• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

çok severim .
elmalı kurabiyeyi de çok severim .
iki kez pişiririm . iyice kuru olunca çıtır çıtır oluyor kurabiye. mis .
Sizin ev pastane mi gibi zaten mubarek. Waffle makinesi, büskivi makinesi, elmalı kurabiyeler...missler gibi kokular.
Wonderland :D Beni de alın, metabolizmamı hızlandırıp, size taşınıyorum :halay:

Sizin ev pastane mi gibi zaten mubarek. Waffle makinesi, büskivi makinesi, elmalı kurabiyeler...missler gibi kokular.
Wonderland :KK70: Beni de alın, metabolizmamı hızlandırıp, size taşınıyorum :halay:
hahahah. gel canım gel .

ama elmalı kurabiyeyi ya da turtayı uzun yıllardır yapmıyorum . çünkü ben hariç kimse sevmiyor .
komşulara yaptım bi kaç kez çok beğenildi. çifte kavrulmuş yaptığım için sanıyorum çok sevildi. :KK53:

ben zayıf olmama rağmen çok severim yapmayı.
hiç üşenmem . bu sabah yine waffle yaptım . tavada börek yaptım çıktım .

ama yufka paketini dün akşam kız çantadan alıp üstünde zıplamış . yufkaları ayıramadım . parçalamak zorunda kaldım . yapışmışlardı birbirine.
yani börek görüntüde kötü oldu. ama eşim aradı ve tadı güzeldi sevdim yedim dedi.
evden ilk çıkan benim . yapıp bırakıyorum.

ama sen gel kuzu. mamalar yaparım . meto hizlanır . bizim ev çok dinamik . çok yorucu ama çok şükür yine tabi.

hahahah. gel canım gel .

ama elmalı kurabiyeyi ya da turtayı uzun yıllardır yapmıyorum . çünkü ben hariç kimse sevmiyor .
komşulara yaptım bi kaç kez çok beğenildi. çifte kavrulmuş yaptığım için sanıyorum çok sevildi. :KK53:

ben zayıf olmama rağmen çok severim yapmayı.
hiç üşenmem . bu sabah yine waffle yaptım . tavada börek yaptım çıktım .

ama yufka paketini dün akşam kız çantadan alıp üstünde zıplamış . yufkaları ayıramadım . parçalamak zorunda kaldım . yapışmışlardı birbirine.
yani börek görüntüde kötü oldu. ama eşim aradı ve tadı güzeldi sevdim yedim dedi.
evden ilk çıkan benim . yapıp bırakıyorum.

ama sen gel kuzu. mamalar yaparım . meto hizlanır . bizim ev çok dinamik . çok yorucu ama çok şükür yine tabi.
Yapan var yiyen yok, çok garipsedim :D

Yalnız minnoş çok şebelek ya. Yaş kaç? Komediye bak, yumuşak iniş yapmak için yufkanın üzerinde zıplayayım demiş :D

evet çok şeker . ama bizim kız seni suya götürür susuz getirir . :sinirli::sinirli:
zorluyor bizi.
bi şey dersin tersini yapar . hiç de korkmaz sonucundan . :lülülü::lülülü::lülülü:

işimiz var . hayırlısı

Çok komik ya. Bu yaşta güçlü bir karakter desene :KK48:

2 yumurtayla yarım muzu çırpıp, tereyağda pişirdim.
Ben bir denerim, olursa olur çilekle de. :kk77:

Aaa aynı Nisa gibi, çok tatlı olmamıştır. O yüzden reçelle götürdün. Bir sonraki denemelerine görsel isteriz. :kk77:

Omleti nasıl yaptın Sevde? Muz lifli sanki çilekle olmaz gibi.
Bu arada grup olarak hepimizin regl in sync olmuş nerdeyse :KK70: Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko

Evet, ikisini farklı öğünlerde kullanmak gerekiyormuş, ama uyaran hiç olmadığı için, ben tiroid hapını kahvaltıdan önce, demiri kahvaltı ile beraber içiyordum hep :KK43:

