• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

:KK36:
bak bırdahakıne canın ıstedıgı zaman once bır bardak su ıc bekle
kahve yap ıc bekle
5 dk bekle sadece
hala yıyeceksen kararlıysan gecmedıyse otur 1 kase dolusu fındık fıstık cevız badem ye
ınan boyle kırdım ben o duygu durumlarını yoksa tek basıma 8 kısılık pasta yerdım doymazdım ustune meyve yerdım yetmezdı ırmık helvası dıye uykudan uyanır kavurur yer yatardım hala yetmezdı yataga gıderken cıkolata yıye yıye gıderdım :KK70:
boyle dedıgım gıbı yaparak atlattım yoksa hep arayslar oluyor harıka öğünler menuler sonrası vıcdan azabı
ha sende en azından kesmiş yedıgıne degmıs ama ya degmeseydı ya kesmeseydı :) tehlıkelı ısler :)
tmm canım öyle yapayım

cok utandım sımdı cok tesekkur ederım
cunku bu forumda bır kesım hatta gecen gun yıne tekrarladılar alakasız bır konuda bana kendı kendıne cok böbürlenıyorsun ben şöyle temızın şöyle akıllıyım şöyle becerıklıyım dıye habıre kendını anlatıyorsun hayatında senı kımse sevmedı mı bukadar mı mutsuzsun cok kibirlisin cok küstahsın falan dıyorlar 3-5 kısı aynı kısıler :KK70: ben acıkcası bunu bırkac kısıden duyunca kendımde sorun oldugu kanaatınde bulundum ınsanlar benım ıcın boyle dusunuyorsa demek kı bende bır sorun var dedım hatta sanırım bunu gecen gun @Samsonn a dedım :KK70:
sımdı sen bunları yazdın bır degısık oldum utandım mutlu oldum azıcık faydam oluyorsa su hayatda bırılerının kalbıne dokunabılıyorsam kendımı işe yaramıs soludugum havayı haketmıs hıssedıyorum
cok tesekkur ederım bana kendımı degerlı hıssettırdın :KK36:

ayyy saglıklı pudıng tarıfım vardı ya muzlu avokadolu muz yerıne 1 kasık chıa kullansam jolemsı kıvamı yakalarım yanı
tamam denıcem :KK19:
Nisam bdvde şahsen genel olarak pek iyi niyet beklemem objektif bakmak yerine negatiflikten beslenerek kendini iyi hisseden tipler fazlaca var. Diyenler kim bilmiyorum ama muhtemelen saz arkadaşlarıyla önceden hedefe almışlardır seni fırsat bu fırsat deyip yerli yersiz konuşmuşlardır hep görüyoruz. Biraz da insan konuşmasıyla uğraştığı işlerle kafa yorduğu meselelerle iyi veya kötü kendi karakterini yansıtır. Kişisel alma yani, sen kıymetli bir insansın kibirli küstah megaloman biri olsan bu kadar kişi toplanır mıydı buraya hem de kendiliğinden. Şahsen ben ne kadar güzel şeyler öğrendim öğreniyorum burada, eminim kızlar da aynı düşünüyor :KK19:

Nisam bdvde şahsen genel olarak pek iyi niyet beklemem objektif bakmak yerine negatiflikten beslenerek kendini iyi hisseden tipler fazlaca var. Diyenler kim bilmiyorum ama muhtemelen saz arkadaşlarıyla önceden hedefe almışlardır seni fırsat bu fırsat deyip yerli yersiz konuşmuşlardır hep görüyoruz. Biraz da insan konuşmasıyla uğraştığı işlerle kafa yorduğu meselelerle iyi veya kötü kendi karakterini yansıtır. Kişisel alma yani, sen kıymetli bir insansın kibirli küstah megaloman biri olsan bu kadar kişi toplanır mıydı buraya hem de kendiliğinden. Şahsen ben ne kadar güzel şeyler öğrendim öğreniyorum burada, eminim kızlar da aynı düşünüyor :KK19:
:KK19:
tesekkur ederım :KK200:

cok acayıp kerevız salatası yedım
2 tabak dolusu
daha yerdım de utandım :D ıkıncı tabagı yerken kızım afıyet olsun dedı :D küçük bebe bıle höş dıyor bana
brokolıyı lımonlayıp yıyeyım bırazda

cok acayıp kerevız salatası yedım
2 tabak dolusu
daha yerdım de utandım :KK70: ıkıncı tabagı yerken kızım afıyet olsun dedı :KK70: küçük bebe bıle höş dıyor bana
brokolıyı lımonlayıp yıyeyım bırazda
Ya kereviz salatasını ben de çok merak ediyorum deneyecem kesin. En son 100 yıl önce portakallı kereviz yaptıydım

