Sabah sadece 1 hurma ve 2 ceviz yedim.
Öğleden sonra ıspanak ve yoğurt yiyeceğim. Bu dün akşamdan görüntü. Eki Görüntüle 2241911
Yerim ya
gercekten hepsını oturur yer mısın kız
vallahı senı antebe gelın almalıyız bıztam bızlıksın tam
Yerim yayenilebilir bişeyin yenmeden beklemesi beni rahatsız ediyor, kafama takılıyor sürekli. Sende ki yemeye hazır stok ben de olsa, 1-2 hafta party non-stop modunda yaşarım.
Dün tek öğün yapacaktım, akşam yemeyecektim göya Nisa. Sen resmi paylaşınca canım çektioh ellerıne saglık :)
şifa olsun
Dün tek öğün yapacaktım, akşam yemeyecektim göya Nisa. Sen resmi paylaşınca canım çektiNeyse iyi oldu, işe de getirmiş oldum.
ayyy aynı benı de rahatsız edıyor ılla hepsı yenmelı bıtmelı
oyuzden hıc bır zaman cıkolatadan bır ısırık alıp bırakamamhepsı bıtmelı hızlıca
tadını da cıkarmayı bılmem dırek gömerım agzıma
haftasonu gezmen tozman yogun oluyorsa tek ogun daha kolay olabılır senın ıcın
veya evde oluyorsan oglene kadar uyu oglen ye sonra yeme
Di mi yaa, ben de şaşıp kalıyorum 1 paket çikolatayı 1 hafta da yiyen insanlaraa
benim gezme tozlarım da yemek odaklı be Nisaa :S Bursa'ya iskender, Arnavutköye dondurma diyerekten giden bi tipim. Uykuylada aram yok...ama sabah yemesem mesela, saatlerce hiç yemek aklıma gelmiyor...yedikçe yiyesi gelen türdenim.
Dün markette naneli çikolataya aklım kaydı, tam alıyordum, kasada incecik Rus tipli bi kız gördüm. Aldıklarına baktım, hep sebze, kivi vs..hiç yaramaz bişey yok...ben de çikolatayı yavaşça yerine bıraktım
rus kız . sebze kivi.Di mi yaa, ben de şaşıp kalıyorum 1 paket çikolatayı 1 hafta da yiyen insanlaraa
benim gezme tozlarım da yemek odaklı be Nisaa :S Bursa'ya iskender, Arnavutköye dondurma diyerekten giden bi tipim. Uykuylada aram yok...ama sabah yemesem mesela, saatlerce hiç yemek aklıma gelmiyor...yedikçe yiyesi gelen türdenim.
Dün markette naneli çikolataya aklım kaydı, tam alıyordum, kasada incecik Rus tipli bi kız gördüm. Aldıklarına baktım, hep sebze, kivi vs..hiç yaramaz bişey yok...ben de çikolatayı yavaşça yerine bıraktım
Sorma yarus kız . sebze kivi.
ve senin yavaşça çikolatayı bırakışın
Ben hiç duymamıştım bunu mihail, tabi olduğunuz bir yönetmelik falan var mı? Sözleşmeyle mi çalışıyorsunuz ya da taşeron şirket aracılığıyla? Merak ettim:/657ye tabi değilim yani. Çok var kamuda böyle.
Kesinliklee, beni bana bırakmayın. Sizleri, sağlıklı yaşam topiğimizi seviyorumSamsonn yaaa çok hoşsun
Yakınında özenli birilerinin olması insanı daha dikkatli yapıyor galiba bu yeme içme konusunda da:)
Kızlar, ben sabah ekmek yedim walla:/
Kaç gündür ilk defa canım bişey çekti; melemenekmeksiz yersem midem daha bulanır diye korktum, biraz yedim.
Öncesinde de yarım saat ağırlıkla spor yaptım
Sağol Nisaıstedıgın kadar spor yap ekmekle kendını zehırledın canım :)
ha camasır suyu ıcmıssın ha ekmek yemıssın
yeme yeme ne faydası var ? ekmekle yemege alıstıgımız seylerı ekmeksız yedıgımızde anlıyoruz aslında ne kadar lezzetlı oldugunu ... mıden bulanacaksa hıc yeme gıtsın :)
Sağol Nisa
Benim ekmeğe düşkünlüğümü biliyorsun:/// mide bulantısı gerçekten kötü yaaa:/ ekmek bastırıyor..sürekli yapacağım bişey değil ama günlerdir bitkin düştüm açlıktan
Bu arada sen kilo vermeye devam ediyor musunbu beslenme düzeninle nereye kadar devam edeceksin, bi yerden sonra dur demeycek misin ekmek hiç mi yemeyeceksin
Ne güzelmıdene en ıyı gelen sey elma ve leblebı olacak :) dene bak
bırde bol ayran ıcebılırsın
kılo vermeye devam etmıyorum kuzu koruma donemındeyım yaklasık 6 aydır
omur boyu ekmek ve seker tuketmeyecegım hıc faydası yok cunku :) o tarz besınlerın faydası yoksa zararı var demektır onu yıyecegıme hıc yemem 1 tabak fazladan yemek yerım tercıh meselesı :)
meyve yemeye basladım ama nadır haftada 1 sabah kahvaltısında falan . onun sekerı sarsıyor benı ne zaman meyve yesem uyku bastırıyor ne zaman unlu mamul tadına baksam cıldım sıvılce basıyor en ıyısı benden uzak dursunlar :)
bu yola baslarken kendıme hep sunu dedım
farzetkı çölyak veya seker hastasıyım onlar en saglıklı sekılde beslendıklerı ıcın uzun ve saglıklı yasıyorlar ben ardımda cocugumu nasıl bırakıcam cocugum ıcın dedım basladım :)
hıc canım ıstemıyor bıle :)
ben hep derım canım ben yapabılıyorsam herkes yaparNe güzeluzun süre uzak durmanın faydaları işte:)
Elmayı bilmiyordum,onla başlarım artık güne.
Azmine hayranım Nisa
Bazı kurumların kendi özel kanunları oluyor, 657'den pek farkı yok sadece kurumlar arası geçiş, tayin gibi durumlar daha zor. Özel sektördeki gibi istifa edip baştan iş araman lazım. 5 senedir bana da böyle yerler denk geldi nasip işte :)Ben hiç duymamıştım bunu mihail, tabi olduğunuz bir yönetmelik falan var mı? Sözleşmeyle mi çalışıyorsunuz ya da taşeron şirket aracılığıyla? Merak ettim:/
Helal ossun samsonum öyle günah yuvalarından uzak dur çikolata reyonları falan :) ya şaka bi yana marketlerdeki çikolatalar sana güzel geliyor mu samsonum ben hiç zevk almıyorum onları yerkenDi mi yaa, ben de şaşıp kalıyorum 1 paket çikolatayı 1 hafta da yiyen insanlaraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?