Sağlıklı beslenirken;

Ahahhaahh:))Sinirlenince ben,ben değilim:)

afıyet olsun
bugun aksama dogru bırseyler yeme arayısında olabılırsın erken acıkacaksın hazır ol :) patates yıyeceksın cunku

dünün menüsü idi bu.akşam üstü çok acıkmadım ama akşam yemeğinden sonra midem çok kıvrandı.ceviz vs beni kesmicekti elime direk müsli geldi yedim.çünkü gerçekten kazındı midem.çökelek aslında yarım çay bardağı kadar ama baharatlayıp zeytinyağı dökünce az tuttum..müslide tamamen benim suçum.diyetisyen acıkırsan ceviz ye demişti bir tane meyveyle

aslında sebzede 4 kaşıktı.seni diyeleyip 5 kaşığa çıkarmıştım ben

Mihail Zoscenko dediklerine çok katılıyorum.canım benim içinde öylesin.inan.çok kısa süre oldu tanışalı ama samimiyetin sıcaklığın çok iyi geçti bana

Son düzenleme:
ha bide bilmiyorum onlar kim ama kesin kısaknıyorlar seni

sebzeden hıc cekınme hele börulceden ben olsam baya oturur 1 tabak yerdım oglen patates yemezdım aksam da bar yerıne cevız ve hurma yerdım ve kılo verırdın emın ol
yerıne koyma metodunu dene onemlı olan goun bırseyler aradıgında canın tatlı ıstedıgınde yemek karsılıgında yemene ragmen kılo vermek veya almamak yanı yemene ragmen mukafat kazanmak bunun ıcın yerıne koymak
bar 400 kalorı en az halbukı 400 kalorıye neler neler yerdın :) yemeye yıceksın barı karnını oyle bır doyursun kı of yeter deyıp sen bırak

aslında sebzede 4 kaşıktı.seni diyeleyip 5 kaşığa çıkarmıştım ben
ıyı yapmıssın yınede az bıle 5 kasık ne yahu yarım kase kadar insanız bız mıde göz hepsı bırden doymalı bırde neremıze yetsın 4 kasık yanı

@Mihail Zoscenko dediklerine çok katılıyorum.canım benim içinde öylesin.inan.çok kısa süre oldu tanışalı ama samimiyetin sıcaklığın çok iyi geçti bana

guzel bakan guzel gorur hayatından keyıf alırmıs
bakıs acılarınız guzel demek kı kızlar
tesekkur ederım

gençken derken????

yaş kaç

tam bdv tarzı oldu soru tarzı

30 grmdı yediğim 170 kalori falan.ayy kendimi nasıl temizlicem

30 grmdı yediğim 170 kalori falan.ayy kendimi nasıl temizlicem
aman ya 30 gram mıs okadar laf ettım bende nıye yedı acaba dıye ya okadar dan da bırsey olmaz
ben sandım 100 gram falan

yanı onu yemesen onun yerıne baska seyler tercıh etsen daha ıyı olur sadece
2 gun karanfıllı tarcın cayı lımonlu su bol su ıcersın tertemız kurtulursun aldıgın sekerden

yok paketler 30 grmlık.üzerinde 100 grmında kalorisi yazıyor.önce bende bi olmuştum.sonra hesapladım.açlığımıda kesti.çokta kalori değildi sanki

yok paketler 30 grmlık.üzerinde 100 grmında kalorisi yazıyor.önce bende bi olmuştum.sonra hesapladım.açlığımıda kesti.çokta kalori değildi sanki

oyhhhhh sahiplenen konu sahibi tutuşu

bak bırdahakıne canın ıstedıgı zaman once bır bardak su ıc bekle
kahve yap ıc bekle
5 dk bekle sadece
hala yıyeceksen kararlıysan gecmedıyse otur 1 kase dolusu fındık fıstık cevız badem ye
ınan boyle kırdım ben o duygu durumlarını yoksa tek basıma 8 kısılık pasta yerdım doymazdım ustune meyve yerdım yetmezdı ırmık helvası dıye uykudan uyanır kavurur yer yatardım hala yetmezdı yataga gıderken cıkolata yıye yıye gıderdım
boyle dedıgım gıbı yaparak atlattım yoksa hep arayslar oluyor harıka öğünler menuler sonrası vıcdan azabı
ha sende en azından kesmiş yedıgıne degmıs ama ya degmeseydı ya kesmeseydı :) tehlıkelı ısler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…