Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

himm anladim,rahatladim da. ay cok sagol kuzum benim.
Yoksa bu sabah cok uzuldum, dedim ilacla bile bu kadar buyuyorsa demekki benim yumurtalarim normalde cok kucuk ondan olmadi hic bu zamana kadar.
Yok canım içini ferah tut. Anormal biriey olduğunda doktorun söyler zaten. Başka bir şey kullanırsan da kendin fark edersin zaten nasıl farklılık gösterdiğini

Yok canım içini ferah tut. Anormal biriey olduğunda doktorun söyler zaten. Başka bir şey kullanırsan da kendin fark edersin zaten nasıl farklılık gösterdiğini
Sagol valla canim ya , icimi ferahlattin. Dedigin dogru, doktor rahatca himm biraz ufak kalmis 2 gun sonra bi daha bakalim dedi gecti. Isin iyi yonu 2 tarafta da ayni boyutlarda, 2 yumurta gelecek gibi dedi.

Sagol valla canim ya , icimi ferahlattin. Dedigin dogru, doktor rahatca himm biraz ufak kalmis 2 gun sonra bi daha bakalim dedi gecti. Isin iyi yonu 2 tarafta da ayni boyutlarda, 2 yumurta gelecek gibi dedi.
canım benimde ilk kontrolümde hiç yumurta görmedi doktorum, 1 hafta sonra tekrar cagırdığında gittiğimde bir yumurtam gayet güzel gelişmişti, seninde öyle olabilir gelişir inşallah kuzucum içimi ferah tut

canım benimde ilk kontrolümde hiç yumurta görmedi doktorum, 1 hafta sonra tekrar cagırdığında gittiğimde bir yumurtam gayet güzel gelişmişti, seninde öyle olabilir gelişir inşallah kuzucum içimi ferah tut
Evet ya okudukca icim rahatliyor. Cok sagol kuzum.
Gecen de bundan bahsediyordum en ufak seye kaygilaniyorum hemen...

Amh 19.09 pcos var 14 aydır gebelik oluşmadı gebeliğe engel bir değer mi bu

doktor kontrolundemisin canim ? Ilac kullaniyormusun ? Pcos sorun degil ama zorlastiriyor.
Tsh az çalışıyor onun için ilaç kullanıyorum endokrin doktoru glifor yazdı rahim filminde tüpler açık çıktı eşim sperm testi verdikten sonra doktor nasıl bir tedavi olacağıma karar verecek

kızlar benimde bugün yumurtam çatlamaya baslayalı tam bir hafta oldu hamile olsam testte cıkarmı acaba :KK70:

Gec dollenme olunca adet gununde hatta biraz gec te cikabilyor. Ama normalde cok silik te olsa ovulasyondan sonra 10ncu gun cikiyor.
Kafam şey konusunda karışık acaba geç yumurtlama yaşayıp ovulasyon testi ile takip etmedikleri için mi geç döllenme diyorlar. Yumurtlama ve çatlamayı bilen için öyle olmuyor olabilir mi

Kafam şey konusunda karışık acaba geç yumurtlama yaşayıp ovulasyon testi ile takip etmedikleri için mi geç döllenme diyorlar. Yumurtlama ve çatlamayı bilen için öyle olmuyor olabilir mi
Kuzum catlama dedigimiz sey zaten yumurtaliktan gelisen yumurtanin kanala salinmasi, spermle bulusmasi icin.
Gec dollenme de benim bildigim yumurta salinmasinin atiyorum 14ncu gunde degil 17-18 de olmasi.
Ovulasyon testi ile 12-13-14ncu gununde gorduysen gec dollenme olamaz zaten.

Kuzum catlama dedigimiz sey zaten yumurtaliktan gelisen yumurtanin kanala salinmasi, spermle bulusmasi icin.
Gec dollenme de benim bildigim yumurta salinmasinin atiyorum 14ncu gunde degil 17-18 de olmasi.
Ovulasyon testi ile 12-13-14ncu gununde gorduysen gec dollenme olamaz zaten.
Anladım canım sağolasın

Kızlar hormon sonuçlarım çıktı yanlız doktorum izne çıkmış yumurta takibi diğer aya kaldı
23 mayista amh 1.01di

Eklentiler

• IMG_0694.png
    IMG_0694.png
    161,1 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_0695.png
    IMG_0695.png
    175,5 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_0696.png
    IMG_0696.png
    165,6 KB · Görüntüleme: 16
X