Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyumadan 4 saat once yeme ıcme ıslemı bıtmıs olmalı :)arkadaşlar şu saat olayı nasıl işliyor. yedikten kaç saat sonra uyuyacağız.kaça kadar yiyebiliririz.
Cevizli köften de enfes görünüyordu Nisa. Onun tarifi var mı burada? 3 gün tatil önümüz, kendimi yemeye adıyasım varYarın eşimle benim ortak arkadaşımız geliyor akşam çaya
Eşimin 15 yıllık arkadaşı onun eside benim arkadaşım :)
Kek börek sütlü tatlı ve cevizli kofte yapicam yarın :)
hımmmsssuyumadan 4 saat once yeme ıcme ıslemı bıtmıs olmalı :)
cevızlı kofteden 4 sıkım yıyebılırsın 4 yemek kasıgına tekabül ederCevizli köften de enfes görünüyordu Nisa. Onun tarifi var mı burada? 3 gün tatil önümüz, kendimi yemeye adıyasım var![]()
ben kılo verdıkden sonra yazın haftada 1 kere yuzmeye gıttımnisa egzersiz yaptınmı peki sen
Çok nefis bu Nisaa ya, hepsini yerim ben bunun bir kerede.cevızlı kofteden 4 sıkım yıyebılırsın 4 yemek kasıgına tekabül eder
hemen tarıf vereyım canım
koftelık simidi yanı ınce bulguru kısır gıbı suda bıraz ıslıyoruz bıraz demlenınce malzemelerı katıp yoguruyoruz ben et makınam var onda cekıyorum yogurması kolay oluyor hemen şipsak :) hepsı 10 dakıkamı alıyor
- 1 su bardağı ince bulgur
- 1 orta boy patates (ben koymuyorum orjınal tarıfte var ama )
- 1 orta boy soğan
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 1 yemek kaşığı kimyon
- 1 yemek kaşığı köfte baharatı
- Yarım su bardağı isot
- Yarım su bardağı zeytinyağı
- 1 su bardağı domates salçası ve 2 yemek kasığı biber salçası
- 1 su bardağı iri dövülmüş ceviz
sarkma falan olmadımı pekiben kılo verdıkden sonra yazın haftada 1 kere yuzmeye gıttım
kılo verme asamasında spor yapmadım cunku ne zaman yapsam kaslarım şiştı tartıda cok cıktım moralım bozuldu
spor yapmayı sevmeyenlerdenım
2-3 kere de leslıe yapma gırısımınde bulundum
trampolın aldım zıplayayım dıye toplamda 1 hafta onda zıplamısımdır 5 dk
okadar :)
gercekden cok lezzetlı oluyor a sımdı farkettım ben ıcıne bıraz nar ekşisi veya lımon suyu da koyuyorum goz kararı azcık :)Çok nefis bu Nisaa ya, hepsini yerim ben bunun bir kerede.Teşekkürler tarif için
![]()
hayır hıc sarmam catlagım selulıtım yoksarkma falan olmadımı peki
Çok mantıklı, kaşıklar yerim. Sıkım yapmaya falan gerek yokgercekden cok lezzetlı oluyor a sımdı farkettım ben ıcıne bıraz nar ekşisi veya lımon suyu da koyuyorum goz kararı azcık :)
İyi tatiller Miskamber, süper dinlen ve eğlen inşallahsalıya inş görüşürüz kızlar.pazartesi tatil.cumhuriyet bayramı.kutluyorum şimdiden.öpüldünüz
süpersin yaahayır hıc sarmam catlagım selulıtım yok
100 kıloyken de yoktu kılo verınce de olmadı cunku yagdan verdım kıloyu bırde 6 ayda verdım kılom cok oldugu ıcın ılk 2 ay 20 kg gıttı sonrakı 4 ayda 20 kg daha
4 kg harıc komple yagdan gıttı
sadece gogsum sarkık oda emzırdıkden sonra deforme oldu cok buyuk goguslerım vardı 105 d idi suan 75 - 80 b kalıbına gore genelde 80 b aldım yenı :) okadar kuculunce memeytolar degısık bır hal aldı![]()
tşk ederim canımİyi tatiller Miskamber, süper dinlen ve eğlen inşallah![]()
yalnız ben hayatımda ılk kez kılo vermek ıcın dıyet yaptım ondan da hızlı gıttı bırkac kez dıyet yapıp kılo verıp alanların metebolızması yavaslar daha yavas verırsüpersin yaa
gorusuruzsalıya inş görüşürüz kızlar.pazartesi tatil.cumhuriyet bayramı.kutluyorum şimdiden.öpüldünüz
İşte turp, havuç, lahana, maydononoz, nane, limon, sumak (iyi antioksidanmış bu da), nar ekşisi ne varsa evde harmanlıyorum, bugün işyerinde odama arkadaş geldi bu ne ya turp kokuyor bura diyodu)
Salatanın detaylı tarifini istiyoruz![]()