- 19 Aralık 2020
- 574
- 1.800
- 38
Amin canim benim. Sagligimiz yerinde olsun da , Allahim buna da sukurler olsunBende öyle düşünüyorum kuzu bakalım Allahım herşeyin hayırlısını versin nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim benim. Sagligimiz yerinde olsun da , Allahim buna da sukurler olsunBende öyle düşünüyorum kuzu bakalım Allahım herşeyin hayırlısını versin nasip etsin
Amin canim benim. Sagligimiz yerinde olsun da , Allahim buna sukurBende öyle düşünüyorum kuzu bakalım Allahım herşeyin hayırlısını versin nasip etsin
En önemlisi de bu önce kendi sağlığımız önce kendimize bakacağız ki dünyaya yeni nesiller getirelim sağlıklı bir şekildeAmin canim benim. Sagligimiz yerinde olsun da , Allahim buna sukur
Yok canım içini ferah tut. Anormal biriey olduğunda doktorun söyler zaten. Başka bir şey kullanırsan da kendin fark edersin zaten nasıl farklılık gösterdiğinihimm anladim,rahatladim da. ay cok sagol kuzum benim.
Yoksa bu sabah cok uzuldum, dedim ilacla bile bu kadar buyuyorsa demekki benim yumurtalarim normalde cok kucuk ondan olmadi hic bu zamana kadar.
Sagol valla canim ya , icimi ferahlattin. Dedigin dogru, doktor rahatca himm biraz ufak kalmis 2 gun sonra bi daha bakalim dedi gecti. Isin iyi yonu 2 tarafta da ayni boyutlarda, 2 yumurta gelecek gibi dedi.Yok canım içini ferah tut. Anormal biriey olduğunda doktorun söyler zaten. Başka bir şey kullanırsan da kendin fark edersin zaten nasıl farklılık gösterdiğini
canım benimde ilk kontrolümde hiç yumurta görmedi doktorum, 1 hafta sonra tekrar cagırdığında gittiğimde bir yumurtam gayet güzel gelişmişti, seninde öyle olabilir gelişir inşallah kuzucum içimi ferah tutSagol valla canim ya , icimi ferahlattin. Dedigin dogru, doktor rahatca himm biraz ufak kalmis 2 gun sonra bi daha bakalim dedi gecti. Isin iyi yonu 2 tarafta da ayni boyutlarda, 2 yumurta gelecek gibi dedi.
Evet ya okudukca icim rahatliyor. Cok sagol kuzum.canım benimde ilk kontrolümde hiç yumurta görmedi doktorum, 1 hafta sonra tekrar cagırdığında gittiğimde bir yumurtam gayet güzel gelişmişti, seninde öyle olabilir gelişir inşallah kuzucum içimi ferah tut
E süper şansın artar. Sen hiç modunu düşürmeSagol valla canim ya , icimi ferahlattin. Dedigin dogru, doktor rahatca himm biraz ufak kalmis 2 gun sonra bi daha bakalim dedi gecti. Isin iyi yonu 2 tarafta da ayni boyutlarda, 2 yumurta gelecek gibi dedi.
doktor kontrolundemisin canim ? Ilac kullaniyormusun ? Pcos sorun degil ama zorlastiriyor.Amh 19.09 pcos var 14 aydır gebelik oluşmadı gebeliğe engel bir değer mi bu
Tsh az çalışıyor onun için ilaç kullanıyorum endokrin doktoru glifor yazdı rahim filminde tüpler açık çıktı eşim sperm testi verdikten sonra doktor nasıl bir tedavi olacağıma karar verecekdoktor kontrolundemisin canim ? Ilac kullaniyormusun ? Pcos sorun degil ama zorlastiriyor.
Erken kuzum Ovulasyon sonrasi 10ncu gunu bekle en erken o.kızlar benimde bugün yumurtam çatlamaya baslayalı tam bir hafta oldu hamile olsam testte cıkarmı acaba
Çatlamadan en geç ne kadar sonra çıkar acaba. Çatladıktan sonra da geç döllenme diyebiliyor muyuzErken kuzum Ovulasyon sonrasi 10ncu gunu bekle en erken o.
Gec dollenme olunca adet gununde hatta biraz gec te cikabilyor. Ama normalde cok silik te olsa ovulasyondan sonra 10ncu gun cikiyor.Çatlamadan en geç ne kadar sonra çıkar acaba. Çatladıktan sonra da geç döllenme diyebiliyor muyuz
Kafam şey konusunda karışık acaba geç yumurtlama yaşayıp ovulasyon testi ile takip etmedikleri için mi geç döllenme diyorlar. Yumurtlama ve çatlamayı bilen için öyle olmuyor olabilir miGec dollenme olunca adet gununde hatta biraz gec te cikabilyor. Ama normalde cok silik te olsa ovulasyondan sonra 10ncu gun cikiyor.
Kuzum catlama dedigimiz sey zaten yumurtaliktan gelisen yumurtanin kanala salinmasi, spermle bulusmasi icin.Kafam şey konusunda karışık acaba geç yumurtlama yaşayıp ovulasyon testi ile takip etmedikleri için mi geç döllenme diyorlar. Yumurtlama ve çatlamayı bilen için öyle olmuyor olabilir mi
Anladım canım sağolasınKuzum catlama dedigimiz sey zaten yumurtaliktan gelisen yumurtanin kanala salinmasi, spermle bulusmasi icin.
Gec dollenme de benim bildigim yumurta salinmasinin atiyorum 14ncu gunde degil 17-18 de olmasi.
Ovulasyon testi ile 12-13-14ncu gununde gorduysen gec dollenme olamaz zaten.
Canım diğer test sonuçlarını bilmiyorum ama farklı bir hastanede yaptırdıysam amh ondan farklı çıkmıştırKızlar hormon sonuçlarım çıktı yanlız doktorum izne çıkmış yumurta takibi diğer aya kaldı
23 mayista amh 1.01di