Sağlıklı beslenirken;

eşim bugun telefonda kutladi.
yazın denize karşı bi aksam bi seyler icer cips yeriz dedi benim koca.
cocuklari anneanne ya da babaanneye birakıp.
nasipse yaza kutluycaz insallah.

yahu sizin cocuklar nerede.
boyle günleri sabote etmiyorlar mi.
nasil kahve eşliği de çilek yiyebiliyonuz siz.

ananas ben de cok severim . ama uzun zaman oldu almadim. yıllar oldu.
benım bır cocugum var kızım 3 yasında :)
dogdugundan berı masallah cok uslu bır cocuk hıc uzup yormadı bızı kendı kendıne oynayan bır kız
mesela ona da cılek tabagı hazırladım sen buyudun tam 3 yas oldun ya bunu boyle kendın ye sohbet ederız dedım tamam dedı
sımdı suan cılekle sohbet edıyor cılekle cılegı konusturuyor doktor olmus cılegı muayene edıyor falan
bıraksam boyle oynar 1 saat sıkılırsa sarkı soyler dans eder hıc bırsey bulamasam danslı cocuk sarkıları var acarım onu baka baka aynı hareketlerı yapar oylede 1 saat oynar

yanı bız evlılık yıldonumu olsun dogum gunu olsun sıkıntı yok :) hepbırlıkte kutlayabılıyoruz

ya masallah. ne tatlı. aferin ona. benimkiler cok hareketli.yaramaz. ortanca iyiydi ama onu da abi bozdu. abi yokken sakin. ama abi varsa yandık. kız en kücük ve o çok cadı.
oynar kendi ama senin anlattığın kadar uzun değil. kızımızın vukaatı çok evde. abileri falan cırmaliyor.

ahhaha cok tatlı yahu ömürlü olsunlar saglıkla sıhhatle

Oo ben görmeyeli ne çok sohbet dönmüş.
Bazı tarifleri not ettim. Muzlu yumurta, muzlu yoğurt, soğanlı yumurta falan gibi. Bana böyle tariflerle gelin. :)

Bir şey sorcam. Waffle için şerbete alternatif bilen var mı? Zehir gibi şekerli şerbet yemek istemiyorum. Mesela şerbet yerine sırf meyve koyarsam da kuru olur gibi geldi. Bu konuda fikri olan var mı? Bu waffeın üzerinde ne gezdirsem ki, hadi waffleı 1 kere idare edecem ama bari şerbetinden çok kalori almasam?

Selam :)
Waffle üstüne meyve üstüne bal veya
Tahin pekmez veya
Keçiboynuzu pekmezi

Bunlar gayet güzel olur fındık badem de eklersiniz içine

Ben waffle a şerbet konduğunu ilk kez duyuyorum bizimkiler bitter çikolata veya bal veya tahinli pekmez koyuyor

Evet, pekmez aklıma gelmemişti. Balla ve pekmezle deneyeyim. :)
Teşekkürler :)

sevde_ 'nin waffle 'dan kastı pancake gibi bişey mi? Nisa'nin muzlu yumurtası süper bir pancake gibi duruyor.
Waffle'a TR de sadece çikolata sürüyoruz biz, üstüne de meyveler. :)

canım . ben makinasını aldım . şerbet derken neyi kastettin anlamadım .
kek hamuru yapıyorum . çıkardıktan sonra üstüne tereyağı ya da bal sürüyorum . o kadar .
kendim yemem . tadına bakarım . kalan olursa yerim . ama bi bütün hiç yemedim .
aslında meyve doğrayarak güzel olur . muz . çilek gibi. ama benim çocuklar öyle yemiyor. meyveyi meyve gibi yerler
bazen sarelllee sürerim . ama çok az . şekerli şeyleri sevmiyorlar .yani içini bayan şekeri yemezler . çok şekerli diye. alışkın değiller . alıştırmadım.

Bu da benim öğle yemeğim, bir de yumurta vardı ama onu çekmeden yedim Eki Görüntüle 2236052
afiyet olsun .
benim öğlen yemeğim . bol pırasalı ve 2 yumurtalı omlet
1 kase yoğurt içine vanilya ve tarcın . 1 yeşil elma içine doğradım
2 paket etiform. feci acıkmıştım .
bir kac fındık

sabah sadece 1 bardak süt içtim . öyle işe geldim . öğlen olduğunda açlık tavan yaptı.

dün akşam sadece 2 kase brokoli çorba ve 1 greyfurt yemiştim . akşamdan sabaha açtım zaten ama yeme fırsatım olmamıştı.

Ben Abd'de yaşıyorum. Burada waffle üzerine şurup, yani şerbet dökülür. Sanırım Türkiye'de bu şekilde yenmiyor.

sevde_ 'nin waffle 'dan kastı pancake gibi bişey mi? Nisa'nin muzlu yumurtası süper bir pancake gibi duruyor.
Waffle'a TR de sadece çikolata sürüyoruz biz, üstüne de meyveler. :)

Waffle, pancake başka.
Burda şerbet döküküyor canım. Markette var lezzetli şerbetler, ama işte çok şekerli ve sağlıksız. Ona alternayif arıyordum, buldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…