- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.181
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh afıyet olsunBen de iş yoğunluğundan kahvaltıya fırsat bulamadım. Şimdi aynı fotosunu paylaştığım kahvaltı tabağını yiyorum. Hem leziz, hem uzun süre tok tutuyor.
saat 17 gibi de ton balıklı kinoa yer, bugünü kapatırım inşallah![]()
Samsonum buralardayım, yazamadım ama hep okudum. Doğuya atanan kardeşim 29 ekim tatili var diye geldi birkaç günlüğüne, sonra anneannemin hastane işleri falan yine biraz yoğundu bu cephelerHakkaten ya, patates beni çok pis acıktırıyor.
Mihoo nerdesin sen?![]()
Evet canım, omega zengini diyorlar. Zaten o kinoa, ya da karabuğday gibi doyumluk tüketebileceğin bişey değil. Max 1 yemek kaşığı tüketebilirsin günde. Çünkü çok su tutuyor chia, fazlası zararlı olabilir.oh afıyet olsun
ya chia tohumu tuketın cok zengın besın dıyorlar ne dusunuyorsun bunun hakkında
denemek ıstıyorum salatasını falan salataya 1 yemek kasıgı katın dıyorlar da
cok utandım sımdı cok tesekkur ederımBir de son bir kaç günde öz disiplinimin biraz zayıf olduğuna kanaat getirdim. Sadece yemek değil günlük hayatta da bu böyle, fazla keyfime düşkün davranmaya başladığımı fark ettim. Dozunda olunca güzel bişey bu tabi ama biraz irademi güçlendirsem hiç fena olmaz. Örneğin biraz güzel beslensem ertesi hafta şeytan aklıma giriyor onu da ye bunu da ye diye. Veya dün birkaç ev işi yapayım dedim amaaan boşver sonra yaparsın şimdi biraz gez dedim. Hayatımda hiç borca batmadım ama şükür gelirim birikim yapmaya müsait olmasına rağmen absürt harcamalarım yüzünden borç yapmasam bile birikim de pek yapmıyorum. Son zamanlarda bu kadar kendimi sıkıntıya sokmama hali beni rahatsız etmeye başladı. N nscckts canım sen aslında burada çok güzel bir şey yapıyorsun, sadece kilo vermek değil, evi düzenli tertipli tutabilmek, bir iş yaparken üşenmemek hatta o işi erken kalkıp yapmak, kısa zamanda çok çeşit yemek yapmak, zamanı verimli kullanmak bunlar bana göre hep güçlü bir öz disiplinle ilgili. Böyle davranışları örnek almak bana çok iyi geliyor :)
ayyy saglıklı pudıng tarıfım vardı ya muzlu avokadolu muz yerıne 1 kasık chıa kullansam jolemsı kıvamı yakalarım yanıEvet canım, omega zengini diyorlar. Zaten o kinoa, ya da karabuğday gibi doyumluk tüketebileceğin bişey değil. Max 1 yemek kaşığı tüketebilirsin günde. Çünkü çok su tutuyor chia, fazlası zararlı olabilir.
Direk katıp yersen çıtır çıtır, hoş bişey. Biraz sütte falan bekletince de jölemsi bir kıvam veriyor. Sağlıklı pudingler yapabilirsin yani.
ay yok canım ya, bu kan grubu olayı bana da hiç mantıklı gelmiyor. Gıda intoleransı ya da en basitinden kendi vucüdunu dinlemek daha önemli... mesela kan grubu beslenmesi bana domatesi, çavdar ekmeğini tavsiye ederken, enginar, biber, zeytin avokado benim için zararlıymış.bu arada arastırdım sımdı
kan grubuna gore beslenmenın hıc bır bılımsel dayanagı yokmus hatta bılım adamları yanlıs buluyormus
bu bılımadamları da bır alem 50 yıl yeme dedıklerıne sonra ye dıyenler de oluyor en ıyısı kendımız deneyıp gormek cunku her ınsan farklıdır :)
hah bak okuduklarım aynı soyledıklerını destekleyıcı yondeydı bılım ınsanları buyuzden karsıymısay yok canım ya, bu kan grubu olayı bana da hiç mantıklı gelmiyor. Gıda intoleransı ya da en basitinden kendi vucüdunu dinlemek daha önemli... mesela kan grubu beslenmesi bana domatesi, çavdar ekmeğini tavsiye ederken, enginar, biber, zeytin avokado benim için zararlıymış....tam tersi bunlar hem iyi hissettiren hem vazgeçilmezlerim. Domates ve çavdar ise ben de ciddi sindirim sıkıntısı, şişkinlik yapıyor direkt.
