- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.391
- 158
Hangisi daha iyi karar veremedim:))Daha çok pis boğazlık ve akabinde gelen iradesizlik sanırım![]()
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangisi daha iyi karar veremedim:))Daha çok pis boğazlık ve akabinde gelen iradesizlik sanırım![]()
O daha mı iyi karar veremedim:))
Kızlarımmm selamlar ben geldim
Herkesler nasıl iyi mi, yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
Okuya okuya geldim sayfaları, içim pozitif hislerle doldu :) fazla giremiyorum yine maalesef ama okudum fırsat buldukça dışarıdan. İşyerinde bi arkadaş da bana takılıyor öğlen birlikte salata kemiriyoruz ama o benden daha motive çıktı ne yemek istesem engelliyor beni, bişeyi uzun süre doğru düzgün yapınca boz bu işi boz diye dürtüyorlar içeriden beni o yüzden geçen hafta yedim de yedim sonuç +1.5 kg ve yaklaşık yarım beden büyümebu hafta bu kardeşiniz bedensel temizlik yapacak anlayacağınız.
Sabah 07:30
İki haşlanmış yumurta pulbiber karabiberli
1 kase ev yoğurdu
2 dilim eski kaşar
10-15 yeşil zeytin
Yarım dilim ekşi mayalı ekmeğe kaymak sürdüm (tutsun biraz diye yiyorum @nscckts günah olur mu nisam günahsa vur de öldüreyim hemen)
Öğlen 12:30
Etli nohut yemeği çeyrek dilim ekşi mayalı ekmek
Salata
4-5 etli çiğ köfte (üst komşu getirdi sağolsun boşa gitmesin diye yedim)
Akşam 17:30 da bir portakal ile 10 kadar çiğ fındık
Ya bende dün regl oldum öyle sisim ki yüzüğüm çıkmadıben de dün regl oldum . karnım kocaman . üşüttüm de galiba .
anne baba ile çay mı. ay annemi babamı özledim . keyfini çıkar .![]()
Yarım saat sonra Ankarada teyzemin evinde mamalar yiyor olucam :)
Merhaba tesadüfen gördüm mesajınızı ekşi maya ekmek mi yapıyorsunuz siz mi yaptınız bu ekmeği@demirleke nasıl yani? Fırın yok mu?
Sıcak olmasına gerek yok benim için. Şöyle mayalı olsun yeter.
Biraz daha konuşursam bu hususta akşam menüm belli oldu demektir
![]()
![]()
Haşimayum sadece demire bakıldı bunlardan ve tabi ki eksik ilaç kullanıyorum
Aynen senelerdir doktora gidiyoruz çinko iyot falan kimse bakmıyor sadece tsh demir gibi onlara bakılıyorevet ya, maalesef yıllardır. Ve alanında çok ünlü bir doktora gittim senelerce, çinkom eksik, demirim düşük desem burun kıvırır adam...hiç böyle çözüm odaklı öneriler sunmuyorlar. Sadece ömür boyu bir hapa ve doktora mahkumsun.
Talep etmesini bırak, kendim olcturup gosteriyorum, TR topraginda çinko az, herkes de düşük diyor adam. D vitaminim 4 çıkmış, takviye alsam mı diye soruyorum, çok istiyorsan yazayım diyor. Ya yıllarca doktora gittim, bir kere biri bana demir hapları tiroid ilaçları ile kullanılmaz demedi. Internette rastgeldim Allah 'dan.Aynen senelerdir doktora gidiyoruz çinko iyot falan kimse bakmıyor sadece tsh demir gibi onlara bakılıyor
Yok yok, google görselleri. Nerde ben de o hamaratlik, olmadığı da iyi gerçi, yapar yer,yapar yer, iyice siserdim .Merhaba tesadüfen gördüm mesajınızı ekşi maya ekmek mi yapıyorsunuz siz mi yaptınız bu ekmeği![]()
Nasıl yani troitle demir aynı öğünde kullanılmaz sadece dimi...Talep etmesini bırak, kendim olcturup gosteriyorum, TR topraginda çinko az, herkes de düşük diyor adam. D vitaminim 4 çıkmış, takviye alsam mı diye soruyorum, çok istiyorsan yazayım diyor. Ya yıllarca doktora gittim, bir kere biri bana demir hapları tiroid ilaçları ile kullanılmaz demedi. Internette rastgeldim Allah 'dan.
