ya yatılı kaldım canım hafta sonu. Sürekli çeşit çeşit börekler, enteresan tatlılar, şimitli pideli kahvaltılar...başka yiyecek bişey sunulmadı ki...açken bunlara da nasıl hayır denir? Hayır eve döndün, aynı moddan çıkamıyorumgel bırlıkte yıyelım :)
hafta sonu neler yedın bakım ıtıraflar ıtıraflar
1 dılım ıslak kek ya da bır porsiyon dondurma seni dibe goturmez de 3-4 gun ust uste yedıklerın direk cehennem atesine atar yanı
naptın sen :)
e haklısın ozaman kuzum mecbur yıcen yanıya yatılı kaldım canım hafta sonu. Sürekli çeşit çeşit börekler, enteresan tatlılar, şimitli pideli kahvaltılar...başka yiyecek bişey sunulmadı ki...açken bunlara da nasıl hayır denir? Hayır eve döndün, aynı moddan çıkamıyorum
Sağol canım.. evet ya, en azından akşam evde yemeyeyim artık diyorum. Yanımda kinoa ile ton getirdim. 5 gibi onu yiyeceğim şten çıkmadan; bundan sonra akşamları bir tek ayrane haklısın ozaman kuzum mecbur yıcen yanı
boyle bır durumda bende yerdım mecbur ac kalacak halın yok sonucta
olmus bu seferlık boyle bu haftasonu dısarı cıkar yurur hareket edersın bu hafta dengelı beslenır toparlarsın
sakın yedım herseyı dıye kendı kendını dıbe cekme dun dunde kaldı bugune bakalım .
bugun salatayla gecıstır derım kuru hurma kuruyemıs tok tutar cay may bugunu bı atlat yarın kolay canım
kendı canına ezıyet etmeden yap ama mevsım gecısı kısta gelıyor aclık cok hıssedersen halsız dusersen hasta olursun allah korusun sıvı arttırımı yaparak mıdeyı kandıralım sadece :)Sağol canım.. evet ya, en azından akşam evde yemeyeyim artık diyorum. Yanımda kinoa ile ton getirdim. 5 gibi onu yiyeceğim şten çıkmadan; bundan sonra akşamları bir tek ayranMihail Zoscenko gibi. Senin menüler zaten her zaman 10 numaraa, hem leziz hem acayip sağlıklı
Bu arada A Arya-78 yok ortalıklarda epeydir.
aa canım ! hosgeldın guzellık
Kızlarr akşam okuyacağım hepsini samsonum akşam dükkanı erken kapatmak gerçekten çok zinde hissettiriyor, bir de kefir zaten tek başına tıkıyor insanı o bile yeterli oluyor. Benim mayalar az büyüsün göndereyim size deSağol canım.. evet ya, en azından akşam evde yemeyeyim artık diyorum. Yanımda kinoa ile ton getirdim. 5 gibi onu yiyeceğim şten çıkmadan; bundan sonra akşamları bir tek ayranMihail Zoscenko gibi. Senin menüler zaten her zaman 10 numaraa, hem leziz hem acayip sağlıklı
offff meşhur patlıcan kebabıııselam canlar
dun gece regl oldum bu hafta hava degısımınden mı cok yoruldugum ıcın mı nedır bılemedım 5 gun erken suprız yaptıya da lımonlu suların sökturucu ozellıgınden bılemedım
halım yok pek sabah 2 haslanmıs yumurta yedım
2 dılım peynır
1 avuc kuruyemıs
suan 1 kuru hurma ve fıltre kahve ıcıyorum
aksam tel sehrıyelı nohutlu yogurtlu tavuklu corba
patlıcan kebabı :)
Hoşgeldin mavi
Kızlarr akşam okuyacağım hepsini samsonum akşam dükkanı erken kapatmak gerçekten çok zinde hissettiriyor, bir de kefir zaten tek başına tıkıyor insanı o bile yeterli oluyor. Benim mayalar az büyüsün göndereyim size de
Burdayım samsonncan.Hiç gidermiyim:)İşe güce pek sardım son hafta yıl sonu geliyor duruşmalar da yoğunSağol canım.. evet ya, en azından akşam evde yemeyeyim artık diyorum. Yanımda kinoa ile ton getirdim. 5 gibi onu yiyeceğim şten çıkmadan; bundan sonra akşamları bir tek ayranMihail Zoscenko gibi. Senin menüler zaten her zaman 10 numaraa, hem leziz hem acayip sağlıklı
pts menü
kahvaltı...................1 kk peyniir,1 çk lor,7 zeytin,1 d ekmek,1 bardak çay
öğle..........................5 kaşık nohut yahni,1 kase cacık,1 d ekmek
akşam......................sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış havuç ve karnıbahar
aralarda......................2 sade kahve,1 trb hurma,1 çb leblebi,10 fıstık
Ayy ben de aldım kefir mayası ama nasıl yapacağıma dair en ufak bir fikrim yok:)Kızlarr akşam okuyacağım hepsini samsonum akşam dükkanı erken kapatmak gerçekten çok zinde hissettiriyor, bir de kefir zaten tek başına tıkıyor insanı o bile yeterli oluyor. Benim mayalar az büyüsün göndereyim size de
samson sen kaç kiloyduncanımm , örnek oluyorsunuz ya o yeter valla.
Yapamayacağım dediğim zaman Nisa aklıma geliyor. Akşamın hafifliği olarak da seni izleyeceğim inşallah. Yeni yıl, gümbür gümbür geliyoruz
Aaa canım avukat mıydın? Çok coolBurdayım samsonncan.Hiç gidermiyim:)İşe güce pek sardım son hafta yıl sonu geliyor duruşmalar da yoğunAma diyetime sadığım sadece çok yavaş gidiyor kilolar can sıkıyo
Tatlı dilli samsonncan evlimisin bilmiyorum ama seni alacak/alan adam yaşadı.Tatlı dil ömür uzatır:)Aaa canım avukat mıydın? Çok coolama düşününce gerçekten zor mesleklerden, Rabbim kolaylık versin.
Yavaş değil, süper verdin sen. Hem de en sağlıklı şekliyle, kolay kolay geri gelmeyecek cinsten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?