Olmuyor böyle toplumu açık yerlerde, kıskanıyoruz sonra![]()
gel gel sevgı cemberı olusturalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuyor böyle toplumu açık yerlerde, kıskanıyoruz sonra![]()
ay enfes gözüküyooo
eltım yapıcak o bunu enfes yapıyor en son gecen sene yemıstım tadı damagımda kalmıstı bunun yarısını yemıstımay enfes gözüküyooosen mi yapacaksın? Çikolatı pastaaa, devil's cake bayılırım yaa.
İradene hayranım Nisa yaaeltım yapıcak o bunu enfes yapıyor en son gecen sene yemıstım tadı damagımda kalmıstı bunun yarısını yemıstımkac kere sordu bayramda bıle yaptı yemedım hep erteledım ıyıce kılo vereyımde dedım hep
dun tamam yap dedım ama bu kez de amaaan dedım herkes yesın ben yemeyeyımbır faydası olmayacak yersem onun yerıne kuruyemıs yerım daha ıyı dedım . yedıkden sonra pısman olacagımı dusunuyorum cunku ıstah acıyor :)
saolasın canım benımİradene hayranım Nisa yaaYine verdin mi? Yakında 50 leri görürsün sen
![]()
Pek tv film vs izleme adetim yok akşamları ondan sanırım yiyecek aramıyorum pek samsonum, benim zaafım da gün içinde yediklerim bir de ev ziyaretlerine gittiğimde önüme bişey koyduklarında hayır diyememem. Ondan mütevellit doğru düzgün şeyler yediğim günler hemen koşa koşa buraya menü döşeyip kötü beslendiğimde kımıl kımıl köşeden okumakla yetiniyorumAkşam yememe olayın müthiş Mihooo. Ya bunu keşke ben de yapabilsem. Hiç aç olmasam bile, bişey seyrederken, okurken vs illa bişeyler de yiyeceğim aynı zamanda. Halbuki akşam yemeyince daha bir enerjik oluyorsun. Ağırlık çökmüyor, uykum gelmiyor.
Terzide daraltılır nisa trikosuna da bağlı gerçi ama dikkatli dikmesi lazım sünebilir dikişleri çünkü. Ben de çok seviyorum triko elbiseleri kış gelir gelmez çizmelerle giyiyorum :))hala aynı hatayı yapıyorum allahım neden neden
kendıme bogazlı trıko midi boy elbıse aldım Eki Görüntüle 2202445 bunu aldım
yıne gıtmıs kendıme bedenımden buyuk beden almısım geldı buyuk
sımdı ıade et bekle dıyene kadar ohoo suan benım beden de tukenmıs zaten
trıko elbıselerı terzı daraltır mı acaba ? yarın sabah bır gıdeyım terzıye
pazar aksam yemegıne gıyerım dıyordum . ınsallah daraltabılır yoksa ıade etmek zorunda kalıcam
nıye hala kendımı boyle hıssedıyorum ? beynım tombiş beynım
İyi ettin ojgeldinSelam sağlıklı ve fıstık hanımlar:) Yoğurtlu haşlanmış brokolimi ve ızgara tavuk göğsümü yedim,yürüyüşümü yapmadan önce gül cemalinizi bir göreyim dedim:)
Ohhh mis gibi sağlıklı hafif menü.Sabah 08:00
Kaşarlı omlet yanına yaklaşık bir dilim ekmek
20-25 yeşil zeytin
1 bardak kefir
2-3 dilim peynir
4-5 ceviz
Öğlen 14:00
Kıymalı türlü, kış salatası
Aralarda cevizli dut pestili ve bi tane elma yedim
Midem çay kaşığı kadar kaldı kefir içe içeOhhh mis gibi sağlıklı hafif menü.
super menu afıyet olsunSabah 08:00
Kaşarlı omlet yanına yaklaşık bir dilim ekmek
20-25 yeşil zeytin
1 bardak kefir
2-3 dilim peynir
4-5 ceviz
Öğlen 14:00
Kıymalı türlü, kış salatası
Aralarda cevizli dut pestili ve bi tane elma yedim
Selam gızlarım
Dün ve bugün her zamanki kahvaltımı yaptım. N nscckts ama bugün artı olarak krep yaptım, bir tane yedim 15-20 cm çapındakepekli köy unuyla ama katkısız olandan, günah işlemiş sayılır mıyım, çayla da şöbiyet yedim gerçi
Dün öğlen 3-4 köfte yanına yarım haşlanmış patates, akşama da 100 gr ciğerle 2-3 kaşık bulgur pilavı yedim.
Bugün de saat üçte 50 gr kadar deve sucuğu, 1.5 bardak kefir, 2 muz, bir avuç fındık-ceviz yedim ve dükkanı kapattım. Akşam belki yürümeye çıkarım.