haklısın . pozitif oluyorsun . baş başa kalıyorsun ya o çok güzel . düşüncesi bile şarj ediyor şimdi.
canım ben 2 çocukluyken 10 kg alırdım . 5 kg sütü içerdik . 5 kg mı yoğurt yapardım .
ama inan zor yetirirdim .
şimdi 3 çocukla 5 kg sütü 3 gün yetiremiyorum .ben de aşırı süt yoğurt tüketirim.çok severim.
Günaydın kızlar
afıyet sıfa olsun :)günaydın kızlar .
dün akşam bi şey yemedim .
kahve içtim . sütle . bir iki dilim portakal . bir iki fıstık .
yatış .
sabah 5 de uyandım . bi daha uyuyamadım .
işim çok yoktu . ezan da okununca namazımı kıldım . çok rahatlıyorum o zaman . her zaman yapamıyorum malesef. keşke istikrarlı olabilsem bu konuda . inşallah .
sabah 2 yulaflı hurmalı top
1 bardak süt
3-4 fıstık
öğlen için
1 tabak kadar ıspanak yemeği.
1 kase yoğurt . içine koymak için 1 kırmızı elma, 1 kivi , 1 ruşeym
1 dilim çavdar ekmeği. çok ince oluyor anlar yaaa. marketlerde paketlenmiş olan .
2 avuç fıstık .
1 greyfurt .
dırek duduklude bırtane duduklum var en buyuk boy pek kullanılmıyor onda yapıyorumGerçekten namaz şarj ediyor insanı...üzerindeki negatif elektiriği alıp, pozitif enerji veriyor. O yüzen günde 5 kere gibi sanki, tazeleniyorsun resmen.
Ben de bunu şimdi gördüm. Hakkaten yaw, 20 kg mu?2,5 insan 20 kg yogurt nasıl yer bir haftada. 1 kerede 4-5 tencere yogurt mu mayalıyorsun?
Ev değil, yoğurt festivali mubarekafıyet sıfa olsun :)
dırek duduklude bırtane duduklum var en buyuk boy pek kullanılmıyor onda yapıyorum
eskıden 10 kg yapardım ozaman 1 lıtrelık cam konserve kavanozda yapardım sımdı dırek duduklu
ahsen her yemegın yanında mutlaka yogurt ıster hıc olmazsa mercımek corbasının yanında ayran ıcer ama ayran yarım su bardagından fazlası yogurt olacak sekıldenerdeyse bıldıgın cacık
sadece ahsen gunde 1 lıtre ayran ıcıyor zaten dusunkahvaltıda yogurt yemeklerın yanında yogurt
bırde yogurtlu kerevız salatası cok yogurt yıyor adam bası 1 kerevız yıyıp bıtırıyoruz yapmaya 3 kerevızı yaparım oda 1 tencere dolusu yapıyor nerdeyseoturup ucumuz yıyoruz bıkerede
Hepsi birbirinden şık elbiselerinEki Görüntüle 2243353 bana bunu bulmustu burdan arkadaslar bunuda getırtmıstım jile cıktııcıne gomlek kazak falan gıymek gerekıyormus
su tarz bırseye denk gelırsenız bana lutfen haber verır mısınız
Eki Görüntüle 2243354 Eki Görüntüle 2243355
Aminnn samsonumSüt mevzusu çok karışık ya. Süt ürünlerinden özellikle uzak duranlar var, bir de süt olarak tüketmeyin. Tüketecekseniz yoğurt ya da şirden mayalı peynir olması lazım diyenler var.
Oo hamilellik takvimleri de eklenmişoy maşallah, sağlıkla, kolaylıkla gelsin bebiş tekrar inşallah.
Hepsi birbirinden şık elbiselerin
kuzum ben de giymem . sanki yasli insanlar nikah tazelerken ya da ikinci evlilikleri yaparken giymeli diye düsünürüm. uzak dururum . hatta kaçarım bu elbiselerden . cok şık orası ayrı .ama sen daha hoş şeyler de bulabilirsin. yaşın genç kuzum. bunlar ağır sana nacizane.yıne beyaz kıtlıgı var suan bakıyorum trendyol olsun morhıpo olsun beyaz veya ekru duz kalem elbıselere
yok yok yok
yıne yok
1 senedır ıstedıgım gıbı beyaz bır elbıse alamadım hepsı nıkah elbısesı tarzında
turkıyede kımse beyaz kalem elbıse gıymıyor mu yahu? ustune blazer ceketle bu mevsımde guzel olur nıye kımse gıymıyor
Ben de konyadayım :)Konyadayız canım, buralıyız zaten, 2016'ya kadar ankarada idim geri döndüm
Komşuyuz o vakit :)Ben de konyadayım :)
Konyalı değilim ama severim çok:)Komşuyuz o vakit :)
:)kuzum ben de giymem . sanki yasli insanlar nikah tazelerken ya da ikinci 3vlilikleri yaparken giymeli diye düsünürüm. uzak dururum . hatta kaçarım bu elbiselerden . cok şık orası ayrı .ama sen daha hoş şeyler de bulabilirsin. yaşın genç kuzum. bunlar ağır sana nacizane.
İş dolayısıyla mı buradasınız? Konya değişik memleket ya, çok çeşit insan var :)Konyalı değilim ama severim çok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?