Sağlıklı beslenirken;

Haftasonu yemeyi düşündüğüm tatlıdan vazgeçtim yersem faydası olmayacak onun yerine kuruyemiş yerim hakkımı çocuğum yesin o yakar :)

Selamm kızlar,
Nisa ne güzel bilgiler paylaşmışsın, samsonum yulaflı kurabiye çok güzel denenecekler listesinin başına alındı :) dün akiam listenin başında yoğurtlu kereviz salatası vardı, akşam yemeğine bi arkadaşıma gittim bi baktım masada kereviz salata duruyor. İlk kez orada denedim çok hoşuma gitti, içine elma da rendelemiş kereviz ağır gelirse diye, ayva da olur dedi

Sabah menüsü,
1 haşlanmış yumurta, 10 kadar yeşil zeytin, 3-4 ceviz, 2-3 dilim kars kaşarı, 1 elmayı da işe giderken yolda kemirdim :) normalde bu benim için çok yetersiz bir menü etliekmek gününü cumadan perşembeye aldık o yüzden az yedim öğlene acıkayım diye.

İşten gelince beş buçuk gibi bir bardak kefir içtim ve dükkanı kapattım :) şu anda midemde hiçbir şişkinlik yok bu hissi seviyorum

ben havuc rendelıyorum bazen elma ayva hıc denemedım deneyeyım :)

bugun az yemıssın baya afıyet olsun sıfa olsun

Haftasonu yemeyi düşündüğüm tatlıdan vazgeçtim yersem faydası olmayacak onun yerine kuruyemiş yerim hakkımı çocuğum yesin o yakar :)

Ne yiyecektin ki Nisa, merak ettim

Akşam yememe olayın müthiş Mihooo. Ya bunu keşke ben de yapabilsem. Hiç aç olmasam bile, bişey seyrederken, okurken vs illa bişeyler de yiyeceğim aynı zamanda. Halbuki akşam yemeyince daha bir enerjik oluyorsun. Ağırlık çökmüyor, uykum gelmiyor.
Buranın bana en büyük hediyesi sensin.

Olmuyor böyle topluma açık yerlerde, kıskanıyoruz sonra

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…