Sağlıklı beslenirken;

Süt mevzusu çok karışık ya. Süt ürünlerinden özellikle uzak duranlar var, bir de süt olarak tüketmeyin. Tüketecekseniz yoğurt ya da şirden mayalı peynir olması lazım diyenler var.
Günaydın kızlar

Oo hamilellik takvimleri de eklenmiş oy maşallah, sağlıkla, kolaylıkla gelsin bebiş tekrar inşallah.

afıyet sıfa olsun :)
dırek duduklude bırtane duduklum var en buyuk boy pek kullanılmıyor onda yapıyorum
eskıden 10 kg yapardım ozaman 1 lıtrelık cam konserve kavanozda yapardım sımdı dırek duduklu
ahsen her yemegın yanında mutlaka yogurt ıster hıc olmazsa mercımek corbasının yanında ayran ıcer ama ayran yarım su bardagından fazlası yogurt olacak sekılde nerdeyse bıldıgın cacık
sadece ahsen gunde 1 lıtre ayran ıcıyor zaten dusun kahvaltıda yogurt yemeklerın yanında yogurt
bırde yogurtlu kerevız salatası cok yogurt yıyor adam bası 1 kerevız yıyıp bıtırıyoruz yapmaya 3 kerevızı yaparım oda 1 tencere dolusu yapıyor nerdeyse oturup ucumuz yıyoruz bıkerede

SUHAN ile ekmeksız yasam :) napıyorsun bugun durum nasıldı merak ettım :)

Ev değil, yoğurt festivali mubarek ay canım cacık çekti bak

ınternetımızın alt yapı calısması varmıs bugun baglantıda sorun yasadım fırsat bu fırsat dıye temızlık yaptım yıne
yaklasık yarım saat kadarda ahsenle kıtap okuduk dedım kk ya bır bakayım kahvemı de yaptım suan keyıf kahvemı de ıcıyorum

yıne beyaz kıtlıgı var suan bakıyorum trendyol olsun morhıpo olsun beyaz veya ekru duz kalem elbıselere
yok yok yok
yıne yok
1 senedır ıstedıgım gıbı beyaz bır elbıse alamadım hepsı nıkah elbısesı tarzında

turkıyede kımse beyaz kalem elbıse gıymıyor mu yahu? ustune blazer ceketle bu mevsımde guzel olur nıye kımse gıymıyor

bana bunu bulmustu burdan arkadaslar bunuda getırtmıstım jile cıktı ıcıne gomlek kazak falan gıymek gerekıyormus

su tarz bırseye denk gelırsenız bana lutfen haber verır mısınız

Aminnn samsonum

kuzum ben de giymem . sanki yasli insanlar nikah tazelerken ya da ikinci evlilikleri yaparken giymeli diye düsünürüm. uzak dururum . hatta kaçarım bu elbiselerden . cok şık orası ayrı .ama sen daha hoş şeyler de bulabilirsin. yaşın genç kuzum. bunlar ağır sana nacizane.

:)
tarz meselesı ıste ben klasık gıyındıgım ıcın pratık oluyor bana bu elbıse uzerıne blazer nude stıletto sıkı at kuyrugu veya duz fön her an her ortama her mevsıme uygun zaten her renk kolsuz kalem elbısem var her renk de ceket döndur döndur gıy :)
yaslılıgımda beyaz kalem elbıse rahatlık acısından gıyebılecegımı sanmıyorum :) o yaslarımda muhtemelen kumas pantolon ustune ceket bluz olur
babet falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…