tabi canim tarz . eminim cok yakıştırırsın kendine.:)
tarz meselesı ıste ben klasık gıyındıgım ıcın pratık oluyor bana bu elbıse uzerıne blazer nude stıletto sıkı at kuyrugu veya duz fön her an her ortama her mevsıme uygun zaten her renk kolsuz kalem elbısem var her renk de ceket döndur döndur gıy :)
yaslılıgımda beyaz kalem elbıse rahatlık acısından gıyebılecegımı sanmıyorum :) o yaslarımda muhtemelen kumas pantolon ustune ceket bluz olur
babet falan :)
Evet iş dolayısıyla.İş dolayısıyla mı buradasınız? Konya değişik memleket ya, çok çeşit insan var :)
Hayal etmene gerek yok fotoğrafları var geçmiş sayfalarda. aynen tarif ettiği şekilde giyim ve saç tarzı var, gözümde hemen canlandı:)tabi canim tarz . eminim cok yakıştırırsın kendine.
hayal ettim de.
Hayal etmene gerek yok fotoğrafları var geçmiş sayfalarda. aynen tarif ettiği şekilde giyim ve saç tarzı var, gözümde hemen canlandı:)
Çok güzel elbise nisa ben çok seviyorum bu tarzı
Çok güzel elbise nisa ben çok seviyorum bu tarzı
Bende çok benzeri kırmızı renklisi var, boru paça pantolon üstüne giyiyorum işyerinde, böyle jilet gibi duran kıyafetler güzel oluyor üstelik zahmetsiz iyi görünüm en sevdiğimalıyorum valla sonunda buldum bır beyaz elbıse kacırmam
kalem degıl ama olsun beyaz beyazdır :)
Bende çok benzeri kırmızı renklisi var, boru paça pantolon üstüne giyiyorum işyerinde, böyle jilet gibi duran kıyafetler güzel oluyor üstelik zahmetsiz iyi görünüm en sevdiğim
görmedim. kaçıncı sayfa.Hayal etmene gerek yok fotoğrafları var geçmiş sayfalarda. aynen tarif ettiği şekilde giyim ve saç tarzı var, gözümde hemen canlandı:)
görmedim. kaçıncı sayfa.
ilk sayfalarda yoktu
O kadarını ben de bilemiyorum :)görmedim. kaçıncı sayfa.
ilk sayfalarda yoktu
yebrik ederim . ameliyata stillettoile gitmişsin. kokoşluk benim yanimdan geçmez. ben kot pant. spor ayakkabi giyiyorum dışarıda.ben her dısarı cıkısımda mutlaka ya bır yerlere aksam yemege gıdıyoruz ya yemege davet edılıyoruz gıttıgımız yerlerde de mutlaka esımın ıs cevresıyle karsılasıyoruz veya ıs arkadaslarıyla bır yere kahve ıcmeye gıdıyoruz
oyuzden dısarı cıkarken bılırım kı hep bırseyler olacak anıden bır nıkaha gıdıp sahıt olmuslugum bıle var
dusun oyle bır hal almısım kı
hemoroıd amelıyatı olmaya gıderkengıyecek spor kıyafetım yoktu elbıse altına stıletto ıle gıttım ben cız bız yaptırırken annem bı kosu esofman almıs gıtmıs kokoşlu kokoşlu nasılda bılır benı annem
bu sene ılk kez tayt gıydım mesela ben sureklı hızlı kılo verıyorum dıye hep elbıse hep elbıse kolay gelıyor ama bana kombını en kolay sey gıy cık oh rahat yerde kaplamıyor :)
yebrik ederim . ameliyata stillettoile gitmişsin. kokoşluk benim yanimdan geçmez. ben kot pant. spor ayakkabi giyiyorum dışarıda.
iş yerinde yasak tabi. mecbur kumaş pantolon .etek.
eskiden onceki sayfalara gidis kolaydi
simdi kısa yoldan gidiş yok demi. tek tek gitmek lazım.
Dışarı çıkıp nikah şahidi olmak asfagagh nisa ya öldüm gülmektenben her dısarı cıkısımda mutlaka ya bır yerlere aksam yemege gıdıyoruz ya yemege davet edılıyoruz gıttıgımız yerlerde de mutlaka esımın ıs cevresıyle karsılasıyoruz veya ıs arkadaslarıyla bır yere kahve ıcmeye gıdıyoruz
oyuzden dısarı cıkarken bılırım kı hep bırseyler olacak anıden bır nıkaha gıdıp sahıt olmuslugum bıle var
dusun oyle bır hal almısım kı
hemoroıd amelıyatı olmaya gıderkengıyecek spor kıyafetım yoktu elbıse altına stıletto ıle gıttım ben cız bız yaptırırken annem bı kosu esofman almıs gıtmıs kokoşlu kokoşlu nasılda bılır benı annem
bu sene ılk kez tayt gıydım mesela ben sureklı hızlı kılo verıyorum dıye hep elbıse hep elbıse kolay gelıyor ama bana kombını en kolay sey gıy cık oh rahat yerde kaplamıyor :)
işte ben de annen tarzıyım . manyak abiyeler bakarım. entel dantel.benım annem oyle jean tshırt bana senın ıcın gecmıs der
ben dınlerım aryalar operalar
annem dınler robbie williamslar
o hep oyleydı bende hep boyle karakter ıste neyde rahat edersek
bana da herkes kucuk cocuklusun etekle topukluyla nasıl rahat edıyorsun dıyor bende aksını dusunemıyorum :)
kuzum boyunuz da uzun diye hatirliyorum. topuklu giymiyorum günlük hayatta . cok dikkat cekiyormuşum gibi oluyor. 170 boyum. 5 cm de giysem 175 . gencim güzelim . dikkat cekerim diye korkuyorum.Dışarı çıkıp nikah şahidi olmak asfagagh nisa ya öldüm gülmekten
Valla stil ikonu değilim hatta yanından bile geçmem ama iyi bir giyim insanın o günkü modunu kesinlikle etkiliyor ona eminim. O yüzden topuklu ayakkabıyı pek severim, dolgu topuk değil ince stiletto olacak ama. Masamın altında iki tane bulunur hep siyah ve nude. Çoğu kıyafetin havasını değiştiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?