- 22 Kasım 2023
- 844
- 399
- 29
Allah razı olsun vallahi dostlarim içimi rahatlattınız gerçekten o kadar yorulmuştum ki bu birini düzeltip birinin bozulmasından Hepimize tek duam Rabbim en yakın zamanda bize sağlıklı evlatLAR nasip etsin bu kadar uğraşıyoruz belki bazen üzülüyoruz o yüzden evlatlar diyorum bu duyguyu bize bir çok kez yaşatsın RabbimBurdan anladigim kadariyla 90 ustu istenmezmis ya, orda da 90i referans birimi olarak yazmak istemisler ama karisiklik olmus sanki, senin 46 olan deger referans disi gozukmus olabilir. Sorun yok ya huzurla uyu bu gece
Amin inşallahhhAllah razı olsun vallahi dostlarim içimi rahatlattınız gerçekten o kadar yorulmuştum ki bu birini düzeltip birinin bozulmasından Hepimize tek duam Rabbim en yakın zamanda bize sağlıklı evlatLAR nasip etsin bu kadar uğraşıyoruz belki bazen üzülüyoruz o yüzden evlatlar diyorum bu duyguyu bize bir çok kez yaşatsın Rabbim
Ama birşey diyim mi ben bu vitamin takviyesini kullanmaya başladım 1 hafta sonra kimyasal oldu eylülde benim 2. Ayım amh da artış hormonlar dengeli gerçekten vitaminin çok etkisi var sağlıklı beslenmenin de. Mutlaka takviyelerimizi düzgün ve düzenli kullanalımAmin inşallahhhrabbim senden de razı olsun, hepimizin birbirine desteği çok burda
Takviye olarak ne kullanıyordun canımAma birşey diyim mi ben bu vitamin takviyesini kullanmaya başladım 1 hafta sonra kimyasal oldu eylülde benim 2. Ayım amh da artış hormonlar dengeli gerçekten vitaminin çok etkisi var sağlıklı beslenmenin de. Mutlaka takviyelerimizi düzgün ve düzenli kullanalım
Maxijuno ve krilom kuzum şimdi de d vitaminine başlayacağımTakviye olarak ne kullanıyordun canım
Maxijuno ne için kullanıyoruz canım ?Maxijuno ve krilom kuzum şimdi de d vitaminine başlayacağım
Yumurta kalitesi canım internetten bakabilirsin acvison sayfasından alıyorumMaxijuno ne için kullanıyoruz canım ?
Ahh sağol nerden alıyırusn diye soracaktım bende :)Yumurta kalitesi canım internetten bakabilirsin acvison sayfasından alıyorum
İnşallah kuzum inşallah sana da şifa olur 3 +1 kişiye önerdim hepinize şifa olsunAhh sağol nerden alıyırusn diye soracaktım bende :)
Bi balayım sana da şifa olsun
Yaaaa inşallah güzel sonuçlar duyarız sendenCanlar günaydın, şimdi kontrolden çıktım, sol yumurtam büyümüş istenilen gibi. Sağdaki hala istenen boyuta yetişmemiş.
Pazartesi sabah aşılama olacak
Hem de doğum günüm pazartesi
Ay güzel haberlerini alırız inşallahCanlar günaydın, şimdi kontrolden çıktım, sol yumurtam büyümüş istenilen gibi. Sağdaki hala istenen boyuta yetişmemiş.
Pazartesi sabah aşılama olacak
Hem de doğum günüm pazartesi
Ay düşündüm de ne kadar güzel olurReed Flowers P Pimpirikli10 canim kizlar sagolun , hep beraber insallah guzel haberler aliriz. Aliriz da hamilelik ve bebek konusu acariz yine beraber
İnşallah bir sonraki aşamamiz bu olur be artik bebişleirmizin sağlığı için konuşuruzReed Flowers P Pimpirikli10 canim kizlar sagolun , hep beraber insallah guzel haberler aliriz. Aliriz da hamilelik ve bebek konusu acariz yine beraber
Naptın kuzummmm oldun mu aşılamanı hayırlaReed Flowers P Pimpirikli10 canim kizlar sagolun , hep beraber insallah guzel haberler aliriz. Aliriz da hamilelik ve bebek konusu acariz yine beraber
Hayııır reglimin 2 günü gittiğimde doktorum izne çıkmışNaptın kuzummmm oldun mu aşılamanı hayırla
Oldum kuzum ya, evde yattım bugün dinlendim hep.Naptın kuzummmm oldun mu aşılamanı hayırla
Benim bugünkü aşılama tutmazsa eğer, senle aynı zamanda 19unda 2nci aşılamaya başlayacağım arkadaşımHayııır reglimin 2 günü gittiğimde doktorum izne çıkmışbaşka bir doktorda bakmadı sadece hormon testi verdim çarşamba günü randevu buldum kendi doktoruma gidip testlerin sonucunu göstereceğim birde bakarsa yumurta sayıma bak dicem bide tamamen izni ne zaman bitecek onu sorucam benim iş Kasım 19a kaldı
Benimki aşılama değil kuzu yumurta takibi yapılacaktı bana o bile nasip olmuyor biraz canım sıkılıyor gibi bilmiyorum umarim senin güzel haberini alırız da biraz olsun içimiz yüzümüz gülerBenim bugünkü aşılama tutmazsa eğer, senle aynı zamanda 19unda 2nci aşılamaya başlayacağım arkadaşım