• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Bence de senin beslenme tarzın epey değişik, ilk zamanlar Avrupa'da yaşan bir Türk zaar, tuhaf tuhaf yeme alışkanlıkları edinmiş diye düşünmedim değil :KK70:

Benim gibi yemeyi çok seven bir insanın asla yemeyeceği tek şey balkabağı tatlısı sanırım, şekerli şekersiz farketmez. Bir tek gözleme tarzı bişeyini yaparlar bizimkiler, o başka.

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko bilir sanırım.
IMG_1380.JPG
bu ispanaklı versiyonun, balkabaklısı var. Tek kelimeyle aşk :KK70:

Sodalı içeceklerini ilk fırsatta denicem.
hahah.
aşk olsun .

almanya doğumluyum ama kendimi bildim bileli Türkiye deyim .
xenforo-smilies-kk70.gif

beslenme alışkanlıklarım değişik . belki ondan kilo almıyor olabilirim . yemek pek sevmem . hamur işi aramam . sebze ve yumurta hastasıyım . süt ve süt ürünlerini çok tüketirim . öyle yani.

bi de balkabaklı tatlı börek yapılır . rahmetli anneannem yapardı. böyle bizimki.

Eklentiler

• balkabakli-tatli-borek-tarifi-500x333.webp
    balkabakli-tatli-borek-tarifi-500x333.webp
    16 KB · Görüntüleme: 42
hahah.
aşk olsun .

almanya doğumluyum ama kendimi bildim bileli Türkiye deyim .
xenforo-smilies-kk70.gif

beslenme alışkanlıklarım değişik . belki ondan kilo almıyor olabilirim . yemek pek sevmem . hamur işi aramam . sebze ve yumurta hastasıyım . süt ve süt ürünlerini çok tüketirim . öyle yani.

bi de balkabaklı tatlı börek yapılır . rahmetli anneannem yapardı. böyle bizimki.
:KK48::KK48: ucundan tutturmuşum :-)

Börek enfes görünüyor! Çıtır çıtır ve üzerinde şeker var sanırım , bak buna da hayır diyemem sanki :kk77:

ayrıca lazım . karalahana da çok yerim .mısır unu tüketirim çokca. . :KK70:
Geçen ben de sebze olsun diye karalahana aldım, ucundan ısırdım, baktım acımsı. Bununla ne yapılır diye ben çözemeden, iki güne sararıp solmuşlar. O kadar da dayanıklı bir görünümü vardı halbuki. Maruldan utansın :D

Geçen ben de sebze olsun diye karalahana aldım, ucundan ısırdım, baktım acımsı. Bununla ne yapılır diye ben çözemeden, iki güne sararıp solmuşlar. O kadar da dayanıklı bir görünümü vardı halbuki. Maruldan utansın :KK70:
beklemez . hemen yapman lazım . buzluğa atabilirsin ya da.
buzluğu görünce lezzetlenir lahana. kar vurmadan yenmez . illa kar yağması lazım mesela.

nette tarifler var . ben çok severim . mısır unu ile yapılır . sade yapılır

:KK48::KK48: ucundan tutturmuşum :-)

Börek enfes görünüyor! Çıtır çıtır ve üzerinde şeker var sanırım , bak buna da hayır diyemem sanki :kk77:
evet şekerli içeriği zaten . üzerine şeker serpmesen de oluyor . bak canım çekti. kendime yapayım . evde kabak da var .
tavada yapsam da olur . kimse yemez evde benden başka

Bence de senin beslenme tarzın epey değişik, ilk zamanlar Avrupa'da yaşan bir Türk zaar, tuhaf tuhaf yeme alışkanlıkları edinmiş diye düşünmedim değil :KK70:

Benim gibi yemeyi çok seven bir insanın asla yemeyeceği tek şey balkabağı tatlısı sanırım, şekerli şekersiz farketmez. Bir tek gözleme tarzı bişeyini yaparlar bizimkiler, o başka.

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko bilir sanırım.
IMG_1380.JPG
bu ispanaklı versiyonun, balkabaklısı var. Tek kelimeyle aşk :KK70:

Sodalı içeceklerini ilk fırsatta denicem.
Yüce rabbim sac böreği bu ohh şöyle tereyağlı tereyağlı :kk77:

Geçmiş olsun canım, neyin var? Grip mi?

