- 1 Mayıs 2020
- 1.288
- 1.178
Sen bence yumurtlama takibini falan dene çok hamile kalan oluyor. Ben herşeyi denedim bir kez aşılama da yaptırdım ondan biraz daha çaresiz hissediyorumValla en sonunda kapatıcam bütün uygulamaları Silicem bırakıcam hastanelere gitmeyi de sonra pes etmemem aklıma geliyo
Kuzu regli olamadım sinirlerim tepemde hsg sonrasi 3 4 gün geçiken olmuş öyle olursam hafta sonuna denk geliyorum yapamaıcaz ki takibiSen bence yumurtlama takibini falan dene çok hamile kalan oluyor. Ben herşeyi denedim bir kez aşılama da yaptırdım ondan biraz daha çaresiz hissediyorum
Yaparsın canım hemen haftasonuna geliyor diye 5. Gün alsan bile olur ki sadece yumurta takibi olacaksa. Hormon testi yaptıracaksan onu bilemiyorumKuzu regli olamadım sinirlerim tepemde hsg sonrasi 3 4 gün geçiken olmuş öyle olursam hafta sonuna denk geliyorum yapamaıcaz ki takibi
Hiç bilmiyorum ne yapacak bana sadece adetin 2 3 4 günü gel dedi ben 2 gün gitmek istiyorum hormon testi vermek içinYaparsın canım hemen haftasonuna geliyor diye 5. Gün alsan bile olur ki sadece yumurta takibi olacaksa. Hormon testi yaptıracaksan onu bilemiyorum
İnşallah herşey yolunda gider canım tez zamanda kavuşuruz yavrularımızaHiç bilmiyorum ne yapacak bana sadece adetin 2 3 4 günü gel dedi ben 2 gün gitmek istiyorum hormon testi vermek için
Ya beni yine hüzün sardı neden bu duygusallık bilmiyorum galiba benim hayaller olmıcak yaİnşallah herşey yolunda gider canım tez zamanda kavuşuruz yavrularımıza
Asıl umutsuz olması gereken benim canım. Dediğim gibi ben birçok yöntem denediğim halde sorunsuz olmuyor. Sen daha yeni yöntemler aşamasına başlayacaksın umut dolu olman gerekirYa beni yine hüzün sardı neden bu duygusallık bilmiyorum galiba benim hayaller olmıcak yaama inşallah sen ve diğer kizlar kavuşur yavrularına
Valla olamıyorum ya sanki hiç anne olamıcam yaşta aldı başını gidiyor zatenAsıl umutsuz olması gereken benim canım. Dediğim gibi ben birçok yöntem denediğim halde sorunsuz olmuyor. Sen daha yeni yöntemler aşamasına başlayacaksın umut dolu olman gerekir
kız sen pozitiftin ne bu negatiflikValla olamıyorum ya sanki hiç anne olamıcam yaşta aldı başını gidiyor zaten
Ay bilmiyorum valla ya regli olamadım onun gerginliği var üzerimde stres yaptımkız sen pozitiftin ne bu negatiflik
Yok canım kullandığın ilaca göre değişiyor. Mesela benim klomende çok güzel gelişti. Ama femara da sağlıklı gelişmedi. Ki insanlarda normalde klomen işe yaramazsa femara deniyorlar. Bende tam tersi oldu. Yani herkese herşey iyi gelmiyor sıkma canınıKızlar şimdi kontrolden çıktım, yumurtalar büyümemiş henüz, 12mm de kalmışlar,15 olsaydı bu cuma aşılama yapacaktık, şimdi iğnelerle devam edeceğim 2 gün daha.
Ben de kendimde nasılsayumurtluyorum diye seviniyorum, demek ufak kalıyordu hep.
yaa oyle mi.Yok canım kullandığın ilaca göre değişiyor. Mesela benim klomende çok güzel gelişti. Ama femara da sağlıklı gelişmedi. Ki insanlarda normalde klomen işe yaramazsa femara deniyorlar. Bende tam tersi oldu. Yani herkese herşey iyi gelmiyor sıkma canını
Yok canım diyemeyiz. Sadece onlar kontrolde büyütüyor. Yani herşey ellerinde oluyor. Ovulasyon testi kendin kullanıp yumurtlama gördüysen yada doktor kontrollerinde doktor 16-18 mm civarında büyüdüyse sıkıntı yoktur.yaa oyle mi.ben de gonal F kullaniyorum. doktor 2 gun daha kullan az kalmis tam buyumesine dedi.
Peki bisey diyecegim, ilacla bile hani bu kadar buyuyorsa sey diyebilirmyim: demekki benim yumurtalarim normalde de kucukmus?
himm anladim,rahatladim da. ay cok sagol kuzum benim.Yok canım diyemeyiz. Sadece onlar kontrolde büyütüyor. Yani herşey ellerinde oluyor. Ovulasyon testi kendin kullanıp yumurtlama gördüysen yada doktor kontrollerinde doktor 16-18 mm civarında büyüdüyse sıkıntı yoktur.
Kızlar ben regli oldum ve yarın hasteneye gideceğim güncel bi hormon testi vericem ultrasonda yumurtalarıma baktıracağım ve malum yumurta kontrolüne başlayacağiz bi yandan meraklıyım bi yandan korkuyorum d vitaminim çok eksik hemen bi takviye alıp diğer yumurtalamaya yetişir miyim çünkü. D vitamini eksikliği yumurta kalitesine çok etki ediyormuş
Yok kuzu almadım dahiliye randevum da yarın doktor kontrolünde olmayan hiçbi ilacı içmiyorum benKuzum sen zaten gecen hafta konustugumuzda almaya baslamadin mi D vitamini ?
Keske iyi bir marka vs alsaydin bir sekilde. Ama yarin almaya baslarsan yine de etkiler yumurtaliklari.Yok kuzu almadım dahiliye randevum da yarın doktor kontrolünde olmayan hiçbi ilacı içmiyorum ben
Bende öyle düşünüyorum kuzu bakalım Allahım herşeyin hayırlısını versinKeske iyi bir marka vs alsaydin bir sekilde. Ama yarin almaya baslarsan yine de etkiler yumurtaliklari.
12-14 gunde ovulasyona kadar elbet toparlar.