geçmiş olsun.bende de var.tek ilacı yürüyüşListe şeklinde değil de yemem ve az yemem/yememem gerekenleri söyledi. Sebze, zeytin yağını çoğaltıp hayvansal gıdayı azaltmamı söyledi. Tereyağını da abartmayın bakmayın o TV de konuşanlara diye canan hocaya selam çaktıPaketli gıdalar dışarıda yemekler zaten yok. Bir de ağır spordan ziyade tempolu yürüyüş sizin için daha iyi, değerleriniz o kadar da kötü değil dikkat ederseniz birkaç aya düzelir dedi.
Aile hekimine gittik hepimiz, değerlerde sıkıntı yoktur tahminim sonuçlar yanlış muhabbeti işin şakası artık, belki başka yerde ölçüm yaptırsam birkaç birim değişir yine aşağı yukarı aynı değerler çıkar, mayıs başında tekrar kan vereceğiz bakalım :)yani gayet de normal kilon . ama yediklerine dikkat et bari. dikkatli olmasan 55 kilo olmazdın ama . sonuçları nerede yaptırdınız . araştırma hastanelerine pek güvenemiyorum . sağlık ocağı ve devlet hast. daha iyi.ya da bildiğin özel hastane varsa oraya git .
he iyi o zaman . bak zaten değerlerini de iyi bulmuş .Liste şeklinde değil de yemem ve az yemem/yememem gerekenleri söyledi. Sebze, zeytin yağını çoğaltıp hayvansal gıdayı azaltmamı söyledi. Tereyağını da abartmayın bakmayın o TV de konuşanlara diye canan hocaya selam çaktıPaketli gıdalar dışarıda yemekler zaten yok. Bir de ağır spordan ziyade tempolu yürüyüş sizin için daha iyi, değerleriniz o kadar da kötü değil dikkat ederseniz birkaç aya düzelir dedi.
Birkaç gündür öyle yapıyorum artık, bakalım işe yarayacak mı iki ay sonra göreceğiz :)yumurta tereyağ et sınırlıMihail Zoscenko
doğrudur canım . bilmiyorum ki.kolestrolün zayıflıkla ilgisi yok ki
Yaa bu veterinerlikteki takas yöntemi beni öldürüyor, benim de kardeşim veteriner geçen kesime gitmişler adam hayvanın arka bacağını getirmiş onla ödeme yapmışhe iyi o zaman . bak zaten değerlerini de iyi bulmuş .
tereyağı bence güzel besin . hele ki köyde yapılanı bulmuşsan . marketten alma değil de. ya da mandralardan alabilirsen daha iyidir diye düşünüyorum .
eşim veteriner olduğu için köylere gittiğinde (dağ köyleri de güzel oluyor ) ücret yerine tereyağı aldığı da oluyor . yumurta , süt vs . doğalını yiyoruz diye düşünüyorum . inşallah öyledir . artık ot bile eski ot değil diyorlar ama günümüz şartlarında en doğalını ancak böyle buluyoruz . eskiye dönemeyeceğimize göre.
çocuklara bol yediriyorum tereyağını . çünkü harcıyorlar.
ben sabah 8 akşam 5 masa başındayım . evde hareketleniyorum ancak . çocuklar yemek iş biraz spor . öyle. sonra yatış . her gün aynı. bi de yaş önemli . yaş ile birlikte hayvansal gıdayı azaltmak lazım . harcayamayız . o kadar genç değiliz . ne kadar kendimi 15 yaşında sansam da artık vucut diyor ki sen 15 yaşında değilsinEki Görüntüle 2241466 Eki Görüntüle 2241467
karatay hocaya selam çakmış ama karatay da abartmayın diyor ki.
ben karatayı severim yaaa.
hahaha. bi kez et getirmişti. adama gittiğinde hayvanı kesmişti diyor . ahıra girmiş çıkmış . 1 poşet vermişler bizimkine . olsun artık .napalım.Yaa bu veterinerlikteki takas yöntemi beni öldürüyor, benim de kardeşim veteriner geçen kesime gitmişler adam hayvanın arka bacağını getirmiş onla ödeme yapmışbenim ailem halen köyde yaşıyor, merkeze yakın olduğumuz için köy hayatını çok seviyorum ben haftasonları genelde köydeyim. Kendi yetiştirdiğimiz sebze meyveyi yiyoruz, süt yoğurt tereyağı ev yapımı bulmak burada çok kolay. Ama dediğin gibi biz tavuktan korkuyoruz güya ama kırmızı et de antibiyotikli, evde yetiştirsen bile tohumun hibrit. Olduğu kadar sonuçta, bu kadar ulaşabiliyoruz iyi gıdaya.
