Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

Benimki aşılama değil kuzu yumurta takibi yapılacaktı bana o bile nasip olmuyor biraz canım sıkılıyor gibi bilmiyorum umarim senin güzel haberini alırız da biraz olsun içimiz yüzümüz güler 🙏🏻
Benimki de Yumurta takibi, akabinde aşılama tontişim. Zaten bu işlem de klinik ortamında ilişki gibi bir şey zaten.

Aslında son 2 haftadır sadece yürüyüş yapıyorum çarşamba günü randevum var bakalım doktor ne söyleyecek onu merak ediyorum
Güzel güzel, ben bıraktım egzersizi, prolaktini arttırıyor o da Yumurta gelişmesini engelliyor bende.
Çarşamba yazarsın durumları 🍀🍀🍀

Yok kuzum yok benim durumumda böyle oluyor ben ağırlık fln çalışıyordum çünkü. Şimdi sadece yürüyorum. Sende farklıdır durum.
Kız nasil kaldırıyorsun o ağirliklari eşim bazen yapıyor evde tutayım diyorum 2 saniye sonra paket oluyorum 🙈😂

Benim hevesim kaçtı 😂 bıraktım kızlar bebek peşinde koşmayı , ye iç gez bundan sonra sonuçta ne yapsamda olmuyor , olacağa da engel olunmuyor .

Kızlar selam. Güzel bir topik olmuş. İki üç gün içinde regl olcam. 2 yıla yakın zamandır deniyoruz. İkimizde de sorun yok ama maalesef sadece Ocak ayında kimyasal geçirdim. Onun dışında herşey normal. Bu ay için ise yine Umutlarım tükendiği için yeni ay yeni umutlar deyip araştırmalara devam ediyorum. Şuan kafamda üç şey var.
1. Ankara’da ünlü bir aktar varmış ve karşım hazırlıyormuş kanser hastalarına bile ürünlerle şifa bulduruyormuş.
2. Nihalin bahçesi hayıt macunu ve erkekler için olan macunu
3. Arı sütü-bal-polen-propolis karışımı
O kadar yoruldum ki artık. Ne yapacağımı şaşırdım. Yediklerime içtiklerime de dikkat ediyorum bilmiyorum artık ne yapacağımı. Sizin bir fikriniz var mı
Ankatadaki yer nerede bende aynı durumdayım artık çok bunaldım

Kizçelerim napiyosunuz ne alemdesiniz ?
Yazmiyorsunuz hiç bugün pik günümdü sabah 7 de değerlendirdim 🙈😂 inanilmaz bi sağ kasık ağrım var Sanirim sağdan gelişiyor yumurtam bugüne kadar hiç ağrı sızım yoktu bugün başladı

Kizçelerim napiyosunuz ne alemdesiniz ?
Yazmiyorsunuz hiç bugün pik günümdü sabah 7 de değerlendirdim 🙈😂 inanilmaz bi sağ kasık ağrım var Sanirim sağdan gelişiyor yumurtam bugüne kadar hiç ağrı sızım yoktu bugün başladı
Helooo, benim biliyorsunuz 28.Ekimde aşılama oldum, test yapmadım daha. Doktor 11de yap dedi ama ara ara kasık ağrım oluyor. Memeler biraz hassas. Ama çok ihtimal vermiyorum.

Rabbim en yakın zamanda nasip etsin 🫶🏻
Kuzum bi de aşılama öncesi çatlama iğnesi dedikleri iğneyi vurmuştum. Onun da böyle gebelik belirtileri gibi etki yaptığını söylüyorlar. O yüzden de bu kasık ağrılarına, şiş göğüslere pek umut bağlamıyorum. Hatta test yapsam şimdi çift çizgi çıkar. Tamamen aşının etkisi 🙄
O yüzden dediğin gibi nasip kısmet 🙏

Kuzum bi de aşılama öncesi çatlama iğnesi dedikleri iğneyi vurmuştum. Onun da böyle gebelik belirtileri gibi etki yaptığını söylüyorlar. O yüzden de bu kasık ağrılarına, şiş göğüslere pek umut bağlamıyorum. Hatta test yapsam şimdi çift çizgi çıkar. Tamamen aşının etkisi 🙄
O yüzden dediğin gibi nasip kısmet 🙏
Aynen öyle bebeğim benim gelecek zamanı var en güzel zamanda gelicek demekki ama işte inşallah o zaman kısadır ve en yakındır🫶🏻

Ankatadaki yer nerede bende aynı durumdayım artık çok bunaldım
Canım kusura bakma yeni gördüm. Girmeyi bıraktım bir haftadır foruma. İstanbul baharatçısı diye ulusta bir yer. Ama iki ay kullandım hala hamile değilim bu ayda saldım. Keşke olsaydı da tavsiye etseydim 🥹 oradaki kişi de hiç bir sorun yok sonuçlarınızda sizin çocuğunuz olur dedi ama yok hala maalesef

X