Maşallah, maşallahbir de benim bünye yakıyor diye düşünüyorum . çok insandan fazla yiyorum . masa başı işim . memurum .
akşam 5 e kadar oturuyorum . ama kilom yok .
tek dikkat ettiğim akşam yemeğidir . o da hep dikkat olmuyor . kaçıyor bazen . metobolizmam hızlı çalışıyor bence.
canım. evlenmeden önce ben de enerjik değildim bu kadarDüşünüyorum öyleyse varım, üşeniyorum öyleyse yarın
Ya valla helal canım ya, hem çalış hem 3 çocuk ile okuluydu, bakımıydı ilgilen, hem de eve gidince çeşit çeşit yemekler yap, arada spor bile yapacak enerjin kalsın. Buradan bakınca bana insan üstü varlıklar gibi geliyorsunuz valla.
Nisa'nın hergün yaptığı temizliklere, yemeklere, azıcık uykusuna rağmen enerjisine şaşırırdım,kendimi sorgular olmuştum zaten, şimdi bir de sen çıktın Benden 3'er tane içinizde var gibi
çok şükür evet . ekmek düşkünlüğüm yok .demırleke sen tek basına bır danayıda oturup yesen yakarsın kılo tutmaz ustunde :)
cunku hareketlısın
oyle pek abur cubur durumunda yok ekmek duskunlugunde yok saglıklı beslenıyorsun hareketde var zayıf olman cok normal
aman masallah saglıkla sıhhatle :) dilimi ısırayım
samson senı de bır cocuk olsun gorucezusengecım dıyorsun ya adeta maradona oluverıceksın
Yok yaa, evli değilim... çocuk da sanmam bu yaştan sonra..evlenicem de doğuracağım da, az ihtimal. Hayırlısı olsun herşeyin
O senin güzel bakan yüreğin Hayal Hatuncum
yok evlı degıl ama antebe gelın alıcaz bız samsonu :) bız guzellerı severız kacırmayız hıcYok yaa, evli değilim... çocuk da sanmam bu yaştan sonra..evlenicem de doğuracağım da, az ihtimal. Hayırlısı olsun herşeyin
Neyse çok detay vermeyeyim, ifşa olurum
bırsey dıyım mı sımdı sıteye gırınce gelen bıldırımle 14 subatı hatırladım
yok evlı degıl ama antebe gelın alıcaz bız samsonu :) bız guzellerı severız kacırmayız hıc
bır gezmeye gelsın de antebe bellı mı olur :)
Yanına da kahve, daha ne olsunbırsey dıyım mı sımdı sıteye gırınce gelen bıldırımle 14 subatı hatırladım
ben haldır haldır aksam yemegı yaptım dusa gırdım cıktım
e sey yapayım barı cıleklerı cıkolataya batırayım
nasip kısmet bu işler.
sevıyorum dıye gelırken ananas almısYanına da kahve, daha ne olsun
sımdı kahvemızı yaptı bende cıleklerı hazırladım bır tabagabizde bi sey yok.
daha gelmedi zati. ama cocuklar kutladı. sevgiler günümü
yahu sizin cocuklar nerede.sımdı kahvemızı yaptı bende cıleklerı hazırladım bır tabaga
bunu yedıkten sonra yatakodasını demonte yapcazyarın gelıp alacaklar odayı degıstırıyoruz
yanı bızım sevgılıler gunumuz boyle cilek eslıgınde demonte cok romantık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?