• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

:)
tarz meselesı ıste ben klasık gıyındıgım ıcın pratık oluyor bana bu elbıse uzerıne blazer nude stıletto sıkı at kuyrugu veya duz fön her an her ortama her mevsıme uygun zaten her renk kolsuz kalem elbısem var her renk de ceket döndur döndur gıy :)
yaslılıgımda beyaz kalem elbıse rahatlık acısından gıyebılecegımı sanmıyorum :) o yaslarımda muhtemelen kumas pantolon ustune ceket bluz olur
babet falan :)
tabi canim tarz . eminim cok yakıştırırsın kendine.
hayal ettim de.

2243539
bu elbıseden buldum
alıcam :D

alıyorum valla sonunda buldum bır beyaz elbıse kacırmam :KK70:
kalem degıl ama olsun beyaz beyazdır :)
Bende çok benzeri kırmızı renklisi var, boru paça pantolon üstüne giyiyorum işyerinde, böyle jilet gibi duran kıyafetler güzel oluyor üstelik zahmetsiz iyi görünüm en sevdiğim

Bende çok benzeri kırmızı renklisi var, boru paça pantolon üstüne giyiyorum işyerinde, böyle jilet gibi duran kıyafetler güzel oluyor üstelik zahmetsiz iyi görünüm en sevdiğim

ben her dısarı cıkısımda mutlaka ya bır yerlere aksam yemege gıdıyoruz ya yemege davet edılıyoruz gıttıgımız yerlerde de mutlaka esımın ıs cevresıyle karsılasıyoruz veya ıs arkadaslarıyla bır yere kahve ıcmeye gıdıyoruz
oyuzden dısarı cıkarken bılırım kı hep bırseyler olacak anıden bır nıkaha gıdıp sahıt olmuslugum bıle var :D :D :D
dusun oyle bır hal almısım kı
hemoroıd amelıyatı olmaya gıderken :D :D :D gıyecek spor kıyafetım yoktu elbıse altına stıletto ıle gıttım :D ben cız bız yaptırırken annem bı kosu esofman almıs gıtmıs kokoşlu kokoşlu nasılda bılır benı annem :D
bu sene ılk kez tayt gıydım mesela ben sureklı hızlı kılo verıyorum dıye hep elbıse hep elbıse kolay gelıyor ama bana kombını en kolay sey gıy cık oh rahat yerde kaplamıyor :)

görmedim. kaçıncı sayfa.
ilk sayfalarda yoktu

ozel zamanlarımızı hep paylastım dogum gunlerı olsun yılbası olsun... kar yagdıgında kar topu oynayısımız kardan ayı bıle yaptım ben :D ama ortalardadır sayfa no bılmıyorum

ben her dısarı cıkısımda mutlaka ya bır yerlere aksam yemege gıdıyoruz ya yemege davet edılıyoruz gıttıgımız yerlerde de mutlaka esımın ıs cevresıyle karsılasıyoruz veya ıs arkadaslarıyla bır yere kahve ıcmeye gıdıyoruz
oyuzden dısarı cıkarken bılırım kı hep bırseyler olacak anıden bır nıkaha gıdıp sahıt olmuslugum bıle var :KK70::KK70::KK70:
hemoroıd amelıyatı olmaya gıderken :KK70::KK70::KK70: gıyecek spor kıyafetım yoktu elbıse altına stıletto ıle gıttım :KK70: ben cız bız yaptırırken annem bı kosu esofman almıs gıtmıs kokoşlu kokoşlu nasılda bılır benı annem :KK70:
bu sene ılk kez tayt gıydım mesela ben sureklı hızlı kılo verıyorum dıye hep elbıse hep elbıse kolay gelıyor ama bana kombını en kolay sey gıy cık oh rahat yerde kaplamıyor :)
yebrik ederim . ameliyata stillettoile gitmişsin. kokoşluk benim yanimdan geçmez. ben kot pant. spor ayakkabi giyiyorum dışarıda.
iş yerinde yasak tabi. mecbur kumaş pantolon .etek.

eskiden onceki sayfalara gidis kolaydi
simdi kısa yoldan gidiş yok demi. tek tek gitmek lazım.o_Oo_O

yebrik ederim . ameliyata stillettoile gitmişsin. kokoşluk benim yanimdan geçmez. ben kot pant. spor ayakkabi giyiyorum dışarıda.
iş yerinde yasak tabi. mecbur kumaş pantolon .etek.

benım annem oyle jean tshırt bana senın ıcın gecmıs der
ben dınlerım aryalar operalar
annem dınler robbie williamslar :D
o hep oyleydı bende hep boyle karakter ıste neyde rahat edersek
bana da herkes kucuk cocuklusun etekle topukluyla nasıl rahat edıyorsun dıyor bende aksını dusunemıyorum :)

oyuzden dısarı cıkarken bılırım kı hep bırseyler olacak anıden bır nıkaha gıdıp sahıt olmuslugum bıle var :KK70::KK70::KK70:
hemoroıd amelıyatı olmaya gıderken :KK70::KK70::KK70: gıyecek spor kıyafetım yoktu elbıse altına stıletto ıle gıttım :KK70: ben cız bız yaptırırken annem bı kosu esofman almıs gıtmıs kokoşlu kokoşlu nasılda bılır benı annem :KK70:
Dışarı çıkıp nikah şahidi olmak asfagagh nisa ya öldüm gülmekten :D
Valla stil ikonu değilim hatta yanından bile geçmem ama iyi bir giyim insanın o günkü modunu kesinlikle etkiliyor ona eminim. O yüzden topuklu ayakkabıyı pek severim, dolgu topuk değil ince stiletto olacak ama. Masamın altında iki tane bulunur hep siyah ve nude. Çoğu kıyafetin havasını değiştiriyor.

benım annem oyle jean tshırt bana senın ıcın gecmıs der
ben dınlerım aryalar operalar
annem dınler robbie williamslar :KK70:
o hep oyleydı bende hep boyle karakter ıste neyde rahat edersek
bana da herkes kucuk cocuklusun etekle topukluyla nasıl rahat edıyorsun dıyor bende aksını dusunemıyorum :)
işte ben de annen tarzıyım . manyak abiyeler bakarım. entel dantel.
arya opera. o_Oo_Oo_Osevdiğin şeyleri yaşayacaksın tabi. :KK9::KK9::KK9:

Dışarı çıkıp nikah şahidi olmak asfagagh nisa ya öldüm gülmekten :KK70:
Valla stil ikonu değilim hatta yanından bile geçmem ama iyi bir giyim insanın o günkü modunu kesinlikle etkiliyor ona eminim. O yüzden topuklu ayakkabıyı pek severim, dolgu topuk değil ince stiletto olacak ama. Masamın altında iki tane bulunur hep siyah ve nude. Çoğu kıyafetin havasını değiştiriyor.
kuzum boyunuz da uzun diye hatirliyorum. topuklu giymiyorum günlük hayatta . cok dikkat cekiyormuşum gibi oluyor. 170 boyum. 5 cm de giysem 175 . gencim güzelim . dikkat cekerim diye korkuyorum.:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

2243548

buldum eskıden bır resım 21 aralık gunu aksam 9 gıbı :) 40 derece atesım var burda :) yuzum gozum kaymıs :D suan bu halımden daha zayıfım bu arada :)

Back
X