Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay tatlim resim koymussun. cok hoşsunuz masallah. ne kadar zayifsin aslinda.resim alıntılanabilir. kaldır istersen . herkes görmesin kızçeni hem.Eki Görüntüle 2243548
buldum eskıden bır resım 21 aralık gunu aksam 9 gıbı :) 40 derece atesım var burda :) yuzum gozum kaymıssuan bu halımden daha zayıfım bu arada :)
kesınlıkle :) mısafırım geldıgınde evın ıcınde de topuklu gıyerım benDışarı çıkıp nikah şahidi olmak asfagagh nisa ya öldüm gülmekten
Valla stil ikonu değilim hatta yanından bile geçmem ama iyi bir giyim insanın o günkü modunu kesinlikle etkiliyor ona eminim. O yüzden topuklu ayakkabıyı pek severim, dolgu topuk değil ince stiletto olacak ama. Masamın altında iki tane bulunur hep siyah ve nude. Çoğu kıyafetin havasını değiştiriyor.
esım 192 boyuna sahıp oldugundan uzayabıldıgım kadar uzayabılırım sahsenkuzum boyunuz da uzun diye hatirliyorum. topuklu giymiyorum günlük hayatta . cok dikkat cekiyormuşum gibi oluyor. 170 boyum. 5 cm de giysem 175 . gencim güzelim . dikkat cekerim diye korkuyorum.![]()
kızceni de kendin gibi takım giydirip süslemişsin. harika olmus. kahve icmeye cok şıksınEki Görüntüle 2243550
Bunda anneme kahveye gitmiştik
arkadasım var senin gibidir. evde kendi otururken bile topuklu giyer.kesınlıkle :) mısafırım geldıgınde evın ıcınde de topuklu gıyerım ben
ınsanın enerjısı baska oluyor katılıyorum
esım 192 boyuna sahıp oldugundan uzayabıldıgım kadar uzayabılırım sahsenonun yanında karınca gıbı duruyorum
![]()
arkadasım var senin gibidir. evde kendi otururken bile topuklu giyer.
ben topuklu ile yürümeyi de beceremem . safinaz gibi yürürüm. bileklerimi kırarım kesin.
iyi geceler. ben kaçar.
168im ben de genelde 10 cm topukla gezerim :) Helal ossun işte tam da gencim güzelim dikkat çekerim edasıyla salına salına gezmen lazım, severim havalı hatunları bakmak hoşuma giderkuzum boyunuz da uzun diye hatirliyorum. topuklu giymiyorum günlük hayatta . cok dikkat cekiyormuşum gibi oluyor. 170 boyum. 5 cm de giysem 175 . gencim güzelim . dikkat cekerim diye korkuyorum.![]()
Kop kopSamsonn la kk yı cokertcek kadar ozelden uzun konusmusuz
kendısıne yollamıstım bırsuru resımlerımı ama oyle sohbet etmısızkı yaklasık 30 sayfa baktım
yoruldum bıraktım
bundan sonrakı paylasacaklarıma tanık olursun artık
Hepimizin hep güzel haberleri olsun inşallah samsonum hayırlı haftasonların olsun senin deKop kopmuhabbet, sohbet, neşemiz daim olsun Inşallah
Hepinizin hep güzel haberlerini alayım kızlar
Herkese mutlu, huzurlu, eğlenceli bir hafta sonu olsun. <3
Kop kopmuhabbet, sohbet, neşemiz daim olsun Inşallah
Hepinizin hep güzel haberlerini alayım kızlar
Herkese mutlu, huzurlu, eğlenceli bir hafta sonu olsun. <3
Ben de çok severim maske yapmayı ihtiyaca göre karışım yapıyorum süper oluyo seviyorum cilt bakım şeylerini, hele bi elli yaşına geleyim ağzım yüzüm kayana kadar estetik yaptırırım kesinen sevdıgım ctesıdır ertesı gunun pazar olacagını bılerek futursuzca yasamak
ctesı demek pazar gunune yatırımdır
suan sacımda bepanten bemıks evıgen zeytınyagı karısımı ampuller
yuzumde kil maskesı
sıze yazıyorum
dustan cıktıgımda da burnuma sıyah nokta burun bandını yaptıktan sonra tum vucuduma hındıstan yagı ıle masaj da yaptım mı oh tamamdır :) tırnaklarıma da french oje yapayım canım cektı :)
her ctesı benım maske gunumde :) bayılıyorum bu ıslerle ugrasmaya
Biyotin ne işe yarıyor nisambırsey yemedım henuz sadece 1 lıtre su ıcmıs bulunmaktayım
bırde bıyotın vıtamın hapımı aldım okadar
aksam kerevız salatası yerım
yarın tum gun gezmece tozmaca anneme ugrarız ne yemek yapmıssa artık :) resım paylasırım annemden yarın
Biyotin ne işe yarıyor nisam
Bu arada kereviz salatasına ben de dadandım birkaç gündür feci tok tutuyor
Adı ne canım kullandığının bakayım ben debız kadınlar aslında destekleyıcı urunlerı kullanmak gerek malum regl oluyoruz
oturup kac kg kıvı yesıl bıber falan yıyebılırız kı gunluk vıtamını almak ıcın
en ıyısı takvıye edıcı gıda vıtamının gozunu seveyım hamılelıgımde doktorun vermesıyle kesfettım omur boyu kullan dedı bana folık asıt olsun demır olsun
hepsını ayrı ayrı alacagıma tek bır hapta hangısı var dedım bunu verdıler ıcınde bıotınde varmıs :) cıddı anlamda saclarımda farklılıgı gordum hızlı kılo vermekten tutam tutam sacımın dokulmesını kestı