Merhaba hoşgeldiniz, ben ilk kez akşam deneyeceğim pancarı ama tencerede yapacağım ayva tatlısındaki gibi. Her düdüklü farklı sonuçta, kontrol etmesi zor olur düdüklüde.1 saatte dağılıp hamur olmuyor mu?
benim düdüklü de dağılır mesela 1 saatte. kısık ateşte olsa bile. ben gelende az pişirerek tüketiyorum her sebzeyi. diriliği gittiği an kapatıyorum altını.Merhaba hoşgeldiniz, ben ilk kez akşam deneyeceğim pancarı ama tencerede yapacağım ayva tatlısındaki gibi. Her düdüklü farklı sonuçta, kontrol etmesi zor olur düdüklüde.
Konyadayız canım, buralıyız zaten, 2016'ya kadar ankarada idim geri döndümhahaha. bi kez et getirmişti. adama gittiğinde hayvanı kesmişti diyor . ahıra girmiş çıkmış . 1 poşet vermişler bizimkine . olsun artık .napalım.
siz neredesiniz .
konya da hayvancılık çok . güzel meslek kardeşininki de.Konyadayız canım, buralıyız zaten, 2016'ya kadar ankarada idim geri döndüm
memur muydun .Konyadayız canım, buralıyız zaten, 2016'ya kadar ankarada idim geri döndüm
Bol yeşil ağırlıklı beslenmen lazım mihailKızlar nolmuş foruma yahu el yordamıyla zor buldum burayı da neyse ki geldim
Acil durum naaniinaaniinaanii diye geziyorum birkaç gündür, geçen haftaiçinde kan verdim kötü kolesterol 164 çıktı kızlarhayvansal gıdayı azaltacakmışım bir de tempolu yürüyüş yapacakmışım. İyi de ben aşırı hayvansal gıda yiyen biri değilim ki, eti falan severim ama haftada üç gündür en fazla. Stresten mi dedim stresten değil kötü yağdan dedi dohtor bey. Günde iki yumurta yiyorum ama kötü kolesterolü yumurta yükseltmez dediler yine de günde bire indirdim. İşi bırakıp evden camiye camiden eve geçirmeyi planlıyorum kalan üç ayımı, yanımda bir poşet ilaçla sıkıcı hasta muhabbeti yaparım artık bu saatten sonra nolacak
İnşallah mihail çok sağolCanım geçmiş olsun, ilk zamanlar böyle oluyormuş sanırım, inşallah kısa sürer bu dönem de güzel güzel yersin ne istiyorsan
Günaydın kızlar, benim iştahım hiç yok. Zoraki bişeyler yiyorum. Midem sürekli bulantı halinde. 8 ay gözümde öyle bir büyüyor ki
Bugünden itibaren ben de yazacağım buraya yediklerimi artık, belki daha dikkatli olurum.
Kızlar nolmuş foruma yahu el yordamıyla zor buldum burayı da neyse ki geldim
Acil durum naaniinaaniinaanii diye geziyorum birkaç gündür, geçen haftaiçinde kan verdim kötü kolesterol 164 çıktı kızlarhayvansal gıdayı azaltacakmışım bir de tempolu yürüyüş yapacakmışım. İyi de ben aşırı hayvansal gıda yiyen biri değilim ki, eti falan severim ama haftada üç gündür en fazla. Stresten mi dedim stresten değil kötü yağdan dedi dohtor bey. Günde iki yumurta yiyorum ama kötü kolesterolü yumurta yükseltmez dediler yine de günde bire indirdim. İşi bırakıp evden camiye camiden eve geçirmeyi planlıyorum kalan üç ayımı, yanımda bir poşet ilaçla sıkıcı hasta muhabbeti yaparım artık bu saatten sonra nolacak
afiyet olsun :)günaydın kızlar .
