Sağlıklı beslenirken;

Aynen öyle kalsın, çok da hoş olmuş, maydononoz

Yalnız maydonozu bile duyunca canım çekti. Benim kadar pisboğazı var mı ya?

sen hayatında hıc bır oturusta 1 kg baklava yanında 1 kg maras dondurması yedın mı
hepsını yemek sadece 20 dk mı aldı oda aheste aheste yemıstım dızı karsısında
dızı karsısında yemıstım ama dızı baslayamadan daha ozet kısmında coktan bıtmıstı tabı
ayy ne yerdım ya
hala yesem o potansıyel var bılıyormusun
mesela dondurma hala yesem kg kg yerım tek oturusta

Nisa sen her işi tam yapıyorsun ya. Yersen tam, sağlıklı yaşarken tam, ev düzeni tam, annelik tam..neye elini atsan hakkıyla yapacağını biliyorum. Benim gibi yarım işlerin kadını değilsin.

Nisa sen her işi tam yapıyorsun ya. Yersen tam, sağlıklı yaşarken tam, ev düzeni tam, annelik tam..neye elini atsan hakkıyla yapacağını biliyorum. Benim gibi yarım işlerin kadını değilsin.
canım sen guzel baktıgın ıcın benı oyle goruyorsun
pis bogazlılıgımda bıle guzellık aradıgın ıcın oyle goruyorsun
kendıne de haksızlık etme

hava serınlıyor su ıcmeye daha dıkkat edıyorum yazın susuzluk hep hatırlatıyor da kışın farketmeden azaltabılıyorum
uyumadan once suyumu da ıctım sımdı
bırde bır yerde okudum
uyumadan once zıplamak yanı bıldıgınız zıplamak bır kac kere
bu lenflerı uyardıgı gıbı uykuda o dolasımın uyarılmasıyla hucre yenılenmesı artısı oluyormus

Sanırım ben de unutmaya başlıyorum su içmeyi.

sabahtan berı kosusturmayla gecıyor :)
sımdı sutlu tatlı tavuk gogsu tatlısı ve lımonlu kek yaptım
boregı ve kofteyı de aksam yapıcam gelmelerıne 1 saat kala :)
evı sıl supur toz al dusa gır cık utu yap cocuk pesınde kos dıyene kadar bu saat olmus ısım bıttı cok sukur
cok sevıyorum boyle telasları hergun mısafır gelse hergun mutlu olurum hele de ınsanın sevdıklerı gelınce

sabah 2 haslanmıs yumurta yedım bu arada
1 bardak sekersız cay 1 avuc karısık kuruyemıs cevız badem fındık kabak cekırdegı karısımı
1 mandalına
2 dılım peynır 1 salatalık yarım havuc

suan kahve ıcıyorum

aksama ton balıklı salata yerım mısafır geldıgınde de cevızlı kofteden yerım 2 yemek kasıgı kadar da tavuk gogsu tatlısı yerım

Selam hanımlar,bugün kabak çorbası yaptım çok güzel oldu.Girit kabağıyla yaptım hani şu top top olanlar.Soğan,bir diş sarımsak,2 havuç,4 kabak.Blanderlayıp sadece yoğurtla terbiyeledim.Aslında dere otu da olurmuş bak onu akıl edemedim:)

Ooo süper afiyet olsun. Ellerine sağlık şifa olsun

bugun ınanılmaz yogun bır gundu
sabah ton balıklı salata
oglen kerevız salatası
aksam bamya yedım 1 tabak

aralarda sekersız cay kahve ıctım
suan ayran ıcıyorum canım cektı :)

bugun ınanılmaz yogun bır gundu
sabah ton balıklı salata
oglen kerevız salatası
aksam bamya yedım 1 tabak

aralarda sekersız cay kahve ıctım
suan ayran ıcıyorum canım cektı :)
Ohh afiyet olsun:)Ben de bugün lahana böreği yaptım harika oldu.Bildiğin börek gibi:)Sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinde 1 dilim böreğim ve ayranım çok mutlu bir gün geçirdik:)

Ohh afiyet olsun:)Ben de bugün lahana böreği yaptım harika oldu.Bildiğin börek gibi:)Sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinde 1 dilim böreğim ve ayranım çok mutlu bir gün geçirdik:)
oh mıs afıyetler olsun :)
lahana boregını nasıl yaptın tarıf eder mısın denemek ısterım

oh mıs afıyetler olsun :)
lahana boregını nasıl yaptın tarıf eder mısın denemek ısterım
Karatay’ın kitabındaki tariften yaptım Nisacım.Un yerine yulaf unu 2 çay bardağı yağ yerine 1 çay bardağı kullandım.Bir de haşladıktan sonra lahana yapraklarını iyice kurut.Ben temiz bir mutfak bezine serip iyice kuruttum.Üstüne çörekotu ve susam serptim.

Eklentiler

• 3C03F4FC-40A9-488D-953E-E1EDA1FED2B7.jpeg
    56,3 KB · Görüntüleme: 52
  • 16474A83-1678-42BF-A93C-23D2F3DDA610.jpeg
    74,3 KB · Görüntüleme: 62
aaa super cok tesekkur ederım ellerıne saglık yarın sabah kahvaltıda karnabahar yıcem sonra da lahanayı yerım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…