Karatay kahvaltısı bana çok ağır geliyor.Senin kahvaltı tam bana göre:)Ama sen değişik şeyler yiyorsun ya sabahları karnabahar falan henüz oraya geçemedim:)karatayın kahvaltıları daha agır tereyaglı pastırmalı omletler falan var :)
samsoon ezelden berı saglıklı ve dengelı beslenıyor aslında
Thank youuuHaklısın samsonncum resim çeksem güzel olurdu.Bir daha yaptığımda mutlaka çekicem:)
Ay inşallah yaa...niye imkansız olsun, Rabbim gönlüne göre versin, tez zamanda gelsin bebişin inşallahAyy arkadaşlar gene ben şiştim su topladım afedersiniz memeler falan aldı başını gidiyor.Tartıda 1 kg fazla çıktım bu sabah.Daha 7 gün var regle.İçime bir tuhaf hisler doldu ay hamile olabilirmiyim acaba dedim bu sabah.Neye istinaden dedim onu da bilmiyorum.İmkansız da işte umut fakirin ekmeği.Tabii tartı yine sinirlerimi hoplattı.Off gene 15 gün aynı kiloda mı kalacam yahu
yok canım yaa, nerdekaratayın kahvaltıları daha agır tereyaglı pastırmalı omletler falan var :)
samsoon ezelden berı saglıklı ve dengelı beslenıyor aslında
Ayyy samsonncum ne güzel dua ettin inşallah allahımmm inşallah.Kimseyi bu eksiklikle sınama kurban olduğum.Ay inşallah yaa...niye imkansız olsun, Rabbim gönlüne göre versin, tez zamanda gelsin bebişin inşallah
Canıııım yaa. Annem kardeşimi doğurduğunda 42 yaşındaydı. Hem de en başarılı eseri diyorum ben, hepimizden güzel ve akıllıAyyy samsonncum ne güzel dua ettin inşallah allahımmm inşallah.Kimseyi bu eksiklikle sınama kurban olduğum.
sabahları corba ıcmeye baslarım ben artık havalar epey sogudu en sevdıgım sey kahvaltıda corba :)Karatay kahvaltısı bana çok ağır geliyor.Senin kahvaltı tam bana göre:)Ama sen değişik şeyler yiyorsun ya sabahları karnabahar falan henüz oraya geçemedim:)
Oyy ağzın bal yesinsabahları corba ıcmeye baslarım ben artık havalar epey sogudu en sevdıgım sey kahvaltıda corba :)
bu arada hayatda hıcbırsey ımkansız degıl. tuplerını baglatıp hamıle kalanlar var senın mı cocugun olmayacak yahu . su hayatda asla dıye ımkansız dıye bırsey yok
sadece herseyın zamanı var akısına bırak. ınsallah en guzel zamanda en akıllı en guzel en uslu en saglıklı bebısını kucagına alırsın
Ayy gerçekten mi?Ohh maşallah.İnşallah ben de görücem o günleri.Canıııım yaa. Annem kardeşimi doğurduğunda 42 yaşındaydı. Hem de en başarılı eseri diyorum ben, hepimizden güzel ve akıllı
Hiç umudunu kesme, en doğru zamanda yuvanızı şenlendirsin bebiş inşallah
günaydınlar
salı menü
kahvaltı........1 kk peynir,1 kaşık çökelek,1 domates,1 tbe,1 bardak çay
öğle..............3 kaşık etli patates ,4 kaşık yoğurt
ara...............1 mandalina,1 avuç kadar leblebi
akşam...........5 kaşık zeytinyağlı börülce,1 kase tavuklu sebze çorba , yarım tbe
ara...............1 müsli bar
İşin eğitimini alan insanlara güvenin diyorlar ama her zaman geçerli olmuyor bu değil mi. Bedenini en çok tanıyan kişinin kendisi sonuçta, kendi tecrübelerimize ve vücudumuzun tepkilerine de güvenmeliyiz bence.bırde muslin barın 100 gramı 400 kalorıden baslıyor sana bunu dıyetısyen mı verdı
borulce gıbı harıka bır yemegı 5 kasıkla tutup cokelek gıbı zengın besını 1 kasık tutup 1 ögün kalorısı olan bar vermesı cok ılgınc onun yerıne kuru hurma verse en azından keser senı barda ne doyarsın ne tatlı ıstegını keser
cok ılgınc yahu
katılıyorum vucudumuzu dınleyıp tepkılerıne bakmalıyız kesınlıkleİşin eğitimini alan insanlara güvenin diyorlar ama her zaman geçerli olmuyor bu değil mi. Bedenini en çok tanıyan kişinin kendisi sonuçta, kendi tecrübelerimize ve vücudumuzun tepkilerine de güvenmeliyiz bence.
Çok haklısın canım, mesela son dört gündür sabahları simit reçel falan yedim şişkinlik olarak döndü banakatılıyorum vucudumuzu dınleyıp tepkılerıne bakmalıyız kesınlıkle
bırde aslında ne yememız ve ne yemememız gerektıgı bellı ekstra bırseye gerek yok saglıklı olmak ıcın
en buyuk düşman seker ve vucutda sekere donusen seyler pırınc ve unlu mamuller
bunları kısıtlayıp tamamen hayatdan cıkardık mı dıgerlerı tölere edılıyor zaten bır sekılde
afıyet olsun
bugun aksama dogru bırseyler yeme arayısında olabılırsın erken acıkacaksın hazır ol :) patates yıyeceksın cunku
İşin eğitimini alan insanlara güvenin diyorlar ama her zaman geçerli olmuyor bu değil mi. Bedenini en çok tanıyan kişinin kendisi sonuçta, kendi tecrübelerimize ve vücudumuzun tepkilerine de güvenmeliyiz bence.
bız 0 kan grubuna sahıp kısıler ıcın uygun karatay dıyetıÇok haklısın canım, mesela son dört gündür sabahları simit reçel falan yedim şişkinlik olarak döndü banabu hafta telafi haftası o yüzden, sürekli katı bir programla beslenmek yerine birkaç gün istemediğim şeylerden çok yeyince izleyen birkaç gün dikkat etmek bana iyi geliyor mesela. Sabah omletle yediğim küçük parça (bir dilimden az) ekmek dışında karbonhidrat yemedim. Onun yerine peynirli omlet, kars kaşarı, yeşil zeytin, kefir, ceviz ve çiğ fındık yedim ve hala epey tokum. Önceki sayfalarda kan grubuna göre beslenmeden bahsedilince merak edip googlelamıştım, benim grubum 0rh+ ve proteinli yemeklerin iyi geldiği hamur işlerinin yaramadığı yazıyordu genelde (bilimsel gerçekliği var mı bilemem tabii). Gerçekten de kimilerine ağır gelen karatay kahvaltısı tam bana göre ve de hamur işi bende şişkinlik yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?