- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
Ayyy bilerek düzeltmeyecem maydononononononozİşte turp, havuç, lahana, maydononoz, nane, limon, sumak (iyi antioksidanmış bu da), nar ekşisi ne varsa evde harmanlıyorum, bugün işyerinde odama arkadaş geldi bu ne ya turp kokuyor bura diyodu
Aynen öyle kalsın, çok da hoş olmuş, maydononozAyyy bilerek düzeltmeyecem maydononononononoz
Ben varımAynen öyle kalsın, çok da hoş olmuş, maydononoz
Yalnız maydonozu bile duyunca canım çekti. Benim kadar pisboğazı var mı ya?
Ben varım
Aynen öyle kalsın, çok da hoş olmuş, maydononoz
Yalnız maydonozu bile duyunca canım çekti. Benim kadar pisboğazı var mı ya?
Nisa sen her işi tam yapıyorsun ya. Yersen tam, sağlıklı yaşarken tam, ev düzeni tam, annelik tam..neye elini atsan hakkıyla yapacağını biliyorum. Benim gibi yarım işlerin kadını değilsin.
sen hayatında hıc bır oturusta 1 kg baklava yanında 1 kg maras dondurması yedın mı
hepsını yemek sadece 20 dk mı aldı oda aheste aheste yemıstım dızı karsısında
dızı karsısında yemıstım ama dızı baslayamadan daha ozet kısmında coktan bıtmıstı tabı
ayy ne yerdım ya
hala yesem o potansıyel var bılıyormusun
mesela dondurma hala yesem kg kg yerım tek oturusta
Nisa sen her işi tam yapıyorsun ya. Yersen tam, sağlıklı yaşarken tam, ev düzeni tam, annelik tam..neye elini atsan hakkıyla yapacağını biliyorum. Benim gibi yarım işlerin kadını değilsin.
Sanırım ben de unutmaya başlıyorum su içmeyi.hava serınlıyor su ıcmeye daha dıkkat edıyorum yazın susuzluk hep hatırlatıyor da kışın farketmeden azaltabılıyorum
uyumadan once suyumu da ıctım sımdı
bırde bır yerde okudum
uyumadan once zıplamakyanı bıldıgınız zıplamak bır kac kere
bu lenflerı uyardıgı gıbı uykuda o dolasımın uyarılmasıyla hucre yenılenmesı artısı oluyormus
Ooo süper afiyet olsun. Ellerine sağlık şifa olsunSelam hanımlar,bugün kabak çorbası yaptım çok güzel oldu.Girit kabağıyla yaptım hani şu top top olanlar.Soğan,bir diş sarımsak,2 havuç,4 kabak.Blanderlayıp sadece yoğurtla terbiyeledim.Aslında dere otu da olurmuş bak onu akıl edemedim:)
Oyy tabak değil sanat eseri:))Eki Görüntüle 2201306
Misafirlerime ikramlarim :)
Buda bugünkü ikramimOyy tabak değil sanat eseri:))
Ohh afiyet olsun:)Ben de bugün lahana böreği yaptım harika oldu.Bildiğin börek gibi:)Sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinde 1 dilim böreğim ve ayranım çok mutlu bir gün geçirdik:)bugun ınanılmaz yogun bır gundu
sabah ton balıklı salata
oglen kerevız salatası
aksam bamya yedım 1 tabak
aralarda sekersız cay kahve ıctım
suan ayran ıcıyorum canım cektı :)
oh mıs afıyetler olsun :)Ohh afiyet olsun:)Ben de bugün lahana böreği yaptım harika oldu.Bildiğin börek gibi:)Sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinde 1 dilim böreğim ve ayranım çok mutlu bir gün geçirdik:)
Karatay’ın kitabındaki tariften yaptım Nisacım.Un yerine yulaf unu 2 çay bardağı yağ yerine 1 çay bardağı kullandım.Bir de haşladıktan sonra lahana yapraklarını iyice kurut.Ben temiz bir mutfak bezine serip iyice kuruttum.Üstüne çörekotu ve susam serptim.oh mıs afıyetler olsun :)
lahana boregını nasıl yaptın tarıf eder mısın denemek ısterım
aaa super cok tesekkur ederım ellerıne saglıkKaratay’ın kitabındaki tariften yaptım Nisacım.Un yerine yulaf unu 2 çay bardağı yağ yerine 1 çay bardağı kullandım.Bir de haşladıktan sonra lahana yapraklarını iyice kurut.Ben temiz bir mutfak bezine serip iyice kuruttum.Üstüne çörekotu ve susam serptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?