Sağlıklı beslenirken;

gercekten hepsını oturur yer mısın kız
vallahı senı antebe gelın almalıyız bız tam bızlıksın tam
Yerim ya yenilebilir bişeyin yenmeden beklemesi beni rahatsız ediyor, kafama takılıyor sürekli. Sende ki yemeye hazır stok ben de olsa, 1-2 hafta party non-stop modunda yaşarım.

Yerim ya yenilebilir bişeyin yenmeden beklemesi beni rahatsız ediyor, kafama takılıyor sürekli. Sende ki yemeye hazır stok ben de olsa, 1-2 hafta party non-stop modunda yaşarım.

ayyy aynı benı de rahatsız edıyor ılla hepsı yenmelı bıtmelı
oyuzden hıc bır zaman cıkolatadan bır ısırık alıp bırakamam hepsı bıtmelı hızlıca
tadını da cıkarmayı bılmem dırek gömerım agzıma

Dün tek öğün yapacaktım, akşam yemeyecektim göya Nisa. Sen resmi paylaşınca canım çekti Neyse iyi oldu, işe de getirmiş oldum.

haftasonu gezmen tozman yogun oluyorsa tek ogun daha kolay olabılır senın ıcın
veya evde oluyorsan oglene kadar uyu oglen ye sonra yeme

Di mi yaa, ben de şaşıp kalıyorum 1 paket çikolatayı 1 hafta da yiyen insanlaraa
haftasonu gezmen tozman yogun oluyorsa tek ogun daha kolay olabılır senın ıcın
veya evde oluyorsan oglene kadar uyu oglen ye sonra yeme

benim gezme tozlarım da yemek odaklı be Nisaa :S Bursa'ya iskender, Arnavutköye dondurma diyerekten giden bi tipim. Uykuylada aram yok...ama sabah yemesem mesela, saatlerce hiç yemek aklıma gelmiyor...yedikçe yiyesi gelen türdenim.

Dün markette naneli çikolataya aklım kaydı, tam alıyordum, kasada incecik Rus tipli bi kız gördüm. Aldıklarına baktım, hep sebze, kivi vs..hiç yaramaz bişey yok...ben de çikolatayı yavaşça yerine bıraktım

ıyı yapmısssın hersey saglık ıcın

rus kız . sebze kivi.

ve senin yavaşça çikolatayı bırakışın

Kızlar, ben sabah ekmek yedim walla:/
Kaç gündür ilk defa canım bişey çekti; melemen ekmeksiz yersem midem daha bulanır diye korktum, biraz yedim.
Öncesinde de yarım saat ağırlıkla spor yaptım

Kızlar, ben sabah ekmek yedim walla:/
Kaç gündür ilk defa canım bişey çekti; melemen ekmeksiz yersem midem daha bulanır diye korktum, biraz yedim.
Öncesinde de yarım saat ağırlıkla spor yaptım

ıstedıgın kadar spor yap ekmekle kendını zehırledın canım :)
ha camasır suyu ıcmıssın ha ekmek yemıssın
yeme yeme ne faydası var ? ekmekle yemege alıstıgımız seylerı ekmeksız yedıgımızde anlıyoruz aslında ne kadar lezzetlı oldugunu ... mıden bulanacaksa hıc yeme gıtsın :)

Sağol Nisa
Benim ekmeğe düşkünlüğümü biliyorsun:/// mide bulantısı gerçekten kötü yaaa:/ ekmek bastırıyor..sürekli yapacağım bişey değil ama günlerdir bitkin düştüm açlıktan

Bu arada sen kilo vermeye devam ediyor musun bu beslenme düzeninle nereye kadar devam edeceksin, bi yerden sonra dur demeycek misin ekmek hiç mi yemeyeceksin

mıdene en ıyı gelen sey elma ve leblebı olacak :) dene bak
bırde bol ayran ıcebılırsın

kılo vermeye devam etmıyorum kuzu koruma donemındeyım yaklasık 6 aydır
omur boyu ekmek ve seker tuketmeyecegım hıc faydası yok cunku :) o tarz besınlerın faydası yoksa zararı var demektır onu yıyecegıme hıc yemem 1 tabak fazladan yemek yerım tercıh meselesı :)

meyve yemeye basladım ama nadır haftada 1 sabah kahvaltısında falan . onun sekerı sarsıyor benı ne zaman meyve yesem uyku bastırıyor ne zaman unlu mamul tadına baksam cıldım sıvılce basıyor en ıyısı benden uzak dursunlar :)

bu yola baslarken kendıme hep sunu dedım
farzetkı çölyak veya seker hastasıyım onlar en saglıklı sekılde beslendıklerı ıcın uzun ve saglıklı yasıyorlar ben ardımda cocugumu nasıl bırakıcam cocugum ıcın dedım basladım :)
hıc canım ıstemıyor bıle :)

Ne güzel uzun süre uzak durmanın faydaları işte:)
Elmayı bilmiyordum,onla başlarım artık güne.
Azmine hayranım Nisa

Ne güzel uzun süre uzak durmanın faydaları işte:)
Elmayı bilmiyordum,onla başlarım artık güne.
Azmine hayranım Nisa
ben hep derım canım ben yapabılıyorsam herkes yapar
ınan zor degıl
sadece 1 ay dayanmak gerekıyor 1 ay dayanan bır omur dayanır denemek gerek ıstemek gerek :)
yoksa ınan hayatında gorebılecegın en pis bogazlı kısıyım

Ben hiç duymamıştım bunu mihail, tabi olduğunuz bir yönetmelik falan var mı? Sözleşmeyle mi çalışıyorsunuz ya da taşeron şirket aracılığıyla? Merak ettim:/
Bazı kurumların kendi özel kanunları oluyor, 657'den pek farkı yok sadece kurumlar arası geçiş, tayin gibi durumlar daha zor. Özel sektördeki gibi istifa edip baştan iş araman lazım. 5 senedir bana da böyle yerler denk geldi nasip işte :)

Helal ossun samsonum öyle günah yuvalarından uzak dur çikolata reyonları falan :) ya şaka bi yana marketlerdeki çikolatalar sana güzel geliyor mu samsonum ben hiç zevk almıyorum onları yerken bi tane butik çikolatacı keşfettim ufacık dükkan ama hanselle gratelin evi gibi sağım solum çikolata, ayda bir falan gidip oradan alıyorum böyle bişey yok ya, zaten kilosu 200 lira falan olduğundan istesem de abartamıyorum üç beş lokma alıp çıkıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…