Sağlıklı beslenirken;

hıc gormedım haslanmısları :) nasıl haslandı suda bekletıldı mı nedır ne degıldır bılmıyoruz
guvelı olanlar var hepsı ıcınde haslanmıs olmasın :)
oyy kuzum ya :)
afıyet sifa olsun :)

Trigliserid şeker falan normal çıktı samsonum, tansiyonum da normal henüz yaşlı bir moruk sayılmam yürüyüşü bıraktıydım epeydir bahanesi olsun bari, bana da eğlence çıktı iki aylık deneye soktum kendimi. Öğlen tıka basa sebze ve yoğurt yedim.

karabuğday kullanmak istiyorum ama önceden haşlanmıyor değilmi normal şu ayran çorbalarına atılan beyaz buğday gibi

Ben çok kullanıyorum. Dolmaya, çorbaya, salataya. Pirinçe alternatif. Aslında tahıl değil, sebze tohumu. O yüzden çok kolay pişiyor, haşlamaya gerek yok. Kaynar suda 10 dk'ya pişer. Yemek içinde pişiyor yani, ama dünden kalan haşlanmış karabuğday varsa, onu da pişmiş yemeğine katabilirsin.

Çıtır enerjin buraya yansıyor zaten senin. Afiyet şifa olsun.

tşk ederim samsoncum

tşk ederim samsoncum
Rica ederim canım :) Markettekiler, Nisa'nın resim paylaştığı kavrulmuş şekli. Bence D. ile başlayan markanın ürünü daha güzel, diğerinden daha çok taş çıkıyor. Ayıklamak gerek.

Bir de organik pazardan çiğini aldım geçen ( yeşil/beyaz) onu haşlayınca lapa gibi bir sıvı bıraktı. Tane tane olmuyor böyle. Ekmeğini falan tazesinden yapıyorlar zaten.
samsoncanım guzel acıklamıs canım
aynen hıc haslamaya gerek yok hemencecık pısıyor

Süper bi görüntü yaa! Ama şimdilik beni aşar.: ) Ispanagi yapıcam

kız senı niye aşsın :)
cok basıt ha yumurta kırmıssın tereyaglı tavaya
ha havuc ıspanak dogramıs yogurtla pısırmıssın

tum yemek teknıklerı aynı sadece malzeme farklı ıspanaklı pılavı yapan bunu da yapar
üşenme yap pırasanın vıtamını baska ıspanagın baska ben senın yerınde olsam her hafta ctesı gununu yemek yaparak gecırırdım cam kavanozlarda haftalık sakla ısıt ısıt ye hazır yemek mis

Kızlar, ben bu günü ekmeksiz ve şekersiz tamamladım diye not edeyim buraya.
Öğlen yemeğim yarım yamalaktı,akşama da bişey yiyemedim.

supersın :)
ılk 3 gunu sekersız ve ekmeksız atlatırsan sonrası cooookk kolay olacak senın ıcın

3 gün yeter mi Nisa? Daha uzun süreli ekmeksiz/şekersiz kaldığım olmuştu ama etkili olmamıştı. Hoş bu defa hedefim kesin ama, bakalım:)

yeter yeter sımdı durum baska :) sen ılk 3 gunu doldur bak nasıl kolay kurtulmus olacaksın
sımdı bız varız yenı kan can var :) sımdı sen baskasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…