Süper, sevindim. Güzel güzel gezin, keyfini çıkarın inşallah :)

İstanbul' da gitmiştim ben Nisa, ama bu kadar etkileyici değildi sanki. O sütünlar, yosun tutmuş taşlar falan acayip havalı olmuş. Köpek balığı ağır ağır yüzerken insan bi ürperiyor. Jaws filminin içindesin gibi :KK70:
Direk akvaryumun içindesin sanki çok çeşit ve yoğun balıklar çok büyük Türkiye'nin en büyüğü buymuş

@demirleke gerçekten damak zevkin çok farklı:) bir şeyleri bir şeylerle karıştırıyorsun habire:)))
Bir de mesela öğünlerinde çok farklı şeyler tüketiyorsun ne bileyim akşam yemeğinde bir gevrek diyorsun, sonra reçel diyorsun, ardından balkabağı diyorsun:) benim aklıma akşam yemeği denince aklıma gelmeyen şeyler senin menüde oluyor.
Zayıflığının sırrı bu mu yoksa? Yediğin farklı şeyler vücutta tepkimeye girip kendi kendini mi yok ediyor bilemedim:)))

@demirleke gerçekten damak zevkin çok farklı:) bir şeyleri bir şeylerle karıştırıyorsun habire:)))
Bir de mesela öğünlerinde çok farklı şeyler tüketiyorsun ne bileyim akşam yemeğinde bir gevrek diyorsun, sonra reçel diyorsun, ardından balkabağı diyorsun:) benim aklıma akşam yemeği denince aklıma gelmeyen şeyler senin menüde oluyor.
Zayıflığının sırrı bu mu yoksa? Yediğin farklı şeyler vücutta tepkimeye girip kendi kendini mi yok ediyor bilemedim:)))
:D :D

Yok yaww, sindirememişsindir. Sen yemezsin çok. :KK66:
Ben de anneme geldim, gecenin bu saati börek ve sarma yedim çayla :olamaz:
Bu saatte kek yeniyor burda da :D
Yok yok baya kilo aldım :(
Yarında dayimlardayim bakalım yengem kaç kilo yedirmeye çalışacak bana :(

Samsonn Samsonn canım yaaa ne olduğunu bilmediğim bir salgına yakalandım:/ boğaz ağrısı kaynaklı, vücut kırgınlığı ama bir haftadır nereye yattığımı bilmiyorum resmen. Bri de gözümde it dirseğine benzer birşey:/ uçuk ta patlatmıştım:/ yürüyen canavara dönüştüm resmen:d bizim doktorda sürekli tatilde olduğundan randevuyu haftaya alabildim ancak. Burdaki çalışma sistemi Türkiye’de olsa keşke.
N nscckts sen Ankara’da mısın:KK200:
Öyle uzun gezmelerde adamı patlatana kadar yediriyorlar:eek: 1 kilo şişliktir yaa, sen dönünce hemen atarsın;) keyfini çıkar, bol bol gez

Selam,
Regl meselesinden sonra yemek meselesinde de bazılarınızla senkronize gidiyoruz. :)

Ben de tatildeyim. Hawaii'de ayıptır söylemesi. :)) Arkadaşımlayım. Restoranlarda yiyip içiyoruz ve ben her hücremle o yemeklere karşı koymaya çalışıyorum. Ölecem valla bunun savaşını verirken. Dışarda yemene içmene dikkat etmek çok zor. Az önce bir omlet söyledim, yanına penkek geliyor. Sandım ufak bir parça getirecekler. Bana getirdiler üst üste 3 penkek. Tadına bakmakla kalamıyorum, nasıl çekiyor o tatlı beni... birkaç lokma yiyip koşa koşa çöpe atmak zorunda kaldım. Yesem olmayacak, yemesem duramıyorum. En iyisi gözümün önünden çekmekti. Yiyecek çöpe atmayı da sevmem. Tam drama valla. Neyse ki aktifiz burada, hareket ediyoruz.
Ama eve gidip kontrollü beslenmeme de sporuma da devam edeceğim gelecek hafta.

Uzun bir süre tartılmayı da düşünmüyorum. :olamaz:

Back
X