• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

benim öğlen yemeğim .
1 porsiyon balık
2 haşlanmış yumurta
mantar sote
1 büyük kase yoğurt . içine 2 paket ruşeym .
3 kuru kayısı
3 tatlı kaşığı hurma pekmezi. soğuk sıkım .

Ama canım inan bu başka. Resmen sadece kakao ve kakao yağı var içinde. Bir arkadaşın eşi çikolata üretiyor, onun kullandığı hammadden vermişti. Şeker olmasa kakao faydalı bişey aslında. Neyse, işin özü ben zaten bu aradığım şeyi satanı bulamadım. Bulsam nadir yaptığım şekersiz tatlıların üzerine eritecektim. İtiraf et muzlu omlete saf çikolata sos yakışmaz mıydı? :kk77:

:KK70: artistee baak chialıı soomthyler demek; zararlı olmadığını bilsem ben de arada çıtır çıtır baklava, künefe gömerdim ne yalan :KK70:

Fitsyyyyyyyyyyyyy, çok sevindim!! Sağlıkla kucağına al inşallah. İnşallah hamilelik, doğum tüm süreç çok kolay geçer. Kardeşlerin yaş farkı da az olacak, ne güzel :KK200:

Nisa! O evde kim vardı da kirletti evi? Sana tatilde süper, toz bezi vermediler diye özledin mi bunları? :rolleyes:
canım benim bi tarifim var . çikolata için .
daha önce yaptım . çok da beğendim .

hindistan cevizi yağı. diyelim 2 yemek kaşığı aldın bi kaba.
üzerine dark kakao. hafif kıvam alacak kadar konuluyor . göz kararı. mesela 3 yemek kaşığı gibi ama az az koy ki birden katılaşmasın . katılaşmasını takip et .
ve hiç şeker konulmuyor . ben az biraz stevia koymuştum . ama koymayabilirsin .
buzluk kabım vardı kapaklı.
ona koydum . ve her sabah kalkınca 1 adet attım ağzıma. eriyor yavaşça
ve çok feci doyurucu. yağ sonuçta sadece.

9497982173234.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsonn Samsonn bir de bu akışkan oluyor ilk yapınca ama buzdolabına koyduğun zaman hemen donuyor . kıtır kıtır oluyor . dene bak bunu seversin .

ben ilk ablamda yemiştim . kızı yapmıştım . bayılmıştım . kendime de yapmıştım .
yine yapmak aklıma geldi bak .

canım benim bi tarifim var . çikolata için .
daha önce yaptım . çok da beğendim .
Hepsini ben yicem :)

hindistan cevizi yağı. diyelim 2 yemek kaşığı aldın bi kaba.
üzerine dark kakao. hafif kıvam alacak kadar konuluyor . göz kararı. mesela 3 yemek kaşığı gibi ama az az koy ki birden katılaşmasın . katılaşmasını takip et .
ve hiç şeker konulmuyor . ben az biraz stevia koymuştum . ama koymayabilirsin .
buzluk kabım vardı kapaklı.
ona koydum . ve her sabah kalkınca 1 adet attım ağzıma. eriyor yavaşça
ve çok feci doyurucu. yağ sonuçta sadece.

9497982173234.jpg
[/QUOTE]

Çok da kolaymış! hemen denicem, sağol canım ;)
Eki Görüntüle 2239894
Eki Görüntüle 2239895

Nisa resmen ziyafet olmuş bu! Nohut çok tok tutuyor hakketen. Yumurta ile taze soğanlı, yeşillikli salata yapar mısın? o da sabahları çok güzel gidiyor.

oh mis gibi olmuş ev. beyazı ben de seviyorum . afiyet olsun doyurucu kahvaltı. yumurta ve nohut . ne güzel . harikasın
demirleke geçen demiştin ya takip ettiğim bloglar var diye.kimleri takip ediyorsun.bide şu kavanoz olayı vardı.yemek götürüyordun.onu nasıl muhafaza ediyordun

demirleke geçen demiştin ya takip ettiğim bloglar var diye.kimleri takip ediyorsun.bide şu kavanoz olayı vardı.yemek götürüyordun.onu nasıl muhafaza ediyordun
vlog var . japon mutfağı. genelde sebze yiyorlar o nedenle bana hitap ediyor . ve koreli bi kaç kişi var . onların da minimal yaşamlarını takipteyim . simple life .
koreliler tek göz odada yaşıyor . o odada mutfak var . yatağı bi kenarda. küçük bi masa sandalye . koltuk bilem yok . düşünebiliyor musun . ne kadar az eşya . ne kadar az giyim vs .

