Sağlıklı beslenirken;

sabah ktahvaltım .
2 kaşık yulaf
3 hurma
üzüm suyu , tarçın . hepsini karıştırdım .

işe gelince 1 avuç fındık . biraz kaju ve 4 kurukayısı

sonra filtre kahve.

Good morning Ladieees

sabah ktahvaltım .
2 kaşık yulaf
3 hurma

sonra filtre kahve.

Çok tatlı olmadı kahvaltı? Üzüm suyu yerine yoğurt koysaydın, hem şekeri dengelerdi hem tadı daha güzel olurdu bence.

Ben de sabah 1 yumurta, biraz limonlu turp + maydonoz, bol zeytin, 3 ceviz yedim. (2 tanesini bala batırarak)

Gün içinde yemek için karabuğday patlaklarım, muz ve yoğurdum var. Akşam bişey yememeyi planlıyorum. Sadece bitkisel çaylar içerim.

fikir için teşekkür ederim . ama süt ya da yoğurtla da çok yaptım . bu kez üzüm suyu ile yaptım . taa yazdan yapmıştım . öyle duruyordu dolapta. değerlendirmek için yaptım .
şeker ilavesiz . sadece üzümü kaynatmıştım . tatlı değildi o yüzden .
yoğurt öğlen için getirdim . 1 kase
1 kase brokoli çorbası
500 ml karalahana yemeği. mısır unlu. artık bitti . sonunu getirdim .
1 greyfurt .

öğlen menüm bu şekilde.

kahvaltın güzelmiş . ama sanıyorum beni doyurmazdı . doydun mu., yumurtayı 2 yerdim .

öğlen ne yiyeceksin .

Aslında peynir de yiyecektim, dün marketten aldığım peynirin içinden tanımlayamadığım bir cisim çıktı

Sebzelere zeytin yağı da katıyorum, hatta biraz içiyorum da tok tutuyor hakkaten. Çayın yanında midem kazınmasın diye karabuğday patlaklarımı yiyorum ofiste.

3-4 gibi de muzlu yoğurdumu yiyerek günü kapatmayı planlıyorum ama bana güven olmaz

anladım canım .
doğru yağ tok tutar tabi. fındık ceviz bile biraz fazla yiyince tokluk hissi veriyor . çekirdek de öyle. özellikle kabak çekirdeği çok tok tutuyor . onu farektmiştim kendimde.

3-4 e kadar sanıyorum başka bi şey yemiyeceksin . muzlu yoğurttan başka yani.
karabuğday patlağını nereden aldın . markette görmüştüm ondan sanıyorum .

ben de öğlen arası markete gitmeyi planlıyorum .
çubuk kraker ya da galeta almak istiyorum . en kavrulmuşunu seçerim her zaman .
bi de aslında hindi füme istiyor canım . ondan da alsam diyorum .

Öyle hazır muzlu yoğurtlardan değil ama, kendim muzu ezip ev yoğurdu katıyorum, birazdan tarçın hem enfes hem çok tok tutuyor yine.

Evet, migros da organik diye var, ama ona o para verilmez. A101'e gelmiş, aldın aldın diye ondan aldım geçen 3 paket. Gideri var ama, çok akıyor yerken. Ara ara yiyorum burada, abla çay ıhlamur falan getirdikçe.

ben de öğlen arası markete gitmeyi planlıyorum .
çubuk kraker ya da galeta almak istiyorum . en kavrulmuşunu seçerim her zaman .
bi de aslında hindi füme istiyor canım . ondan da alsam diyorum .
ya senin boy kilo süper. Öyle diyetlik bir durumun hiç yok, ama bana sorarsan yine de böyle şeyler yeme derim. Unlu ürünler acayip fiyasko, füme şeyler de kansorejen gerçi ben de arada yiyorum ama çok nadir. füme Somon ve füme peynire bayılıyorum .

sabah ktahvaltım .
2 kaşık yulaf
3 hurma

sonra filtre kahve.

afıyet olsun kızlar sıfa olsun :)

bu sabah 7 de
2 haslanmıs yumurta
2 dılım kekıklı pul bıberlı zeytınyaglı peynır (antep peynırı)
10 zeytın 5i yesıl 5 ı sıyah
3 cevız
1 cay

suan fıltre kahve ıcıyorum

aksam et sote ve yogurtlı kerevız salatası yapıcam yemekten sonra bır turk kahvesı ıcerım

canım hiç hazır yoğurt olduğunu düşünmedim bile. yoğurt ile muzu karıştırmaya ne var .
afiyet bal olsun

anladım . evet haklısın . ben de çok sık yemem füme. ama çubuk kraker geçen hafta az yemiştim . bi kaç gündür yemedim . 4 gündür yani. canım istedi kuzum.

afıyet olsun kızlar sıfa olsun :)
sağ ol sanada afiyet olsun
afiyet olsun . zeytin yağını peynir ile mi tüketiyorsun . öyle yenir bak . ben direk içiyorsun sandım . içenler de var gerçi . ben içemem de.
peynir ile olur ama. ya da salata ile demi.

akşama ispanak yıkadım . onu pişiririm diye düşünüyorum .

brokoli çorba var . ama oğlanlar ve eşim onu içmez . ıspanak yemez . biz kızımla yiyoruz bunları.

