- 22 Kasım 2023
- 844
- 399
- 29
Hayır aynı hastaneCanım diğer test sonuçlarını bilmiyorum ama farklı bir hastanede yaptırdıysam amh ondan farklı çıkmıştır
Onu inan ki bende anlamadım doktorum yokReed Flowers kuzum amh yine yükselmiş mayısa göre. Takviyeler işe yaramış.
Yalnız estradiol ü anlamdım, yüksek olması noluyor?
Aynen kuzum, belki takviye vs verir.Onu inan ki bende anlamadım doktorum yokizimdeymiş 30 ve 31 Ekim de hastanede olacakmış yakalarsam gidip göstereceğim
Aynen kuzum, belki takviye vs verir.
Testi döngünün kacinci gunu yaptirdiniz? 2hafta ostrojen yuksek oluyor yumurtlama oncesi diye biliyorum belki ondan yuksek cikmistirKızlar hormon sonuçlarım çıktı yanlız doktorum izne çıkmış yumurta takibi diğer aya kaldı
23 mayista amh 1.01di
Adetin 2 günü canımTesti döngünün kacinci gunu yaptirdiniz? 2hafta ostrojen yuksek oluyor yumurtlama oncesi diye biliyorum belki ondan yuksek cikmistir
Hmmm o zaman sebebini doktor daha dogru yorumlar, benim alternatif bi fikrim yok. Ama diger degerler zaten referans araliginda, tsh falan gayet iyi. Prolaktin ve progesterondan cok anlamiyorumAdetin 2 günü canım
Progesteron düşük sanırımHmmm o zaman sebebini doktor daha dogru yorumlar, benim alternatif bi fikrim yok. Ama diger degerler zaten referans araliginda, tsh falan gayet iyi. Prolaktin ve progesterondan cok anlamiyorum
E süper o zamanHayır aynı hastane
Şu doktoru yakalamam lazım sonuçlar içinE süper o zaman
Sonuçlar için öğleden sonra direk girilmiyor mu doktorun yanına ?Şu doktoru yakalamam lazım sonuçlar için
Bana pazartesi çıkıcak dedi ama ben haftaya gidicemSonuçlar için öğleden sonra direk girilmiyor mu doktorun yanına ?
Hiç birşey anlamadım valla :) hem sonuç var hem sonuç. BirimiTesti döngünün kacinci gunu yaptirdiniz? 2hafta ostrojen yuksek oluyor yumurtlama oncesi diye biliyorum belki ondan yuksek cikmistir
Hiç birşey anlamadım valla :) hem sonuç var hem sonuç. Birimi
Senin degerin 46 yazcaktim pardon, 40 yazmisim.Hiç birşey anlamadım valla :) hem sonuç var hem sonuç. Birimi
Yani şuan hepsi normal içim rahatlayabilir miSenin degerin 46 yazcaktim pardon, 40 yazmisim.
Valla bilmiyorum ki bana 37yken doktor sorun yok demisti hatta referans disi da gozukmuyodu degdr kirmizi renkte degildi yani, senin degeri yanlis mi girdiler acaba ya hem 46 hem 90 diye, ya da maksimum 90 anlaminda mi yazdilar acaba. Ostrojen baskinligi vardir hani belki ama o kismini ben bilemem doktor yorumu gerek, ama sanki genel olarak hepsi makul seviyelerde gibiYani şuan hepsi normal içim rahatlayabilir mi
Evet evet bende baktım bu siteye normal yazıyor hatta bak bir gebenin günlüğünde deValla bilmiyorum ki bana 37yken doktor sorun yok demisti hatta referans disi da gozukmuyodu degdr kirmizi renkte degildi yani, senin degeri yanlis mi girdiler acaba ya hem 46 hem 90 diye, ya da maksimum 90 anlaminda mi yazdilar acaba. Ostrojen baskinligi vardir hani belki ama o kismini ben bilemem doktor yorumu gerek, ama sanki genel olarak hepsi makul seviyelerde gibidoktorla gorusene kadar cok stres yapma bence onemli bi sey yok. Yani bu sonuclar benim olsa ben rahat olurdum oyle diyim. Bak memorial'in sitesinden aldim;
"Estradiol için normal kabul edilen değerler, üreme çağındaki kadınlar için 30 ila 400 pg/mL, menopoza giren kadınlar için 0 ila 30 pg/mL ve erkekler için 10 ila 50 pg/mL olmalıdır."
Burdan anladigim kadariyla 90 ustu istenmezmis ya, orda da 90i referans birimi olarak yazmak istemisler ama karisiklik olmus sanki, senin 46 olan deger referans disi gozukmus olabilir. Sorun yok ya huzurla uyu bu geceEvet evet bende baktım bu siteye normal yazıyor hatta bak bir gebenin günlüğünde de