıklarda epeydir.

Sağol canım.. evet ya, en azından akşam evde yemeyeyim artık diyorum. Yanımda kinoa ile ton getirdim. 5 gibi onu yiyeceğim şten çıkmadan; bundan sonra akşamları bir tek ayran Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko gibi. Senin menüler zaten her zaman 10 numaraa, hem leziz hem acayip sağlıklı :kk77:
kendı canına ezıyet etmeden yap ama mevsım gecısı kısta gelıyor aclık cok hıssedersen halsız dusersen hasta olursun allah korusun sıvı arttırımı yaparak mıdeyı kandıralım sadece :)

aslında haftada 1 kendımıze ödul koyabılırız bu hafta saglıklı besleneyım hafta sonu 1 porsıyon kacamak yapma hakkım olsun gıbı hem ortama uyup hemde dengelı beslenmıs oluruz

kızlar müsaıt olunca ugrarlar nasılsa dıye dusundum guzel hayat kosusturmacaları olsun ınsallah :)

N nscckts güzellik bu nasıl konu ya iştahım açıldı :KK53:
Not; İşine gelen kısmı okudu :olamaz:
aa canım ! hosgeldın guzellık :KK200:

kızlar tanıstırayım . hanı hayatımızda bılırız ya... bızım hep ıyılıgımızı ısteyecek, duasını eksık etmeyecek ,kotu gunumuzde bır dost ararsam var orda dıyebılecegımız ınsan olur ya hanı hah benım insanım mavi :)
bende cok ayrı bır yerı vardır cok severım canım cıgerımdır yanı

senı gordugume cok sevındım kuzum. basardım sonunda bana ınanıyordun kılo verecegıme bende ınandım kendıme :KK19:
allah askına sen zaten kusursuzsun bır gram fazlan yok fıstık gıbısın bekar genc gıbı duran gordugum annelerden bırıde sensın :KK200: sen yemege bak arada ugra bır merhaba de gozumuz gonlumuz senlensın işimiz rast gıtsın :KK19:

pts menü

kahvaltı...................1 kk peyniir,1 çk lor,7 zeytin,1 d ekmek,1 bardak çay
öğle..........................5 kaşık nohut yahni,1 kase cacık,1 d ekmek
akşam......................sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış havuç ve karnıbahar

aralarda......................2 sade kahve,1 trb hurma,1 çb leblebi,10 fıstık

Kızlarr akşam okuyacağım hepsini samsonum akşam dükkanı erken kapatmak gerçekten çok zinde hissettiriyor, bir de kefir zaten tek başına tıkıyor insanı o bile yeterli oluyor. Benim mayalar az büyüsün göndereyim size de

selam canlar :KK200:
dun gece regl oldum bu hafta hava degısımınden mı cok yoruldugum ıcın mı nedır bılemedım 5 gun erken suprız yaptı :KK70: ya da lımonlu suların sökturucu ozellıgınden bılemedım

halım yok pek sabah 2 haslanmıs yumurta yedım
2 dılım peynır
1 avuc kuruyemıs

suan 1 kuru hurma ve fıltre kahve ıcıyorum

aksam tel sehrıyelı nohutlu yogurtlu tavuklu corba
patlıcan kebabı :)
offff meşhur patlıcan kebabııı

Kızlarr akşam okuyacağım hepsini samsonum akşam dükkanı erken kapatmak gerçekten çok zinde hissettiriyor, bir de kefir zaten tek başına tıkıyor insanı o bile yeterli oluyor. Benim mayalar az büyüsün göndereyim size de
:KK68: canımm , örnek oluyorsunuz ya o yeter valla.:KK200:

Yapamayacağım dediğim zaman Nisa aklıma geliyor. Akşamın hafifliği olarak da seni izleyeceğim inşallah. Yeni yıl, gümbür gümbür geliyoruz :sampiyon::sampiyon::halay:

Burdayım samsonncan.Hiç gidermiyim:)İşe güce pek sardım son hafta yıl sonu geliyor duruşmalar da yoğun:KK43: Ama diyetime sadığım sadece çok yavaş gidiyor kilolar can sıkıyo:KK43:

pts menü

kahvaltı...................1 kk peyniir,1 çk lor,7 zeytin,1 d ekmek,1 bardak çay
öğle..........................5 kaşık nohut yahni,1 kase cacık,1 d ekmek
akşam......................sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış havuç ve karnıbahar

aralarda......................2 sade kahve,1 trb hurma,1 çb leblebi,10 fıstık
:nazar::nazar::nazar:

Ayy ben de aldım kefir mayası ama nasıl yapacağıma dair en ufak bir fikrim yok:)

kızlar kıloların yavas gıtmesı can sıkmasın gec olsun güç olmasın onemlı olan saglıklı olmamız
bırde kısın vucut kendını korumaya aldıgından daha yavas gıdıyor e hareket ve sıvı alımı da yaz gıbı olmuyor ter atımı da yaz gıbı olmuyor kısın ve bu mevsımler cok cok normal

onemlı olan sebat etmek durmak yok yola devam :KK19:

Burdayım samsonncan.Hiç gidermiyim:)İşe güce pek sardım son hafta yıl sonu geliyor duruşmalar da yoğun:KK43: Ama diyetime sadığım sadece çok yavaş gidiyor kilolar can sıkıyo:KK43:
Aaa canım avukat mıydın? Çok cool :KK76: ama düşününce gerçekten zor mesleklerden, Rabbim kolaylık versin.

Yavaş değil, süper verdin sen. Hem de en sağlıklı şekliyle, kolay kolay geri gelmeyecek cinsten :21:

Aaa canım avukat mıydın? Çok cool :KK76: ama düşününce gerçekten zor mesleklerden, Rabbim kolaylık versin.

Yavaş değil, süper verdin sen. Hem de en sağlıklı şekliyle, kolay kolay geri gelmeyecek cinsten :21:
Tatlı dilli samsonncan evlimisin bilmiyorum ama seni alacak/alan adam yaşadı.Tatlı dil ömür uzatır:)

Back