Sağlıklı beslenirken;

Eki Görüntüle 2243548
buldum eskıden bır resım 21 aralık gunu aksam 9 gıbı :) 40 derece atesım var burda :) yuzum gozum kaymıs suan bu halımden daha zayıfım bu arada :)
ay tatlim resim koymussun. cok hoşsunuz masallah. ne kadar zayifsin aslinda.resim alıntılanabilir. kaldır istersen . herkes görmesin kızçeni hem.

kesınlıkle :) mısafırım geldıgınde evın ıcınde de topuklu gıyerım ben
ınsanın enerjısı baska oluyor katılıyorum

kuzum boyunuz da uzun diye hatirliyorum. topuklu giymiyorum günlük hayatta . cok dikkat cekiyormuşum gibi oluyor. 170 boyum. 5 cm de giysem 175 . gencim güzelim . dikkat cekerim diye korkuyorum.
esım 192 boyuna sahıp oldugundan uzayabıldıgım kadar uzayabılırım sahsen onun yanında karınca gıbı duruyorum

arkadasım var senin gibidir. evde kendi otururken bile topuklu giyer.
ben topuklu ile yürümeyi de beceremem . safinaz gibi yürürüm. bileklerimi kırarım kesin.

arkadasım var senin gibidir. evde kendi otururken bile topuklu giyer.
ben topuklu ile yürümeyi de beceremem . safinaz gibi yürürüm. bileklerimi kırarım kesin.
Samsonn la kk yı cokertcek kadar ozelden uzun konusmusuz kendısıne yollamıstım bırsuru resımlerımı ama oyle sohbet etmısızkı yaklasık 30 sayfa baktım yoruldum bıraktım
bundan sonrakı paylasacaklarıma tanık olursun artık

kuzum boyunuz da uzun diye hatirliyorum. topuklu giymiyorum günlük hayatta . cok dikkat cekiyormuşum gibi oluyor. 170 boyum. 5 cm de giysem 175 . gencim güzelim . dikkat cekerim diye korkuyorum.
168im ben de genelde 10 cm topukla gezerim :) Helal ossun işte tam da gencim güzelim dikkat çekerim edasıyla salına salına gezmen lazım, severim havalı hatunları bakmak hoşuma gider üç çocuktan sonra filinta gibi gezmenin forsu da ayrı olur hem giy gitsin ayol topukluları

Kop kop muhabbet, sohbet, neşemiz daim olsun Inşallah
Hepinizin hep güzel haberlerini alayım kızlar
Herkese mutlu, huzurlu, eğlenceli bir hafta sonu olsun. <3

en sevdıgım ctesıdır ertesı gunun pazar olacagını bılerek futursuzca yasamak
ctesı demek pazar gunune yatırımdır
suan sacımda bepanten bemıks evıgen zeytınyagı karısımı ampuller
yuzumde kil maskesı
sıze yazıyorum
dustan cıktıgımda da burnuma sıyah nokta burun bandını yaptıktan sonra tum vucuduma hındıstan yagı ıle masaj da yaptım mı oh tamamdır :) tırnaklarıma da french oje yapayım canım cektı :)

her ctesı benım maske gunumde :) bayılıyorum bu ıslerle ugrasmaya

bırsey yemedım henuz sadece 1 lıtre su ıcmıs bulunmaktayım
bırde bıyotın vıtamın hapımı aldım okadar

aksam kerevız salatası yerım
yarın tum gun gezmece tozmaca anneme ugrarız ne yemek yapmıssa artık :) resım paylasırım annemden yarın

Ben de çok severim maske yapmayı ihtiyaca göre karışım yapıyorum süper oluyo seviyorum cilt bakım şeylerini, hele bi elli yaşına geleyim ağzım yüzüm kayana kadar estetik yaptırırım kesin

Biyotin ne işe yarıyor nisam
Bu arada kereviz salatasına ben de dadandım birkaç gündür feci tok tutuyor

Biyotin ne işe yarıyor nisam
Bu arada kereviz salatasına ben de dadandım birkaç gündür feci tok tutuyor

bıyotının faydası say say bıtmez
b vıtamını grubunda yer alır
karacıger yaglanmasını onler
bobrek beyın kalp ve karacıger ıcın en onemlı vıtamındır
h vıtamını ozellıgıde tasıdıgı ıcın enerjı verır
sacların dokulmesını ve beyazlamasını onler
tırnakların sararmasını kırılmasını onler
sıvılce olusumunu onler
dort onemlı enzımın ıcıne gırdıgınden saglıklı ürenın olusumunu saglar
kan sekerını dengeye sokar
cıldı puruzsuz yapar
kasların daha saglıklı gelısmesını saglar

eczaneye gıdıp bıotın collagen karısımlı hap ıstıyorum dersen verır bıotın ve collagen bızım kendımız aslında :) bunların eksıklıgı yaslılık demektır
benımkı dıl altı gıbı bır ılac ıcınde tum vıtamınler hepsı var gunde 1 kere sabah alıyorsun demır folık asıt b12 ne ararsan var ıcınde

bız kadınlar aslında destekleyıcı urunlerı kullanmak gerek malum regl oluyoruz
oturup kac kg kıvı yesıl bıber falan yıyebılırız kı gunluk vıtamını almak ıcın
en ıyısı takvıye edıcı gıda vıtamının gozunu seveyım hamılelıgımde doktorun vermesıyle kesfettım omur boyu kullan dedı bana folık asıt olsun demır olsun
hepsını ayrı ayrı alacagıma tek bır hapta hangısı var dedım bunu verdıler ıcınde bıotınde varmıs :) cıddı anlamda saclarımda farklılıgı gordum hızlı kılo vermekten tutam tutam sacımın dokulmesını kestı

Adı ne canım kullandığının bakayım ben de
Ben düzenli olarak sadece omega3 alıyorum günde 1000 mg
Astaxanthin miydi öyle bi antioksidan da alıyordum ama bıraktım kur fırladıktan sonra

Adı ne canım kullandığının bakayım ben de
Ben düzenli olarak sadece omega3 alıyorum günde 1000 mg
Astaxanthin miydi öyle bi antioksidan da alıyordum ama bıraktım kur fırladıktan sonra

kucuk kucuk pembe kendılerı dil altına koyuyorsun kendı kendıne erıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…