öyle işte. ben sana atayım mı özelden . bakar mısın bilemiyorum . incele.
genelde sessiz bakıyorum . dil bilmesen de. ama eğer türkçe olsun dersen ayarlardan altyazıları aç . türçke seç . en azından fikirleri anlarsın . ama izleyerek de anlıyorsun .

vegan yemek tariflerini takipteyim genelde instag. dan . biraz sebze damak tadına hitap ediyor . ege mutfağı da aynı şekilde . hep sebze yerler onlar da. et ile aram hiç iyi değil malesef. özellikle kırmızı et . sucuk vs . kemik suyu hele of. burnumu tıkayıp içiyorum . şifa sonuçta ama zorla işte.
tavuk , balık severim .

cam kavanozlarım var evet . küçük . onlara koyuyorum . öyle getiriyorum . bazen çocukların beslenme kutularını kullanıyorum . onlar ile getirdiğimde çok eğlenceli oluyor .
bi de ikeaa dan çatal kaşık aldım . hem çelik . hem plastik . onlarla yediğimde de kendimi çok iyi hissediyorum . bi de yine ikeaa dan japon yemek yeme çubuğu aldım . arada çocuklarla onlarla yiyip gülüyoruz . herkes kullanmaya hevesli bizde maşallah.

az işim var . onu halledeyim sana atacağım özelden .

bi de muhafaza demişsin . işe getirdiğimde iyice kapalı ise koku çıkmayacak gibi ise çekmecemde durur . akşamdan buzdolabına koyarım . evden çıkmadan çantama atarım . işe gelince ya çekmeceye . ya da camımın önüne dışarı koyarım. mesela bugün balık vardı . haşlanmış yumurta vardı ( kabuklu ) onları direk camımın dışına koydum . içeride kokabilir diye.

vlog var . japon mutfağı. genelde sebze yiyorlar o nedenle bana hitap ediyor . ve koreli bi kaç kişi var . onların da minimal yaşamlarını takipteyim . simple life .
koreliler tek göz odada yaşıyor . o odada mutfak var . yatağı bi kenarda. küçük bi masa sandalye . koltuk bilem yok . düşünebiliyor musun . ne kadar az eşya . ne kadar az giyim vs .

öyle işte. ben sana atayım mı özelden . bakar mısın bilemiyorum . incele.
genelde sessiz bakıyorum . dil bilmesen de. ama eğer türkçe olsun dersen ayarlardan altyazıları aç . türçke seç . en azından fikirleri anlarsın . ama izleyerek de anlıyorsun .

vegan yemek tariflerini takipteyim genelde instag. dan . biraz sebze damak tadına hitap ediyor . ege mutfağı da aynı şekilde . hep sebze yerler onlar da. et ile aram hiç iyi değil malesef. özellikle kırmızı et . sucuk vs . kemik suyu hele of. burnumu tıkayıp içiyorum . şifa sonuçta ama zorla işte.
tavuk , balık severim .

cam kavanozlarım var evet . küçük . onlara koyuyorum . öyle getiriyorum . bazen çocukların beslenme kutularını kullanıyorum . onlar ile getirdiğimde çok eğlenceli oluyor .
bi de ikeaa dan çatal kaşık aldım . hem çelik . hem plastik . onlarla yediğimde de kendimi çok iyi hissediyorum . bi de yine ikeaa dan japon yemek yeme çubuğu aldım . arada çocuklarla onlarla yiyip gülüyoruz . herkes kullanmaya hevesli bizde maşallah.
bikaç yabancı baktığım site var ama genelde diyetik düzenler vs hakkında.sen bana özelden at çeviri falan yapar yada direk ayarlardan bakarım.youtbe kanallarından takip ettiğinde varsa.
normal kavanoz olur değilmi.şu renki kaplardan alacaktım yemekleri sıcak tutanlardan ama bikaç saat sonra bakteri üretmeye başlar diye istemiyorum.kavanoz daha sağlıklı gibi.

az işim var . onu halledeyim sana atacağım özelden .

bi de muhafaza demişsin . işe getirdiğimde iyice kapalı ise koku çıkmayacak gibi ise çekmecemde durur . akşamdan buzdolabına koyarım . evden çıkmadan çantama atarım . işe gelince ya çekmeceye . ya da camımın önüne dışarı koyarım. mesela bugün balık vardı . haşlanmış yumurta vardı ( kabuklu ) onları direk camımın dışına koydum . içeride kokabilir diye.
tmm sen müsait olduğun vakit.

canımm cok tesekkur ederım :KK36:

benım doktorda ekmek ve veya unlu seyler yedıgın surece o dırencı kıramazsın 50 yıl oncekı ekmekler bugdaylar olsa ye derdım ama sımdı ne ekmegı olursa olsun yeme onun yerıne cevız ye ondan alman gereken karbonhıdratı kabaktan al kabak ye dedı :KK70:
içimden kabak agacı cıkacak

Uzun zamandır neredeyse ekmeği bir koparimlik yiyorum.zayiflamak gibi bir derdi yillar once geçirmiş biri olarak amacım zayıflamak degil aksine ekmeği keslekti.
Zayıflayıp kuruduk iyimi.
Birde açlık sekerim bozuldu.
Kilo almata çalışıyorum
Resimdeki yemekler efsane canim çekti valla;)

Back
X