Nisaa telafi olarak yediğin, içtiğin, gezdiğinden görseller istiyoruz :halay:

Ya iradene hayranım yaa. :sampiyon: O kadar yol git, sofralar dizsinler, kuş kadar ye. Ben böyle misafirliğe gitsem, ay ayıp olacak bahanesine sığınıp ipin ucunu kaçırıyorum. :silah:

Pazar günü küçük bir organizasyonumuz vardı, misafirler falan, saçma sapan şeyler yedim. Eve geldim, tövbe ettim tekrar. Bu sabahki kahvaltım 1 yumurta, 2 ceviz, 3 küçük hurma, bol tulum peyniri ve ihlamur. Akşama doğru yogurtlu, maydonozlu, zeytinyağlı, sirkeli karabuğday yiyeceğim. :KK54:
Şimdi ikisini farklı öğünlerde kullanıyorum ama hamilelikte troit ilacınıda demiride kahvaltıdan önce alıyordum aynen doğum doktoruda çok hatalı biliyor sonuçta ilaç kullandığımı...
Şimdiki dahiliyeci o yüzden gece kullan demiri dedi ve tabi iştahta açabilir diye gece olsun dedi

Dünün ve bugünün kahvaltısı aynı:
1 kase yoğurt
2 haşlanmış yumurta
10 kadar yeşil zeytin
2 dilim eski kaşar
(bunlar anca doyuruyor beni)

dün öğlen 1 tabak salata ve etli nohut yemeği yedim, akşam 18:00'de de yine 1 kase yoğurt, 10 fındık ve dükkanı kapattım.
Bugün de tostçuya gideceğiz akşam yemem artık :deli:

Seni en iyi ben anlarım samsonum:deli: şimdi patlamış mısıra dadandım evde paket bitse de kurtulsam şu illetten daha da eve böyle şeyler almayacam lahana neyime yetmiyor

Aynen canım ya. Mesela yarın düzene giriyorum diyorum ya, evde zararlı ne varsa o gün imha etmem lazım. Çöpe de atmam nimet diye, bir tadelle, üzerine kek, üzerine 5 adet eticin yediğimi bilirim. :silah:En favori abucurum ülker çokomel, eskiden daha güzeldi tadı gerçi. Onu markette kasanın yanında
upload_2019-2-21_9-2-58.webp
şöyle satıyorlar. Ben bunu alsam 2 akşam da biter :D en güzeli hiç eve sokmamak. Zaten şekerden arınınca markette görsen de canın çekmiyor.
Tatlı mı oluyor peki, ben de denemek istiyorum ama bir muza yakın katsam diyorum kek niyetine yerim

Ben 1 muza ( küçük yerli muz) 1 yumurta ile yaptım, acayip tatlı oldu. Resmen pancake. Ya keşke şekersiz çikolata bulsam, böyle şeylerin üzerine enfes gider.

Dur görsen atıcam bak.

Aynen canım ya. Mesela yarın düzene giriyorum diyorum ya, evde zararlı ne varsa o gün imha etmem lazım. Çöpe de atmam nimet diye, bir tadelle, üzerine kek, üzerine 5 adet eticin yediğimi bilirim. :silah:En favori abucurum ülker çokomel, eskiden daha güzeldi tadı gerçi. Onu markette kasanın yanında Eki Görüntüle 2237774 şöyle satıyorlar. Ben bunu alsam 2 akşam da biter :KK70: en güzeli hiç eve sokmamak. Zaten şekerden arınınca markette görsen de canın çekmiyor.

Ben 1 muza ( küçük yerli muz) 1 yumurta ile yaptım, acayip tatlı oldu. Resmen pancake. Ya keşke şekersiz çikolata bulsam, böyle şeylerin üzerine enfes gider.

Dur görsen atıcam bak.
ay kuzum . çok şekerli o çokomelll nasıl yersin . bırak o kaka. at elinden

Back
X