Omleti nasıl yaptın Sevde? Muz lifli sanki çilekle olmaz gibi.Muzlu omleti yaptım bugün. Güzel oldu güzel. Ben bunun değişik versiyonlarını da yaparım artık. Mesela çilekli falan.
Ne tesadüf, ben de bugün regl oldum ve şiştim. Bu sabah koşuya bile zor dayandım, enerjim yok. Yarın çıkmayacağım. Tatlı krizine girdim. Muzlu omleti üzerine reçel dökerek yiyorum.
Nasıl yani troitle demir aynı öğünde kullanılmaz sadece dimi...
Troidi sabah alıyorum demiri akşam doğrudur inş
Kızlar sizi çok ihmal ettim okuyorum konusmalarinizi sohbeti kaçırdığım için üzülüyorum
Telafi edicem :)
Teyzem sarma
İçli köfte
Yuvalama
Pirinç pilavı
Mantar soteli börek
Yapmış
Ben 1 sarma 1 içli köfte ve böreğe koymadığı artan mantar soteyi yedim
Mandalina reçeli yapmış yaptığı kurabiyeye marmelat olarak kullanmış ondan da kahvenin yanına bir ısırık aldım
ay ay mamalar . ben de yerdim vallahi. affetmem asla. mümkün değil . 2 gün yemek yemem gerekirse ama o masada tıka basa yerim .Teyzem sarma
İçli köfte
Yuvalama
Pirinç pilavı
Mantar soteli börek
Yapmış
Ben 1 sarma 1 içli köfte ve böreğe koymadığı artan mantar soteyi yedim
Mandalina reçeli yapmış yaptığı kurabiyeye marmelat olarak kullanmış ondan da kahvenin yanına bir ısırık aldım
afiyet olsun güzel yemişsin . organizasyonların mamalarını da affetmemOmleti nasıl yaptın Sevde? Muz lifli sanki çilekle olmaz gibi.
Bu arada grup olarak hepimizin regl in sync olmuş nerdeyse![]()
Mihail Zoscenko
Evet, ikisini farklı öğünlerde kullanmak gerekiyormuş, ama uyaran hiç olmadığı için, ben tiroid hapını kahvaltıdan önce, demiri kahvaltı ile beraber içiyordum hep
Nisaa telafi olarak yediğin, içtiğin, gezdiğinden görseller istiyoruz
Ya iradene hayranım yaa.O kadar yol git, sofralar dizsinler, kuş kadar ye. Ben böyle misafirliğe gitsem, ay ayıp olacak bahanesine sığınıp ipin ucunu kaçırıyorum.
Pazar günü küçük bir organizasyonumuz vardı, misafirler falan, saçma sapan şeyler yedim. Eve geldim, tövbe ettim tekrar. Bu sabahki kahvaltım 1 yumurta, 2 ceviz, 3 küçük hurma, bol tulum peyniri ve ihlamur. Akşama doğru yogurtlu, maydonozlu, zeytinyağlı, sirkeli karabuğday yiyeceğim.![]()
Sana da afiyet olsun canım. :) Yoğurt ve yeşil elmayı bir arada duyunca bir ekşime geliyor içimeafiyet olsun güzel yemişsin . organizasyonların mamalarını da affetmem
benim sabah yarım vaffle . çocuklara yaptım . ama daha çok ayvalık loru vardı içinde. un az .
yumurta , zeytin yağı , lor , kab. tozu. vanilya.
bi iki ısırık börek . tava böreği yaptım sabah . ondan yedim 2 ısırık çıktım . işe gelince çiiğ kaju . 2 kurukayısı yedim .
öğlen yoğurt . içinde keten toh . chia . yulaf . vanilya var
ayvalık loru 5 kaşık . 2 yumurta kırdım içine omlet yaptım . o var .
1 yeşil elma.
hahahha. ama öyle değil inan ki.Sana da afiyet olsun canım. :) Yoğurt ve yeşil elmayı bir arada duyunca bir ekşime geliyor içime![]()
Ben bilmem, elmanın en güzel hali turtahahahha. ama öyle değil inan ki.
yeşil elma ama ekşice değildi. tatlıcaydı![]()
![]()
çok severim .Ben bilmem, elmanın en güzel hali turta![]()