- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 37
Çok sağol, iyi ki varsınızyeter yeter sımdı durum baska :) sen ılk 3 gunu doldur bak nasıl kolay kurtulmus olacaksın
sımdı bız varız yenı kan can var :) sımdı sen baskasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol, iyi ki varsınızyeter yeter sımdı durum baska :) sen ılk 3 gunu doldur bak nasıl kolay kurtulmus olacaksın
sımdı bız varız yenı kan can var :) sımdı sen baskasın
hey maşallah .Bugün yediklerim:
2 yumurtalı muzlu omlet
Öğleden sonra 2 kase ayran aşı
Akşam fırında somon balığı
Tabii su, limonlu su, çay, 1 tane de soda içtim gün içinde.
Yarım saat günlük koşumu da yaptım.
ay çook güzel görünüyor . afiyet olsun .Eki Görüntüle 2241609
Siveydiz pisti :)
memur sayılmak nasıl oluyorCanım arada kaynamış görmemişim bunu kusura bakma. Memur sayılırım, kamudayım
marka yazmak yasakmı.satış yapmak ,reklam amaçlı marka yazmak yasak diye biliyorum ama.bugün bakacağım markete.Rica ederim canım :) Markettekiler, Nisa'nın resim paylaştığı kavrulmuş şekli. Bence D. ile başlayan markanın ürünü daha güzel, diğerinden daha çok taş çıkıyor. Ayıklamak gerek.
Bir de organik pazardan çiğini aldım geçen ( yeşil/beyaz) onu haşlayınca lapa gibi bir sıvı bıraktı. Tane tane olmuyor böyle. Ekmeğini falan tazesinden yapıyorlar zaten.
![]()
organik diye mi acabaRica ederim canım :) Markettekiler, Nisa'nın resim paylaştığı kavrulmuş şekli. Bence D. ile başlayan markanın ürünü daha güzel, diğerinden daha çok taş çıkıyor. Ayıklamak gerek.
Bir de organik pazardan çiğini aldım geçen ( yeşil/beyaz) onu haşlayınca lapa gibi bir sıvı bıraktı. Tane tane olmuyor böyle. Ekmeğini falan tazesinden yapıyorlar zaten.
![]()
napıyorsun suhan . iş yerine yemek getirmeye başladın mı kuzum .marka yazmak yasakmı.satış yapmak ,reklam amaçlı marka yazmak yasak diye biliyorum ama.bugün bakacağım markete.
Süper :)Bugün yediklerim:
2 yumurtalı muzlu omlet
Öğleden sonra 2 kase ayran aşı
Akşam fırında somon balığı
Tabii su, limonlu su, çay, 1 tane de soda içtim gün içinde.
Yarım saat günlük koşumu da yaptım.
Teşekkür ederimay çook güzel görünüyor . afiyet olsun .
Afiyet olsun :)dün akşam yemeğim
1 kase haşlama brokoli
1 kase sarımsaklı yoğurt
2 yemek kaşığı kuru fasülye
2 yemek kaşığı makarna
1 yumurta (tavada)
yarım waffle . sabahtan kalmış . kendime yemek hazırlarken etrafta ne bulduysam yedim zaten . çok aç değildim ama ağzıma bi şeyler attıkça açlık varmış da anlamamışım gibi oldu
tramisu 1 dilim
dans ettik kızımla.1 saat . çok yormadan kendimizi. oğlanlar aşağıda maç yaptı
Ellerine sağlıkbu sabah kahvaltım
2 yulaflı hurmalı top
1 bardak süt
çocuklara yine lorlu waffle yaptım . onun tadına baktım .
beslenme koydum küçüğe waffle. mataralar dolduruldu
patates yemeği yaptım .
kendime akşamdan hazırladığım yemekleri aldım . çıktım .
uykum var bu sabah . akşam uyudum oysa.
öğlen için . ısırgan çorbası. mısır unlu.
1 kase kırmızı lahana turşusu . (yağlı Turşu)
2 domates ile 2 yumurtalı omlet . bol baharatlı (kekik , kimyon, pulbiber)
1 greyfurt. 1 yeşil elma
iş yerimde reçel ve pekmez var . onlardan da yiyorum biraz . her gün .
etiforrm getirdim bugün bir de yanımda.
vaffle tarifimi yazayım .
2 bardak ayvalık loru
1 bardak un
3 yumurta
zeytin yağı
şeker , tuz
kabartma tozu, vanilya.
of ne kadar da besleyici. afiyet olsun şimdiden .Bugünkü menü
Sabah mantarli tavuk sote :)
Şuan filtre kahve içiyorum
Akşam mercimek çorbası
Et suyuyla yapicam ve
Çorba içine soğan sarımsak havuç boolll mercimek koyup blanderdan geçirerek süzme gibi yapicam içine sumak limon yağda kızdırılmış biber nane karabiber koyucam :)
657ye tabi değilim yani. Çok var kamuda böyle.memur sayılmak nasıl oluyor![]()
tembelim ben ya pufffnapıyorsun suhan . iş yerine yemek getirmeye başladın mı kuzum .
kız senı niye aşsın :)
cok basıt ha yumurta kırmıssın tereyaglı tavaya
ha havuc ıspanak dogramıs yogurtla pısırmıssın
tum yemek teknıklerı aynı sadece malzeme farklı ıspanaklı pılavı yapan bunu da yapar
üşenme yap pırasanın vıtamını baska ıspanagın baska ben senın yerınde olsam her hafta ctesı gununu yemek yaparak gecırırdım cam kavanozlarda haftalık sakla ısıt ısıt ye hazır yemek mis
Bilmem, taraftar olmayayım dedimmarka yazmak yasakmı.satış yapmak ,reklam amaçlı marka yazmak yasak diye biliyorum ama.bugün bakacağım markete.
organik diye mi acaba
Bunu mutlaka yapılacaklar listeme aldım zaten Nisa. Yoksa bu görüntü benim aklımdan çıkmaz, o kadar pisboğazım
Bu arada nerede o hamaratlık önceden stok yemek yapacak, yapsam da zaten dediğim gibi pisboğazlıkdan hepsini oturur yerim
Bilmem, taraftar olmayayım dedimzaten iki tane var, Duru ve Yayla
Canım çiğ diye sanırım. Markette satılanlar kavrulmuş![]()