cumartesi kahvaltı vardı . kreşin kahvaltısı .
orada omlet , peynir , zeytin , muhlama, browni , acuka ile kahvaltı
akşam brokoli haşlama üzerine sarımsaklı yoğurt
sodalı sulu içecek . kahve . yatış
pazar günü.
kalkınca 1 bardak süt ile kahve
kahvaltım:
2 elma , örgü peynir, zeytin, 2 dilim çavdar ekmek, hardal . reçel . bal ile kahvaltı
kahvaltı sonrası 1 soda , 1 bardak üzüm suyu (kendim yaptım) , su ile 500 ml içecek
akşam yemeği beyaz lahana , ıspanak ile sebze yemeği
evdekilere pastırmalı ,tereyağlı makarna yapmıştım , pişmiş mi diye kontol ederken 2 kaşık yedim . normalde yemem öyle ama çok beğenince biraz tadına baktım , tuzu nasıl diye
sodalı , sulu içecek . kahve. yatış
ellerıne saglık afıyet olsun :)dün kakao . hurma . su ile yulaflı top yaptım
bu sabah 1 bardak süt ile 2 top yedim .
evdekilere kahvaltı hazırladım . 2 bardak ayvalık loru. 1 bardak un . vanilya . kab. tozu .
waffle yaptım onunla. yarım yedim waffledan
ekspresso mak. ile kahve yaptım işe getirdim şimdi içiyorum .
öğlen yemeğim , ısırgan çorbası . arkadaşımda içmiştim . tarif almıştım . dün çocukları mera ya , dere boyuna götürdük eşimle. çok çamurdu. çok kalmadık . köye arkadaşa geçtik kahve içtik onda. neyse meradan ısırgan toplamıştım .
ısırgan, mısır unu, soğan , sarımsak, tereyağı ile çorba yapılır. blender yapılır .
800 ml o çorbadan aldım sabah . kavanoza.
1 kase kırmızı lahana turşusu (yağlı turşu)
1 kase yoğurt . içine vanilya koydum.
1 yeşil elma. 1 greyfurt .
öğlen yemeğim olacak inşallah
benım ılk 4 ay cok fenaydı yahu ...Günaydın kızlar, benim iştahım hiç yok. Zoraki bişeyler yiyorum. Midem sürekli bulantı halinde. 8 ay gözümde öyle bir büyüyor ki
Bugünden itibaren ben de yazacağım buraya yediklerimi artık, belki daha dikkatli olurum.
hayvansal urunlerle alaka bulanların makalelerını okudugumda nıyeyse kafamda tam ortusmedıKızlar nolmuş foruma yahu el yordamıyla zor buldum burayı da neyse ki geldim
afıyet olsun :)Bu sabah
1 haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
Lor peyniri (ihtiyar moduna girip menüden kaşarı çıkardım bunu soktum) tadını seviyorum ama lor peynirinin
çeyrek dilim kadar ekşi mayalı ekmek vardı evde kaymak-reçel sürüp yedim
küçük bir dilim nisanın mücveri
yarım çorba kasesi yoğurt
Öğlen yanımda mücver, salata, yoğurt getirdim
güzelmiş tenceren . benimkisi sıradan eskilerden .kızlar pancar 1 saat duduklude hamur olup parcalanmaz anca yetıyor
tencerede 3 saatde pıser kontrol etmeye gerek yok atın dudukluye ıcınıze sınmıyorsa 45 dk pısırın baktınız diri hala sert bır 15 dk yıne pısırırsınız
benım duduklum bu
Eki Görüntüle 2241494 tam 1 saat yetıyor fişlamaya baslayınca altını yarım edıp 45 50 dk beklıyorum
ocaga koyar koymaz orta goz tam altı acıkta 10 dk sonra fışlamaya baslıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?