Sağlıklı beslenirken;

arkadaşlar şu saat olayı nasıl işliyor. yedikten kaç saat sonra uyuyacağız.kaça kadar yiyebiliririz.

Yarın eşimle benim ortak arkadaşımız geliyor akşam çaya
Eşimin 15 yıllık arkadaşı onun eside benim arkadaşım :)
Kek börek sütlü tatlı ve cevizli kofte yapicam yarın :)
Cevizli köften de enfes görünüyordu Nisa. Onun tarifi var mı burada? 3 gün tatil önümüz, kendimi yemeye adıyasım var

Cevizli köften de enfes görünüyordu Nisa. Onun tarifi var mı burada? 3 gün tatil önümüz, kendimi yemeye adıyasım var
cevızlı kofteden 4 sıkım yıyebılırsın 4 yemek kasıgına tekabül eder
hemen tarıf vereyım canım
  • 1 su bardağı ince bulgur
  • 1 orta boy patates (ben koymuyorum orjınal tarıfte var ama )
  • 1 orta boy soğan
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 1 yemek kaşığı kimyon
  • 1 yemek kaşığı köfte baharatı
  • Yarım su bardağı isot
  • Yarım su bardağı zeytinyağı
  • 1 su bardağı domates salçası ve 2 yemek kasığı biber salçası
  • 1 su bardağı iri dövülmüş ceviz
koftelık simidi yanı ınce bulguru kısır gıbı suda bıraz ıslıyoruz bıraz demlenınce malzemelerı katıp yoguruyoruz ben et makınam var onda cekıyorum yogurması kolay oluyor hemen şipsak :) hepsı 10 dakıkamı alıyor

nisa egzersiz yaptınmı peki sen
ben kılo verdıkden sonra yazın haftada 1 kere yuzmeye gıttım
kılo verme asamasında spor yapmadım cunku ne zaman yapsam kaslarım şiştı tartıda cok cıktım moralım bozuldu
spor yapmayı sevmeyenlerdenım
2-3 kere de leslıe yapma gırısımınde bulundum
trampolın aldım zıplayayım dıye toplamda 1 hafta onda zıplamısımdır 5 dk
okadar :)

Çok nefis bu Nisaa ya, hepsini yerim ben bunun bir kerede. Teşekkürler tarif için

ama benı eskıden tanıyan samson ne kadar hareketlı oldugumu bılır
sureklı hareket halındeyım spor yapmama gerek bıle kalmıyor yanı

sarkma falan olmadımı peki

sarkma falan olmadımı peki
hayır hıc sarmam catlagım selulıtım yok
100 kıloyken de yoktu kılo verınce de olmadı cunku yagdan verdım kıloyu bırde 6 ayda verdım kılom cok oldugu ıcın ılk 2 ay 20 kg gıttı sonrakı 4 ayda 20 kg daha
4 kg harıc komple yagdan gıttı

sadece gogsum sarkık oda emzırdıkden sonra deforme oldu cok buyuk goguslerım vardı 105 d idi suan 75 - 80 b kalıbına gore genelde 80 b aldım yenı :) okadar kuculunce memeytolar degısık bır hal aldı

süpersin yaa

yalnız ben hayatımda ılk kez kılo vermek ıcın dıyet yaptım ondan da hızlı gıttı bırkac kez dıyet yapıp kılo verıp alanların metebolızması yavaslar daha yavas verır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…