Herkes kendi çerçevesinden algılıyor... ben de senin azmine, enerjine, disiplinine hayranım. Hem eve, hem ailene, hem kişisel bakımına fazlasıyla yetişmen müthiş. Ama bazen de endişe ediyorum Nisa, bedenine çok yükleniyorsun gibi geliyor.cok utandım sımdı cok tesekkur ederım
cunku bu forumda bır kesım hatta gecen gun yıne tekrarladılar alakasız bır konuda bana kendı kendıne cok böbürlenıyorsun ben şöyle temızın şöyle akıllıyım şöyle becerıklıyım dıye habıre kendını anlatıyorsun hayatında senı kımse sevmedı mı bukadar mı mutsuzsun cok kibirlisin cok küstahsın falan dıyorlar 3-5 kısı aynı kısılerben acıkcası bunu bırkac kısıden duyunca kendımde sorun oldugu kanaatınde bulundum ınsanlar benım ıcın boyle dusunuyorsa demek kı bende bır sorun var dedım hatta sanırım bunu gecen gun
Samsonn a dedım
sımdı sen bunları yazdın bır degısık oldum utandım mutlu oldum azıcık faydam oluyorsa su hayatda bırılerının kalbıne dokunabılıyorsam kendımı işe yaramıs soludugum havayı haketmıs hıssedıyorum
cok tesekkur ederım bana kendımı degerlı hıssettırdın
ayyy saglıklı pudıng tarıfım vardı ya muzlu avokadolu muz yerıne 1 kasık chıa kullansam jolemsı kıvamı yakalarım yanı
tamam denıcem![]()
Ben hiç görmedim böyle söyleyen birini burada mı yazdılar bunları sana Nisacım?cok utandım sımdı cok tesekkur ederım
cunku bu forumda bır kesım hatta gecen gun yıne tekrarladılar alakasız bır konuda bana kendı kendıne cok böbürlenıyorsun ben şöyle temızın şöyle akıllıyım şöyle becerıklıyım dıye habıre kendını anlatıyorsun hayatında senı kımse sevmedı mı bukadar mı mutsuzsun cok kibirlisin cok küstahsın falan dıyorlar 3-5 kısı aynı kısılerben acıkcası bunu bırkac kısıden duyunca kendımde sorun oldugu kanaatınde bulundum ınsanlar benım ıcın boyle dusunuyorsa demek kı bende bır sorun var dedım hatta sanırım bunu gecen gun
Samsonn a dedım
sımdı sen bunları yazdın bır degısık oldum utandım mutlu oldum azıcık faydam oluyorsa su hayatda bırılerının kalbıne dokunabılıyorsam kendımı işe yaramıs soludugum havayı haketmıs hıssedıyorum
cok tesekkur ederım bana kendımı degerlı hıssettırdın
ayyy saglıklı pudıng tarıfım vardı ya muzlu avokadolu muz yerıne 1 kasık chıa kullansam jolemsı kıvamı yakalarım yanı
tamam denıcem![]()
İyiyim canım, çok teşekkür ederim.Samsonum buralardayım, yazamadım ama hep okudum. Doğuya atanan kardeşim 29 ekim tatili var diye geldi birkaç günlüğüne, sonra anneannemin hastane işleri falan yine biraz yoğundu bu cepheler
Sen nassın iyi misin görüşmeyeli :)
cok haklısın bacagımda varis cıkıyor sanırım bu yuzdenHerkes kendi çerçevesinden algılıyor... ben de senin azmine, enerjine, disiplinine hayranım. Hem eve, hem ailene, hem kişisel bakımına fazlasıyla yetişmen müthiş. Ama bazen de endişe ediyorum Nisa, bedenine çok yükleniyorsun gibi geliyor.Temizlik olayını abartıyorsun sanki. Aşırı titizsin.
Bir kaç saat bekletmen lazım canım o kıvam için. Dur ben de netten bakayım.
yok burda hıc olmadıBen hiç görmedim böyle söyleyen birini burada mı yazdılar bunları sana Nisacım?
Annemin lafı aklıma geldi... beraber yaşarken hep "yerde ölü görsen üzerinden atlar geçersin " derdibu arada bu bazen dısıplını koruyup bazen salıvermek ruh saglıgın ıcın daha ıyı bılıyormusun
buna da ıhtıyacın var cunku
yoksa nazi kampına donusuyor ev
daha bugun oturdum allahım nolur 1 gun ya 1 gun gamsızlıgın tadına varayım dedım kızımın cıkardıgı oyuncaklarının ustunden hoplayıp yuruyeyım gordugum an herseyı toplamak yerıne
bır gun de aman surası da dagınık kalsın dıyeyım
Annemin lafı aklıma geldi... beraber yaşarken hep "yerde ölü görsen üzerinden atlar geçersin " derdi![]()
Hiç öyle bir tavrın yok.Rahat ol.Öyle bir tarzın olsa ben söylerdim sana:)Ayy bdv de bana da sinir oluyorlar.Ama ben biraz sivri dilliyim kendimi biliyorum.yok burda hıc olmadı
bdv de alakasız konularda laf gıydırdıler
3 kere basıma geldı buraya uye oldugumdan berı o 3 kerede 3 farklı kısı bırı soyleyınce dıgerlerının desteklemesı seklınde
oyuzden kendımden suphe duydum
varsa bır yanlısım duzelteyım kendımı cunku. kımseye sıkıntı vermek ıstemem
Ben gençken de annem yerden kitaplarımı falan toplardı. Uyuz olurdum. Ya o dağınıklık dediğin şeyde bir düzen var, sen toplayınca aradığımı bulamıyorum derdim.bırak dagınık kalsın![]()
Hiç öyle bir tavrın yok.Rahat ol.Öyle bir tarzın olsa ben söylerdim sana:)Ayy bdv de bana da sinir oluyorlar.Ama ben biraz sivri dilliyim kendimi biliyorum.