Ahahhaahh:))Sinirlenince ben,ben değilim:)Ben gençken de annem yerden kitaplarımı falan toplardı. Uyuz olurdum. Ya o dağınıklık dediğin şeyde bir düzen var, sen toplayınca aradığımı bulamıyorum derdim.
aa hiç Bdv den hatırlamıyorum senii Arya, dur bi inceleyeyim
Hiç inanmam. Çok güzel bir enerjin varAhahhaahh:))Sinirlenince ben,ben değilim:)
afıyet olsun
bugun aksama dogru bırseyler yeme arayısında olabılırsın erken acıkacaksın hazır ol :) patates yıyeceksın cunku
dünün menüsü idi bu.akşam üstü çok acıkmadım ama akşam yemeğinden sonra midem çok kıvrandı.ceviz vs beni kesmicekti elime direk müsli geldi yedim.çünkü gerçekten kazındı midem.çökelek aslında yarım çay bardağı kadar ama baharatlayıp zeytinyağı dökünce az tuttum..müslide tamamen benim suçumbırde muslin barın 100 gramı 400 kalorıden baslıyor sana bunu dıyetısyen mı verdı
borulce gıbı harıka bır yemegı 5 kasıkla tutup cokelek gıbı zengın besını 1 kasık tutup 1 ögün kalorısı olan bar vermesı cok ılgınc onun yerıne kuru hurma verse en azından keser senı barda ne doyarsın ne tatlı ıstegını keser
cok ılgınc yahu
aslında sebzede 4 kaşıktı.seni diyeleyip 5 kaşığa çıkarmıştım benkatılıyorum vucudumuzu dınleyıp tepkılerıne bakmalıyız kesınlıkle
bırde aslında ne yememız ve ne yemememız gerektıgı bellı ekstra bırseye gerek yok saglıklı olmak ıcın
en buyuk düşman seker ve vucutda sekere donusen seyler pırınc ve unlu mamuller
bunları kısıtlayıp tamamen hayatdan cıkardık mı dıgerlerı tölere edılıyor zaten bır sekılde
cok utandım sımdı cok tesekkur ederım
cunku bu forumda bır kesım hatta gecen gun yıne tekrarladılar alakasız bır konuda bana kendı kendıne cok böbürlenıyorsun ben şöyle temızın şöyle akıllıyım şöyle becerıklıyım dıye habıre kendını anlatıyorsun hayatında senı kımse sevmedı mı bukadar mı mutsuzsun cok kibirlisin cok küstahsın falan dıyorlar 3-5 kısı aynı kısılerben acıkcası bunu bırkac kısıden duyunca kendımde sorun oldugu kanaatınde bulundum ınsanlar benım ıcın boyle dusunuyorsa demek kı bende bır sorun var dedım hatta sanırım bunu gecen gun Samsonn a dedım
sımdı sen bunları yazdın bır degısık oldum utandım mutlu oldum azıcık faydam oluyorsa su hayatda bırılerının kalbıne dokunabılıyorsam kendımı işe yaramıs soludugum havayı haketmıs hıssedıyorum
cok tesekkur ederım bana kendımı degerlı hıssettırdın
ayyy saglıklı pudıng tarıfım vardı ya muzlu avokadolu muz yerıne 1 kasık chıa kullansam jolemsı kıvamı yakalarım yanı
tamam denıcem
ha bide bilmiyorum onlar kim ama kesin kısaknıyorlar senicok utandım sımdı cok tesekkur ederım
cunku bu forumda bır kesım hatta gecen gun yıne tekrarladılar alakasız bır konuda bana kendı kendıne cok böbürlenıyorsun ben şöyle temızın şöyle akıllıyım şöyle becerıklıyım dıye habıre kendını anlatıyorsun hayatında senı kımse sevmedı mı bukadar mı mutsuzsun cok kibirlisin cok küstahsın falan dıyorlar 3-5 kısı aynı kısılerben acıkcası bunu bırkac kısıden duyunca kendımde sorun oldugu kanaatınde bulundum ınsanlar benım ıcın boyle dusunuyorsa demek kı bende bır sorun var dedım hatta sanırım bunu gecen gun Samsonn a dedım
sımdı sen bunları yazdın bır degısık oldum utandım mutlu oldum azıcık faydam oluyorsa su hayatda bırılerının kalbıne dokunabılıyorsam kendımı işe yaramıs soludugum havayı haketmıs hıssedıyorum
cok tesekkur ederım bana kendımı degerlı hıssettırdın
