bende olmuyor öyle bi şey mesela. hiç yaşamadım .unlu mamuller yedıgınde senınde yuzun elın ayagın ayak bılegın sısıyormu
benım oyle oluyor
yedıkten 1-2 saat sonra yuzugumu cıkarırken zorlanıyorum
kuzucum . bi şey sorcam . yerken karnın ağrımaya başlıyorsa neden yiyorsunBenim daha yerken karnım ağrımaya başlıyor Nisa. Özellikle simit yersem, ona ekstra gluten katıyorlar.
Göbeğim 5 aylık gibi oluyor, 2 gün de inmez. Gerçekten deymiyor.
ne güzel . sık sık alırsın sütünü, yoğurdunu yaparsın işte . çok iyi .
bizim çocuklar da köy sütü sever . çok eskiden beri alırım ben de sütçüm olur . eşim getirir .
ama çok fazla tüketildiği için yetmiyor işte.
5lt süt 3 gün zor dayanıyor . 3 çocuk akşamları içer 1 er bardak . sabah da öyle içilir . ben de çok severim içerim .
hemen bitince yeniden bulmak lazım . eşime dediğimde getir diye o da her an bulamıyor.
inek alıp bakacağım en son .
Eki Görüntüle 2242893
kuzucum . bi şey sorcam . yerken karnın ağrımaya başlıyorsa neden yiyorsun
hahahah.cok sevdıgım bır eltım var 1 sene oluyor karadenıze atandı
çaya atandı
yazın karadenıze gıdıcem okadar davet ettı daha gıdemedık
karavan kıralıcaz yazın geze geze gıdıcez
ne kadar balıgı varsa hepsını yemek ıstıyorum
bırde oranın ekmeklerını yerım valla
yaza kadar 3 kg verım kı alma yeme hakkım olsun
hahahah.
git . hiç durma.
benim anne tarafım feci laz .
dedem trabzon , of
anneannem rize li.
ve karalahana . muhlama. mısır ekmeği . hiç eksik olmazdı . çok severim .
gitmelisin .
karadenizde hamsi çok yenir . başka balık bilmezler pek .
hamsi delisi hepsi. mezgit vs de yenir ama hamsi en çok .
muhlamayı (kuymak ) da denir bazı yerlerde. onu da ye. bayılırsın eminim oralara.
aaa. kabak simit sizin orada yok mu. susamsızkayınvalıdem kuymagı cok yapar ama daha hıc tadına bıle bakmadım herseyın yerınde yenmesı taraftarıyım cunku
butarafa geldıklerınde oraya aıt ozel bır sımıtı varmıs ondan getırmıslerdı susamsız falan degısık bır sımıt
tadına bakmamıstım dıyetdeyım dıyegıdınce yerım
aaa. kabak simit sizin orada yok mu. susamsız
muhlamayı ben çok yaparım . özellikle pazar kahvaltısına
Eki Görüntüle 2242903
bu simit buralarda da çok yenir . ama ege de de uzun yıllar yaşadım . orada yak . sakarya tarafına geçtiğin zaman da hatta yok . düzce ye kadar var bu simit . bolu düzce de çok sevilir yenir .
çocuklar çok sever bizim .
bu simit mi acaba . kabak simit denir .
kuzucum . bi şey sorcam . yerken karnın ağrımaya başlıyorsa neden yiyorsun
benım karnımda agrımıyor agrısa bırakırım
bende hersey yıyıp bıtırdıkten sonra
kız samson nıye yıyorsun ozaman
Yok canım, eve almamam lazım benim...almıyorum da artık zatenişte benim canım çekmez o ekmekten 1 dilim yediğimde daha da canım istemez . biraz da istek meselesi galiba ye desen de yiyemem .
bu da benim kilo almamı önlüyor gibi görünüyor . bir de ekmeği yiyeceğin zaman sabahtan ye bari . akşama bırakma o ekmeği.
spora falan gidiyor musun . giden arkadaşlar var . güzel zayıfladılar . sıkılaştılar .
