• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Samsonn Samsonn
vegan-paleo-chocolate-cheesecake-4-650x880.jpg

bundan yıcektım :D

kızlar selam :KK200:

ben bugun kahvaltımı baya gec yapıyorum elıme gecmedı kosturmaktan
demın 1 tabak cevızlı havuclu yogurtlu kerevız salatası yedım
1 fıltre kahve ıctım
yanında 1 kuru hurma 3 badem 3 fındık 1 avuc kabak cekırdegı yedım

aksama hamsi var 1 tabak hamsi yerım yanında rokkalı bol ekşili 1 tabakta salata yerım

ay enfes gözüküyooo :kk77: sen mi yapacaksın? Çikolatı pastaaa, devil's cake bayılırım yaa.
eltım yapıcak o bunu enfes yapıyor en son gecen sene yemıstım tadı damagımda kalmıstı bunun yarısını yemıstım :D kac kere sordu bayramda bıle yaptı yemedım hep erteledım ıyıce kılo vereyımde dedım hep
dun tamam yap dedım ama bu kez de amaaan dedım herkes yesın ben yemeyeyım :D bır faydası olmayacak yersem onun yerıne kuruyemıs yerım daha ıyı dedım . yedıkden sonra pısman olacagımı dusunuyorum cunku ıstah acıyor :)

eskıden cıkolata bana cok keyıf verırdı yemelere doyamazdım yedıkce yıyesım gelırdı
sımdı aynı hazzı alamıyorum cıkolataların tadı mı degıstı benım damak tadım mı degıstı bılemıyorum
hanı yedıgıme degmıyor daha cok acıktırıyor agzımın ıcınde yedıkden sonra acı bır tat kalıyor bogazım kuruyor sankı
nasıl bır hıpnoz yontemı uyguladıysam kendıme :D o cıkolatalardan vazgecmek ıcın

eltım yapıcak o bunu enfes yapıyor en son gecen sene yemıstım tadı damagımda kalmıstı bunun yarısını yemıstım :KK70: kac kere sordu bayramda bıle yaptı yemedım hep erteledım ıyıce kılo vereyımde dedım hep
dun tamam yap dedım ama bu kez de amaaan dedım herkes yesın ben yemeyeyım :KK70: bır faydası olmayacak yersem onun yerıne kuruyemıs yerım daha ıyı dedım . yedıkden sonra pısman olacagımı dusunuyorum cunku ıstah acıyor :)
İradene hayranım Nisa yaa :nazar: Yine verdin mi? Yakında 50 leri görürsün sen :halay:

hala aynı hatayı yapıyorum allahım neden neden
kendıme bogazlı trıko midi boy elbıse aldım
274169.jpg
bunu aldım
yıne gıtmıs kendıme bedenımden buyuk beden almısım geldı buyuk
sımdı ıade et bekle dıyene kadar ohoo suan benım beden de tukenmıs zaten

trıko elbıselerı terzı daraltır mı acaba ? yarın sabah bır gıdeyım terzıye
pazar aksam yemegıne gıyerım dıyordum . ınsallah daraltabılır yoksa ıade etmek zorunda kalıcam

nıye hala kendımı boyle hıssedıyorum ? beynım tombiş beynım

Akşam yememe olayın müthiş Mihooo. Ya bunu keşke ben de yapabilsem. Hiç aç olmasam bile, bişey seyrederken, okurken vs illa bişeyler de yiyeceğim aynı zamanda. Halbuki akşam yemeyince daha bir enerjik oluyorsun. Ağırlık çökmüyor, uykum gelmiyor.
Pek tv film vs izleme adetim yok akşamları ondan sanırım yiyecek aramıyorum pek samsonum, benim zaafım da gün içinde yediklerim bir de ev ziyaretlerine gittiğimde önüme bişey koyduklarında hayır diyememem. Ondan mütevellit doğru düzgün şeyler yediğim günler hemen koşa koşa buraya menü döşeyip kötü beslendiğimde kımıl kımıl köşeden okumakla yetiniyorum :deli:

Selam sağlıklı ve fıstık hanımlar:) Yoğurtlu haşlanmış brokolimi ve ızgara tavuk göğsümü yedim,yürüyüşümü yapmadan önce gül cemalinizi bir göreyim dedim:)

hala aynı hatayı yapıyorum allahım neden neden
kendıme bogazlı trıko midi boy elbıse aldım Eki Görüntüle 2202445 bunu aldım
yıne gıtmıs kendıme bedenımden buyuk beden almısım geldı buyuk
sımdı ıade et bekle dıyene kadar ohoo suan benım beden de tukenmıs zaten

trıko elbıselerı terzı daraltır mı acaba ? yarın sabah bır gıdeyım terzıye
pazar aksam yemegıne gıyerım dıyordum . ınsallah daraltabılır yoksa ıade etmek zorunda kalıcam

nıye hala kendımı boyle hıssedıyorum ? beynım tombiş beynım
Terzide daraltılır nisa trikosuna da bağlı gerçi ama dikkatli dikmesi lazım sünebilir dikişleri çünkü. Ben de çok seviyorum triko elbiseleri kış gelir gelmez çizmelerle giyiyorum :))

Sabah 08:00
Kaşarlı omlet yanına yaklaşık bir dilim ekmek
20-25 yeşil zeytin
1 bardak kefir
2-3 dilim peynir
4-5 ceviz

Öğlen 14:00
Kıymalı türlü, kış salatası

Aralarda cevizli dut pestili ve bi tane elma yedim

Sabah 08:00
Kaşarlı omlet yanına yaklaşık bir dilim ekmek
20-25 yeşil zeytin
1 bardak kefir
2-3 dilim peynir
4-5 ceviz

Öğlen 14:00
Kıymalı türlü, kış salatası

Aralarda cevizli dut pestili ve bi tane elma yedim
super menu afıyet olsun :KK19:

Selam gızlarım :KK52:
Dün ve bugün her zamanki kahvaltımı yaptım. N nscckts ama bugün artı olarak krep yaptım, bir tane yedim 15-20 cm çapında:KK53: kepekli köy unuyla ama katkısız olandan, günah işlemiş sayılır mıyım, çayla da şöbiyet yedim gerçi :KK45:
Dün öğlen 3-4 köfte yanına yarım haşlanmış patates, akşama da 100 gr ciğerle 2-3 kaşık bulgur pilavı yedim.
Bugün de saat üçte 50 gr kadar deve sucuğu, 1.5 bardak kefir, 2 muz, bir avuç fındık-ceviz yedim ve dükkanı kapattım. Akşam belki yürümeye çıkarım.

Selam gızlarım :KK52:
Dün ve bugün her zamanki kahvaltımı yaptım. N nscckts ama bugün artı olarak krep yaptım, bir tane yedim 15-20 cm çapında:KK53: kepekli köy unuyla ama katkısız olandan, günah işlemiş sayılır mıyım, çayla da şöbiyet yedim gerçi :KK45:
Dün öğlen 3-4 köfte yanına yarım haşlanmış patates, akşama da 100 gr ciğerle 2-3 kaşık bulgur pilavı yedim.
Bugün de saat üçte 50 gr kadar deve sucuğu, 1.5 bardak kefir, 2 muz, bir avuç fındık-ceviz yedim ve dükkanı kapattım. Akşam belki yürümeye çıkarım.
:D afıyet olsun yok yok hafta içi dengelıyorsun zaten hıc suphen olmasın amaaan sefan olsun okadar da yaa :KK68:

Back