ayyy saglıklı pudıng tarıfım vardı ya muzlu avokadolu muz yerıne 1 kasık chıa kullansam jolemsı kıvamı yakalarım yanı
tamam denıcem
sebzeden hıc cekınme hele börulceden ben olsam baya oturur 1 tabak yerdım oglen patates yemezdım aksam da bar yerıne cevız ve hurma yerdım ve kılo verırdın emın oldünün menüsü idi bu.akşam üstü çok acıkmadım ama akşam yemeğinden sonra midem çok kıvrandı.ceviz vs beni kesmicekti elime direk müsli geldi yedim.çünkü gerçekten kazındı midem.çökelek aslında yarım çay bardağı kadar ama baharatlayıp zeytinyağı dökünce az tuttum..müslide tamamen benim suçum.diyetisyen acıkırsan ceviz ye demişti bir tane meyveyle
ıyı yapmıssın yınede az bıle 5 kasık ne yahu yarım kase kadar insanız bız mıde göz hepsı bırden doymalı bırde neremıze yetsın 4 kasık yanıaslında sebzede 4 kaşıktı.seni diyeleyip 5 kaşığa çıkarmıştım ben
bombaAnnemin lafı aklıma geldi... beraber yaşarken hep "yerde ölü görsen üzerinden atlar geçersin " derdi
@Mihail Zoscenko dediklerine çok katılıyorum.canım benim içinde öylesin.inan.çok kısa süre oldu tanışalı ama samimiyetin sıcaklığın çok iyi geçti bana
gençken derken????Ben gençken de annem yerden kitaplarımı falan toplardı. Uyuz olurdum. Ya o dağınıklık dediğin şeyde bir düzen var, sen toplayınca aradığımı bulamıyorum derdim.
aa hiç Bdv den hatırlamıyorum senii Arya, dur bi inceleyeyim
allah herkese herseyın daha ıyısını daha guzelını versınha bide bilmiyorum onlar kim ama kesin kısaknıyorlar seni
30 grmdı yediğim 170 kalori falansebzeden hıc cekınme hele börulceden ben olsam baya oturur 1 tabak yerdım oglen patates yemezdım aksam da bar yerıne cevız ve hurma yerdım ve kılo verırdın emın ol
yerıne koyma metodunu dene onemlı olan goun bırseyler aradıgında canın tatlı ıstedıgınde yemek karsılıgında yemene ragmen kılo vermek veya almamak yanı yemene ragmen mukafat kazanmak bunun ıcın yerıne koymak
bar 400 kalorı en az halbukı 400 kalorıye neler neler yerdın :) yemeye yıceksın barı karnını oyle bır doyursun kı of yeter deyıp sen bırak
ıyı yapmıssın yınede az bıle 5 kasık ne yahu yarım kase kadar insanız bız mıde göz hepsı bırden doymalı bırde neremıze yetsın 4 kasık yanı
aman ya 30 gram mıs okadar laf ettım bende nıye yedı acaba dıye30 grmdı yediğim 170 kalori falan.ayy kendimi nasıl temizlicem
enerjin tutmasa devam edemezdim topiğinde ben
guzel bakan guzel gorur hayatından keyıf alırmıs
bakıs acılarınız guzel demek kı kızlar
tesekkur ederım
topiğimizenerjin tutmasa devam edemezdim topiğinde ben
işte asıl mesele bu biliyormusun.bunu diyebilmek.sen o yüzünden hep kazanan tarafta olursun her konudaallah herkese herseyın daha ıyısını daha guzelını versın
yok paketler 30 grmlık.üzerinde 100 grmında kalorisi yazıyor.önce bende biaman ya 30 gram mıs okadar laf ettım bende nıye yedı acaba dıyeya okadar dan da bırsey olmaz
ben sandım 100 gram falan
yanı onu yemesen onun yerıne baska seyler tercıh etsen daha ıyı olur sadece
2 gun karanfıllı tarcın cayı lımonlu su bol su ıcersın tertemız kurtulursun aldıgın sekerden
yok paketler 30 grmlık.üzerinde 100 grmında kalorisi yazıyor.önce bende biolmuştum.sonra hesapladım.açlığımıda kesti.çokta kalori değildi sanki
oyhhhhh sahiplenen konu sahibi tutuşu
Hiç inanmam. Çok güzel bir enerjin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?