• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Gerçi regl öncesindeyim o yüzden mi şiş şiş hissediyorum bilmiyorum ama bugün eteğim dar geldi biraz, yani aşırı değil de biraz :) akşamları yine yemedim ama annem babamla çay çekirdek yaptım :sus:
ben de dün regl oldum . karnım kocaman . üşüttüm de galiba . o_O

anne baba ile çay mı. ay annemi babamı özledim . keyfini çıkar . :KK200::KK200:

dün akşam yemeğim maşallah yine bol kepçe.

brokoli haşlama. 1 yumurta . 1 bardak balkabağı
yulaflı top .
buraya kadar iyi . sonra çikolata . fıstık . gofret . birer ısırık .
sodalı su . elma . galeta.
reçel

bu sabah kahvaltı. yulaflı top 2 adet
1 dilim ekmek .
reçel
biraz taze fasülye.

öğlen için getirdiklerim
3 kaşık bulgur pilavı . evde sonu kalmıştı.
4 kaşık yoğurt
400 ml balkabağı
1 greyfurt

çekmecede çiğ kaju , kurukayısı var . ara öğün için .

1 bardak süt ile kahve yaptım . onu içtim işe gelince.

Kızlarımmm selamlar ben geldim :halay:
Herkesler nasıl iyi mi, yeni arkadaşlar hoşgeldiniz :KK52:
Okuya okuya geldim sayfaları, içim pozitif hislerle doldu :) fazla giremiyorum yine maalesef ama okudum fırsat buldukça dışarıdan. İşyerinde bi arkadaş da bana takılıyor öğlen birlikte salata kemiriyoruz ama o benden daha motive çıktı ne yemek istesem engelliyor beni, bişeyi uzun süre doğru düzgün yapınca boz bu işi boz diye dürtüyorlar içeriden beni o yüzden geçen hafta yedim de yedim sonuç +1.5 kg ve yaklaşık yarım beden büyüme :olamaz: bu hafta bu kardeşiniz bedensel temizlik yapacak anlayacağınız.

Sabah 07:30
İki haşlanmış yumurta pulbiber karabiberli
1 kase ev yoğurdu
2 dilim eski kaşar
10-15 yeşil zeytin
Yarım dilim ekşi mayalı ekmeğe kaymak sürdüm (tutsun biraz diye yiyorum @nscckts günah olur mu nisam günahsa vur de öldüreyim hemen :KK53:)

Öğlen 12:30
Etli nohut yemeği çeyrek dilim ekşi mayalı ekmek
Salata
4-5 etli çiğ köfte (üst komşu getirdi sağolsun boşa gitmesin diye yedim)

Akşam 17:30 da bir portakal ile 10 kadar çiğ fındık
Mihooooo hoş geldin!! Özlettin kendini :KK200: Annane nasıl oldu?

Menüler gayet güzel. Aslında 2 yumurta tok tutar zaten, ekmeğe gerek yok sanki. Ama ekşi mayalı ekmeği ben de çok severim :KK48:

O 1,5 kg regl kaynaklıdır. 4 gün öncesi tartılmayı bırakın diyorlar. Vücud çok su tutuyor sanırım, ben de hep 1-2 kg fazla çıkarım tartıda

dün akşam yemeğim maşallah yine bol kepçe.

brokoli haşlama. 1 yumurta . 1 bardak balkabağı
yulaflı top .
buraya kadar iyi . sonra çikolata . fıstık . gofret . birer ısırık .
sodalı su . elma . galeta.
reçel

bu sabah kahvaltı. yulaflı top 2 adet
1 dilim ekmek .
reçel
biraz taze fasülye.

öğlen için getirdiklerim
3 kaşık bulgur pilavı . evde sonu kalmıştı.
4 kaşık yoğurt
400 ml balkabağı
1 greyfurt

çekmecede çiğ kaju , kurukayısı var . ara öğün için .

1 bardak süt ile kahve yaptım . onu içtim işe gelince.

Afiyet şifa olsun :)
Bu bir ısırık alıp paketi kapatma olayı ben de asla yok. İsterse 200 gr çikolata olsun, açtımı bitiricem ben. Yoksa aklım taklı kalıyor :D

Afiyet şifa olsun :)
Bu bir ısırık alıp paketi kapatma olayı ben de asla yok. İsterse 200 gr çikolata olsun, açtımı bitiricem ben. Yoksa aklım taklı kalıyor :KK70:
yiyemedim . kesti beni . çok şekerli geldi.
yoksa ben de bırakamam paketi de yerim .:KK70:
çocuklara açtım . ama onlar da yemedi geri getirdi bi ısırık alıp . şekerli geldi sanırsam.

ay maşallah ya, ne güzel çocuklar da alışkın değil demek.
evet yiyemezler . evde kek kurabiye de hafif olur bizde.

şekeri az katarım . kurabiyeye tarçın atarım . tarçının şekerli hissi verdiğini biliyorsundur zaten .
zencefilli tarçınlı kurabiyemi tek geçerler. hafta sonu istediler de yapamadım . üşendim
bisküvi makinam da var . aslında eğlenceli . bu akşam yapabilirim . gaza geldim:KK53::KK53:

evet yiyemezler . evde kek kurabiye de hafif olur bizde.

şekeri az katarım . kurabiyeye tarçın atarım . tarçının şekerli hissi verdiğini biliyorsundur zaten .
zencefilli tarçınlı kurabiyemi tek geçerler. hafta sonu istediler de yapamadım . üşendim
bisküvi makinam da var . aslında eğlenceli . bu akşam yapabilirim . gaza geldim:KK53::KK53:

Ya ne eğlenceli sizin ev, busküvi makinası da ilk defa duydum. Tarçın katıp hiç şeker katmıyor musun?

Waffle resmi zaten bekliyordum senden, bisküvi fotosu da beklerim artık :KK48:
yulafla hurmalı toplardan yapsana sen de.

Yapsam hepsini bir oturuşta yerim. Ben öyle şeylere bulaşmasam daha iyi sanki.

Ye, dua et , sev filmini izlediniz mi .

Julia Roberts'ın filmi mi? Ben izlemedim. Güzel mi? Geçen 2:22 diye bi film izledim. Büyük beklentiler içindeydim, tamamen vakit kaybıydı. Ucuz Amerikan romantizmine bitiyorum :KK45:

Ya ne eğlenceli sizin ev, busküvi makinası da ilk defa duydum. Tarçın katıp hiç şeker katmıyor musun?

Waffle resmi zaten bekliyordum senden, bisküvi fotosu da beklerim artık :KK48:

Yapsam hepsini bir oturuşta yerim. Ben öyle şeylere bulaşmasam daha iyi sanki.

Julia Roberts'ın filmi mi? Ben izlemedim. Güzel mi? Geçen 2:22 diye bi film izledim. Büyük beklentiler içindeydim, tamamen vakit kaybıydı. Ucuz Amerikan romantizmine bitiyorum :KK45:
resim atayım . önceden kaydettiğim resimler vardı

ben de izlemedim ama izleyeceğim julia nın filmi evet .
bilmiyorum ama izlemeye değer geldi. izlersem yorum atarım sana

29244161_10156260935033057_1220839170621169871_n.jpg
29250130_10156260935433057_8380145183609442640_n.jpg

Back
X