Senin menülerini okuyunca acıkıyorum ben Nisa Çok güzel, şifa olsun

canım hiç hazır yoğurt olduğunu düşünmedim bile. yoğurt ile muzu karıştırmaya ne var .
afiyet bal olsun

Öyle deme, benim gibi tembel biri için büyük başarı. Hayat mottom, "üşüniyorum öyleyese yarın"

anladım . evet haklısın . ben de çok sık yemem füme. ama çubuk kraker geçen hafta az yemiştim . bi kaç gündür yemedim . 4 gündür yani. canım istedi kuzum.

Yarasın o zaman senin gibi fit olsam ben de arada yerim galiba. Spor da var mı hayatında?
sağ ol sanada afiyet olsun

afiyet olsun . zeytin yağını peynir ile mi tüketiyorsun . öyle yenir bak . ben direk içiyorsun sandım . içenler de var gerçi . ben içemem de.
peynir ile olur ama. ya da salata ile demi.

Ya ben de içilmez sanıyordum, ama erken hasat sadece % 0,2 asit bir yağ aldım, yağ değil, zeytin meyve suyu sanki. Enfes.

üşeniyorum öyleyse yarın , mı

ilk duydum bu sözü ama tuttum .

spor yaptığım dönemler oluyor . enerjim yüksekse. çocukların problemi yoksa. ödevleri ya da ilgilenmesi gerekmiyorsa.
plates yaptım bi dönem ama spuat hareketleri hoş . bi kaç tanesini yapıyorum sadece.
bir de kardiyo bir hareket var . onu seviyorum . her yanını çalıştırıyor . ama onu da arada yaparım . enerjim kışın yüksek değildir . yazın daha iyiyim . daha umutlu ve mutluyum . kışın ise çocukların istekleri , talepleri hiç bitmiyor . evin içinde olunca.
dün akşam ödev yaptık ortanca ile . 2. sınıfa gidiyor .
büyük oğlanla çekiştik . 7. sınıfa gidiyor . bugün futsal maçı var . hiç istemiyorum gitmesini. dersten alacak hoca. maç için . ders daha önemli bence.
dersleri iyi . başarılı bir öğrenci. ama işte çalışmayı sevmiyor. ders çalışmak istemiyor .
yaptığında hatası olmuyor . yanlışı az ama .
tek istediği şey futbolcu olmak . üni falan değil .
şimdilik bi şey demiyorum . hepsini denesin önce bi.

yazın domates . kurusoğan , kimyon ve bol zeytin yağı ile bi kahvaltılık yaparız biz . onda bol yağ olur . yerken de hiç rahatsız etmez . kışın yemiyorum . bunu alışkanlık haline getirmek lazım belki.
içine pul biber , kekik , vs konulabilir evet . ama ona da ekmek üstü lazım .

öyle güzel olmaz mı.

bir de eve gittiğim gibi maraton başlıyor benim .
yemek yapmak . ortalık toplamak . kız ile ilgilenmek . hiç oturamadan saat 10 oluyor .
yatana kadar otur kalp halindeyim. yattığım zaman ohhh diyorum . ne güzelmiş yatmak

bu da spor sayılıyor mu

bir de benim bünye yakıyor diye düşünüyorum . çok insandan fazla yiyorum . masa başı işim . memurum .
akşam 5 e kadar oturuyorum . ama kilom yok .
tek dikkat ettiğim akşam yemeğidir . o da hep dikkat olmuyor . kaçıyor bazen . metobolizmam hızlı çalışıyor bence.

Düşünüyorum öyleyse varım, üşeniyorum öyleyse yarın

Ya valla helal canım ya, hem çalış hem 3 çocuk ile okuluydu, bakımıydı ilgilen, hem de eve gidince çeşit çeşit yemekler yap, arada spor bile yapacak enerjin kalsın. Buradan bakınca bana insan üstü varlıklar gibi geliyorsunuz valla.

Nisa'nın hergün yaptığı temizliklere, yemeklere, azıcık uykusuna rağmen enerjisine şaşırırdım, kendimi sorgular olmuştum zaten, şimdi bir de sen çıktın Benden 3'er tane içinizde var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…