:KK70: :KK70: salata da zeytınyaglı ve lımonluydu
sarma yer gıbı yedım
bu şey gıbı çilek yıyıp muz tadı alayım durumu :p

ay ne güzel başlık olmuş ya, yavaş yavaş okuyorum, yazın anlamsız şekilde 3 kilo aldım sanırım stresten çünkü yeme içme tarzım aynıydı, diyet tecrubem olmadığından kurtulamıyorum da, irade de sıfır, şeker yemem, tahıl çok nadir yani bunlar zaten alışkanlığım zorladığım şeyler değil, ama patatesli pirinçli şeyleri seviyorum ne yalan söyliyim, kızartma da malesef
okuyayım bakayım başka neler yapmışsınız:KK5:

ay ne güzel başlık olmuş ya, yavaş yavaş okuyorum, yazın anlamsız şekilde 3 kilo aldım sanırım stresten çünkü yeme içme tarzım aynıydı, diyet tecrubem olmadığından kurtulamıyorum da, irade de sıfır, şeker yemem, tahıl çok nadir yani bunlar zaten alışkanlığım zorladığım şeyler değil, ama patatesli pirinçli şeyleri seviyorum ne yalan söyliyim, kızartma da malesef
okuyayım bakayım başka neler yapmışsınız:KK5:
ah o patates pırıncler varya hep onların basının altından cıkıyor bazı seyler ama zaten tahıl ve seker tuketmeyen bırı ıcın tolere edılebılır cokta sey yapmamak lazım

yalnız stres varya stres en buyuk dusman . uykusuzluk ve stres demek = + kılo demek malesef
ama stresden alınan kılo hemen verılır sabıtlemeden hıc moral bozulacak durum yok masallah

ah o patates pırıncler varya hep onların basının altından cıkıyor bazı seyler ama zaten tahıl ve seker tuketmeyen bırı ıcın tolere edılebılır cokta sey yapmamak lazım

yalnız stres varya stres en buyuk dusman . uykusuzluk ve stres demek = + kılo demek malesef
ama stresden alınan kılo hemen verılır sabıtlemeden hıc moral bozulacak durum yok masallah

desteğin için teşekkür ederim canım aynen valla ya, geceleri oturup türk kahvesi içiyorum, Allahtan gece yeme huyum yok o da olsa bitmişim:ruh: Sen de çok güzel vermişsin, irade işin anahtarı sanırım, o anahtardan ben de kopyalatayım:KK48:

desteğin için teşekkür ederim canım aynen valla ya, geceleri oturup türk kahvesi içiyorum, Allahtan gece yeme huyum yok o da olsa bitmişim:ruh: Sen de çok güzel vermişsin, irade işin anahtarı sanırım, o anahtardan ben de kopyalatayım:KK48:
aynen irade ama o iradeyı şöyle sagladım normalde pis bogazın tekıyım cunku Hoppa
yemeden once dusundum bunun bana faydası ne
ıkna olmadım dıyelım
bunun yerıne baska ne yıyebılırım muadili atıstırmalık en saglıklısından ne olabılır
ılla yıcem benden kurtulamayacak ama yerıne bırsey koyayım . yedıgıme degsın

bırde yemedıkce ıcımın dezenfekte oldugunu dusundum hanı yenı temızlenmıs eve gırıldıgınde yuzune vuran temızlık kokusu varya
bagırsagımın mıdemın balonlar ucurdugunu havayı fişek gosterısı yaptıgını hayal ettım :D

yanı kısacası aynen bu ısın tek sırrı bogazını tutmak yoksa verılır gerı alınır bır anlamı yok. mevzuya dıyet olarak bakmayıp genel olarak yemek alıskanlıgını degıstırerek kokten cozdum

yoksa elımın altında baklavacı su borekcısı ıclı koftecı var :D halim nice olurdu

Selam canlar :KK200:
Bugün neler yemedim ki
Uyanır uyanmaz ilk iş limonlu su içip sonra yerleri silip toz alıp banyo WC cifledim

Sonra 1 kase nohut salatası yanında 1 tabak yoğurtlu cevizli kereviz salatası yedim

Şuan filtre kahve yanında 1 kuru hurma 3 badem 3 fındık 1 avuç kabak çekirdeği yedim

Akşama balık ızgara ve mercimek çorbası yicem

Yemelere doyamadım :KK70:

Screenshot_2018-11-01-13-22-39-160.jpeg
Screenshot_2018-11-01-13-22-14-765.jpeg

Back