açma bilirim . ama bu kabak simitin tadı başka olur . biliyorsun yemişsin zaten . çok yumuşacık olmaz . az sert olur .yok bızım burda bu sımıtden :)
bızde boooooll susamlı cıfte kavrulmus olur hep
susamsıza da acma derız acma sımıt de su
Eki Görüntüle 2242924
pufuduk pofuduk bol tereyaglı olur
İlk üç ay egzersizlerde bir kısıtlamaya gerek yok diye biliyordum ben de ama bugün doktor kontrolüm vardı. Hamilelik boyunca hiçbir kısıtlama yapmana gerek yok dedi, nefes nefese kalıp aşırı derecede kendini zorlamadığın sürece. Youtube da takip ettiğim bir kadın var,onun 9 aylık hamileyken yaptığını ben normal halimde bile yapamam mesela. İdmanlı olmakla alakalı sanırım olay.ilk üç ay egzersiz önermiyorlardı sanki yada ben yanlış hatırlırlıyor olabilirim
vucut alışkınsa devam edebilirsin spora. ama alışkın değilse yürüyüş bolca. ve dikkatli beslenme yeterli. ben hiç egzersiz yapmadım hamilelikte. öncesinde plates yapmış olsam da hamileyken yapmadım . bolca yürüdüm . en sevdiğim şey zaten . yüzme imkanın varsa yüzme de iyi gelir sana şimdiİlk üç ay egzersizlerde bir kısıtlamaya gerek yok diye biliyordum ben de ama bugün doktor kontrolüm vardı. Hamilelik boyunca hiçbir kısıtlama yapmana gerek yok dedi, nefes nefese kalıp aşırı derecede kendini zorlamadığın sürece. Youtube da takip ettiğim bir kadın var,onun 9 aylık hamileyken yaptığını ben normal halimde bile yapamam mesela. İdmanlı olmakla alakalı sanırım olay.
amin kuzum . o günler geldi geçti. ama çok güzeldi. arkadaşımla hala devam . konuşuyoruz . onun 2 kızı var . küçükler . 3 e giden ve 1 e giden kızları var.Kızlar, maşallah bugün döktürmüşsünüz
N nscckts 20 kilo yoğurt muuuubravo size
Samsonn cuğum Allah kabul etsin oruçlarını.
@demirleke Allah can sağlığı versin, ne günler geçmiş ama paylaşacağın güzel bir arkadaşın varmış, ne mutlu
Gerçekten namaz şarj ediyor insanı...üzerindeki negatif elektiriği alıp, pozitif enerji veriyor. O yüzen günde 5 kere gibi sanki, tazeleniyorsun resmen.günaydın kızlar .
dün akşam bi şey yemedim .
kahve içtim . sütle . bir iki dilim portakal . bir iki fıstık .
yatış .
sabah 5 de uyandım . bi daha uyuyamadım .
işim çok yoktu . ezan da okununca namazımı kıldım . çok rahatlıyorum o zaman . her zaman yapamıyorum malesef. keşke istikrarlı olabilsem bu konuda . inşallah .
sabah 2 yulaflı hurmalı top
1 bardak süt
3-4 fıstık
öğlen için
1 tabak kadar ıspanak yemeği.
1 kase yoğurt . içine koymak için 1 kırmızı elma, 1 kivi , 1 ruşeym
1 dilim çavdar ekmeği. çok ince oluyor anlar yaaa. marketlerde paketlenmiş olan .
2 avuç fıstık .
1 greyfurt .
Ben de bunu şimdi gördüm. Hakkaten yaw, 20 kg mu?bızde haftalık 20 kg sut alınıyor
1 lıtresı kahveye falan katmak ıstersek dıye saklanıp gerı kalan yogurt yapılıyor
1 haftada tukettıgımız yogurda bak
ınsan degılız
haklısın . pozitif oluyorsun . baş başa kalıyorsun ya o çok güzel . düşüncesi bile şarj ediyor şimdi.Gerçekten namaz şarj ediyor insanı...üzerindeki negatif elektiriği alıp, pozitif enerji veriyor. O yüzen günde 5 kere gibi sanki, tazeleniyorsun resmen.
Ben de bunu şimdi gördüm. Hakkaten yaw, 20 kg mu?2,5 insan 20 kg yogurt nasıl yer bir haftada. 1 kerede 4-5 tencere yogurt mu mayalıyorsun?
Sizin yaşınıza geldiğimde ben de incecik olurum hala umarımamin kuzum . o günler geldi geçti. ama çok güzeldi. arkadaşımla hala devam . konuşuyoruz . onun 2 kızı var . küçükler . 3 e giden ve 1 e giden kızları var.
ve hala zayıf o da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?