Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

Reed Flowers kuzum amh yine yükselmiş mayısa göre. Takviyeler işe yaramış.
Yalnız estradiol ü anlamdım, yüksek olması noluyor?

Yani şuan hepsi normal içim rahatlayabilir mi
Valla bilmiyorum ki bana 37yken doktor sorun yok demisti hatta referans disi da gozukmuyodu degdr kirmizi renkte degildi yani, senin degeri yanlis mi girdiler acaba ya hem 46 hem 90 diye, ya da maksimum 90 anlaminda mi yazdilar acaba. Ostrojen baskinligi vardir hani belki ama o kismini ben bilemem doktor yorumu gerek, ama sanki genel olarak hepsi makul seviyelerde gibi doktorla gorusene kadar cok stres yapma bence onemli bi sey yok. Yani bu sonuclar benim olsa ben rahat olurdum oyle diyim. Bak memorial'in sitesinden aldim;
"Estradiol için normal kabul edilen değerler, üreme çağındaki kadınlar için 30 ila 400 pg/mL, menopoza giren kadınlar için 0 ila 30 pg/mL ve erkekler için 10 ila 50 pg/mL olmalıdır."

Evet evet bende baktım bu siteye normal yazıyor hatta bak bir gebenin günlüğünde de

Eklentiler

• IMG_0706.png
    312,7 KB · Görüntüleme: 14
Evet evet bende baktım bu siteye normal yazıyor hatta bak bir gebenin günlüğünde de
Burdan anladigim kadariyla 90 ustu istenmezmis ya, orda da 90i referans birimi olarak yazmak istemisler ama karisiklik olmus sanki, senin 46 olan deger referans disi gozukmus olabilir. Sorun yok ya huzurla uyu bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…