Ne demek:)eminim senin yaptığın çok daha güzel olur.Afiyet bal olsun.aaa super cok tesekkur ederım ellerıne saglıkyarın sabah kahvaltıda karnabahar yıcem sonra da lahanayı yerım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek:)eminim senin yaptığın çok daha güzel olur.Afiyet bal olsun.aaa super cok tesekkur ederım ellerıne saglıkyarın sabah kahvaltıda karnabahar yıcem sonra da lahanayı yerım :)
tadı nasıl merak ettimKaratay’ın kitabındaki tariften yaptım Nisacım.Un yerine yulaf unu 2 çay bardağı yağ yerine 1 çay bardağı kullandım.Bir de haşladıktan sonra lahana yapraklarını iyice kurut.Ben temiz bir mutfak bezine serip iyice kuruttum.Üstüne çörekotu ve susam serptim.
bende evdekilere cumartesi atıştırmalık şu bulgurlu köfteden yaptım.içine patateste koydum az püre yapıp.bende iki kaşık kadar yedim.lezizBuda bugünkü ikramim Eki Görüntüle 2201418
Hiç haşlamadan mı yaptın bunu Nisa? Öyle ise çok kolaymış, tam benlikselam canlar
fırında pısen soslu karnabaharı yaptım
enfes oldu yahu sabah onu yedım
yıkadım karnabaharları sırkelı suda
sonra koydum kare borcama
goz kararı bıraz süt 1 su bardagı kadar sonra karabıber tuz pul bıber
borcamın en son ustune azcık kasar peynır de rendeledım
attım fırına
bıldıgın borek tadı vardı :) cok guzeldı
hıc haslamadan yaptım 2 kere pısırmek tum vıtamınını oldurmezmı zaten fırında dırek cok kolay pısıyor yarım saatde pıstıHiç haşlamadan mı yaptın bunu Nisa? Öyle ise çok kolaymış, tam benlik
Ne kadar sürede pişer fırında?
Bence de, tüm vitamini suyunda kalır zaten... işte karnabaharın haşin görümünü düşününce, fırında pişmez gibi geldihıc haslamadan yaptım 2 kere pısırmek tum vıtamınını oldurmezmı zaten fırında dırek cok kolay pısıyor yarım saatde pıstı
tam aksıne brokolı gıbı ısı gorunce anında yumusayan bırsey :)Bence de, tüm vitamini suyunda kalır zaten... işte karnabaharın haşin görümünü düşününce, fırında pişmez gibi geldi![]()
Mutlaka denicem o zaman. Yumuşacık karnabahar, süt, karabiber, erimiş peynir...düşününce bile içim ısındı. Tam kış yemeğitam aksıne brokolı gıbı ısı gorunce anında yumusayan bırsey :)
ben kızıma dırek buharda pısırıp yanına yogurtla verıyorum
dusun buharda bıle pısıyor :)
aynen oyle gercekten de okadar sevdım kı 2 catal yerım nolcakkı dıyen ben karnabaharın yarısını yedımMutlaka denicem o zaman. Yumuşacık karnabahar, süt, karabiber, erimiş peynir...düşününce bile içim ısındı. Tam kış yemeği![]()
Afiyet şifa olsun. :))aynen oyle gercekten de okadar sevdım kı 2 catal yerım nolcakkı dıyen ben karnabaharın yarısını yedım![]()
afıyet olsun sıfa olsun cok guzel kahvaltıAfiyet şifa olsun. :))
Bu da benim dünkü kahvaltım :
Eki Görüntüle 2201678
Bu sabah zor kalkıp geç kaldığım için sadece hurma ve ceviz getirebildim yanımda. Öğlen için de 2 yumurta yiyeyeceğim.
afiyet olsun.karataymı yapıyordun senAfiyet şifa olsun. :))
Bu da benim dünkü kahvaltım :
Eki Görüntüle 2201678
Bu sabah zor kalkıp geç kaldığım için sadece hurma ve ceviz getirebildim yanımda. Öğlen için de 2 yumurta yiyeyeceğim.
afıyet olsun sıfa olsun cok guzel kahvaltı![]()
afiyet olsun.karataymı yapıyordun sen
karatayın kahvaltıları daha agır tereyaglı pastırmalı omletler falan var :)afiyet olsun.karataymı yapıyordun sen
Tadı börek gibi:)tadı nasıl merak ettim